501+ 似唔似 September Charm?

作者: jellyfishy 发表于 2008-4-17 16:27:21
5438 34
Standard size, 個花仔都好大,重瓣,blue外縞, lacy edge~
如同 September Charm 個 description, 是嗎?
tata 發表於 2008-4-17 16:58:32 |顯示全部樓層
似呀, 好靚呀
花花公子 發表於 2008-4-17 17:00:14 |顯示全部樓層
501+是September Charm
早幾個月前發叔在仍他的花場中向我展示他的十字花出處(包裝的膠袋及名牌等),501+是發叔向Lyon花舍的September Charm
jellyfishy 發表於 2008-4-17 17:16:36 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-4-17 17:00 發表
501+是September Charm
早幾個月前發叔在仍他的花場中向我展示他的十字花出處(包裝的膠袋及名牌等),501+是發叔向Lyon花舍的September Charm

YEAH YEAH ~~~~~
HIP HIP HURRAY~~~~~~  
花花公子 發表於 2008-4-17 17:19:51 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-17 17:16 發表

YEAH YEAH ~~~~~
HIP HIP HURRAY~~~~~~  

妳就好喇!我果盆全開白花,都唔知拎唔拎去換好!
Tony 發表於 2008-4-17 17:26:08 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-4-17 17:19 發表

我會換
MTRLB_CHRIS 發表於 2008-4-17 17:32:27 |顯示全部樓層
我上次換左盆315+..好似今次LEE盆就開又係唔岩色
..下次都係見到開左果D先換
jellyfishy 發表於 2008-4-17 17:34:01 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-4-17 17:19 發表

比我就一定換,發叔說包換的.
特別係你跟他那麼近~
jellyfishy 發表於 2008-4-17 17:36:15 |顯示全部樓層
原帖由 MTRLB_CHRIS 於 2008-4-17 17:32 發表
我上次換左盆315+..好似今次LEE盆就開又係唔岩色
..下次都係見到開左果D先換

我也等了呢個501+兩個多月才知係咪十字呀. 好彩... 
花花公子 發表於 2008-4-17 17:48:00 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-17 17:34 發表

比我就一定換,發叔說包換的.
特別係你跟他那麼近~

唔係唔想去換,唉!妳有所不知,盆花番黎時,我換走哂佢d發泥,盆又換埋,新植料混有珠石同埋佢最憎人用既「金泥」,比佢見到有排「哦」,我唔係好頂得順呀!
tata 發表於 2008-4-17 17:52:10 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-4-17 17:48 發表

唔係唔想去換,唉!妳有所不知,盆花番黎時,我換走哂佢d發泥,盆又換埋,新植料混有珠石同埋佢最憎人用既「金泥」,比佢見到有排「哦」,我唔係好頂得順呀! ...

哈哈, 係呀, 嗰日我喺姐度見到佢, 佢眼尾見到我攞住花x個袋都哦我咗好耐呀, 佢話:你又買珠石呀, 話咗唔好用呢啲嘢呀, 無用架..............(下刪100字)
fannychan922 發表於 2008-4-17 19:33:50 |顯示全部樓層

唔係唔想去換,唉!妳有所不知,盆花番黎時,我換走哂佢d發泥,盆又換埋,新植料混有珠石同埋佢最憎人用既「金泥」,比佢見到有排「哦」,我唔係好頂得順呀! ...

你咪當佢唱歌囉....一係就買定罐啤酒....塞住佢個口
新丁 發表於 2008-4-17 21:54:09 |顯示全部樓層

將佢還原(用返d發泥 )先扐返去咪得囉...
jellyfishy 發表於 2008-4-17 22:54:11 |顯示全部樓層

哈哈~~  原來係怕 e e 餓餓~~
係啦, 你幫佢打回原型先啦~
Tony 發表於 2008-4-17 23:01:57 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-4-17 22:54 發表

哈哈~~  原來係怕 e e 餓餓~~
係啦, 你幫佢打回原型先啦~

入到去,隻隻字都要諗清諗楚至好講,我12月入去,見倒有位花友(唔識),唔識死咁問D珠石點用,跟住就......心照啦
打回原型之後會唔會dup晒落黎呀?
kelly 發表於 2008-4-17 23:08:41 |顯示全部樓層
真係靚得好交關呀 !
話時話我都冇去蘭姐度三年了, 次次都喺門口閃過 ~
因為佢次次見到我都怒啤 ~
Tony 發表於 2008-4-17 23:10:04 |顯示全部樓層
原帖由 kelly 於 2008-4-17 23:08 發表
真係靚得好交關呀 !
話時話我都冇去蘭姐度三年了, 次次都喺門口閃過 ~
因為佢次次見到我都怒啤 ~

點解呀??
kelly 發表於 2008-4-17 23:21:32 |顯示全部樓層
原帖由 Tony 於 2008-4-17 23:10 發表

點解呀??

因為佢知我次次入去都搞搞震無幫襯 ~
Tony 發表於 2008-4-17 23:33:21 |顯示全部樓層
原帖由 kelly 於 2008-4-17 23:21 發表

我都係喎,睇一陣就走人,實唔買ge
jellyfishy 發表於 2008-4-18 00:30:25 |顯示全部樓層
原帖由 kelly 於 2008-4-17 23:21 發表

噢~ 米兔~
12下一頁