喜蔭小苗換喜蔭/花貓/AV小苗 - 已完成~

作者: Katie 发表于 2012-7-23 17:34:55
1165 8

由走徑cut出唻,已經浸水出左好多根,而家入左泥,種o係2吋紙杯仔~
希望換到其他喜蔭/花貓,走徑蟲蟲都得~
都想換AV,但係要小苗,因為葉仔我冇信心養得大...

Chocolate Cream 1: darrendarren-交換無名AV小苗

Chocolate Cream 2: josie-交換lemon tree走徑

Silver Sheen: josie-交換thunder suprise小苗
darrendarren 發表於 2012-7-23 18:09:29 來自手機 |顯示全部樓層
我有無名av 小苗,同埋喜蔭走莖

有冇相睇下?  發表於 2012-7-23 18:10
darrendarren 發表於 2012-7-23 18:11:14 來自手機 |顯示全部樓層
if interested. i want cream one
Wawaman 發表於 2012-7-23 19:35:50 |顯示全部樓層
我都想交换,但我那些AV葉子才剛出根

o岩o岩先有根ge AV葉我都唔敢要呀...我之前有好多都係已經有根但係都瓜柴...下次你D AV做左小苗再交換啦~喜蔭有好多走徑ge~~  發表於 2012-7-23 22:03
deco 發表於 2012-7-23 20:06:23 |顯示全部樓層
你想郵寄定面交?

面交好D~你有D咩換?  發表於 2012-7-23 22:04
deco 發表於 2012-7-23 22:34:26 |顯示全部樓層
Katie  面交好D~你有D咩換?

sorry,我無時間面交,如果郵寄我有花貓蟲

你有咩貓?  發表於 2012-7-24 12:15
josie 發表於 2012-7-24 13:02:18 |顯示全部樓層
Fanny Haague or Lemon Tree 你有冇趣,想換 chocolate cream 1

唔好意思,chocolate cream 1已經有人book左...2得唔得?我對Lemon Tree有興趣~  發表於 2012-7-24 13:10
Wawaman 發表於 2012-7-24 13:35:05 |顯示全部樓層
Wawaman 發表於 2012-7-23 19:35
我都想交换,但我那些AV葉子才剛出根

好的,下次再交换
josie 發表於 2012-7-24 14:23:48 |顯示全部樓層
josie 發表於 2012-7-24 13:02
Fanny Haague or Lemon Tree 你有冇趣,想換 chocolate cream 1

Katie  唔好意思,chocolate cream 1已經有人book左...2得唔得?我對Lemon Tree有興趣~  發表於 1 小時前

都可以, 有根的嗎?  lemon tree 是相中最前的走莖, 你要自行發根定植請注意.
lemon tree (Small).jpg
另你的Silver Sheen 有人換了嗎? 我有一盆thunder suprise小苖之前同花友買的,但我種得不太好,唔想佢c在我手上, 有趣的話可以換你的 Silver Sheen. 你好好照顧佢.....
thunder (Small).JPG

今次post呢3盆都係浸水出晒根先落泥ge~未出根ge未放出唻~  發表於 2012-7-24 22:14
好~冇問題~雖然棵thunder suprise我唔可以保證我會種得俾你好~但係我一定會好好照顧佢~~!  發表於 2012-7-24 22:11