拯救白熊大行動_種植比賽 -  PercyMKLau (#16)

作者: BenLau 發表于 2014-5-10 08:42:16
8891 226
puppy 發表於 2015-4-3 17:32:14 |顯示全部樓層
見到佢咁大棵,估唔到原來得咁少根喎,我都係時候要處理下佢.
回復

BenLau 發表於 2015-4-3 17:35:10 |顯示全部樓層
puppy 發表於 2015-4-3 17:32
見到佢咁大棵,估唔到原來得咁少根喎,我都係時候要處理下佢.

係咯!我都有d奇怪,可能盆太细,無位比d根生。希望换左盆會生得好d。
Puppy,好似好耐唔見你上来園藝舘
回復

puppy 發表於 2015-4-3 17:48:21 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2015-4-3 17:35
係咯!我都有d奇怪,可能盆太细,無位比d根生。希望换左盆會生得好d。
Puppy,好似好耐唔見你上来園藝舘 ...

換左應該好D既,起碼無咁迫,唔駛兩棵爭位爭野食,
我係少左,不過得閒都會上黎望下既...哈哈.
回復

BenLau 發表於 2015-4-3 18:21:29 |顯示全部樓層
puppy 發表於 2015-4-3 17:48
換左應該好D既,起碼無咁迫,唔駛兩棵爭位爭野食,
我係少左,不過得閒都會上黎望下既...哈哈. ...

得閑上来交流下同探下d花友,最好就出d帖啦。
回復

puppy 發表於 2015-4-3 19:12:34 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2015-4-3 18:21
得閑上来交流下同探下d花友,最好就出d帖啦。

而家咪黎探下你同熊仔囉
回復

BenLau 發表於 2015-4-30 18:42:00 |顯示全部樓層
一開二的白熊最後更新-1
回復

BenLau 發表於 2015-4-30 18:52:47 |顯示全部樓層
一開二的白熊最後更新-2
回復