合訂防水貼紙(73樓有貨取)

作者: george 發表于 2012-5-16 15:57:33
11776 129
Lingling64 發表於 2012-5-31 14:56:32 |顯示全部樓層
六月五日(星期二)晚上七時半花墟繽紛花藝廣場門口
(截止登記時間:六月三日(星期日)晚上十一時半)
1. 八王爺 (退款$7.50-唔該晒!)
2. jess
3. KENNYTAKI (THANKS G BIG BIG)
4. nwss54510
5. 惡死阿E
6. Evalam (nwss54510代拎)
7. Karly0706
8. taboocat (thx!)
9. DORA (thanks!)
10. bigwong
11. kendrew
12. ivo (Thanks!)
13. Connie2010
14.Lingling64(thx!)

六月七日(星期四)晚上七時半花墟繽紛花藝廣場門口
(截止登記時間:六月六日(星期三)晚上十一時半)
1. 一丁 ( thanks you )
2.kelly
3. wct119
4. strawberry (thanks!)
5. abbychan02 (Thanks!)
回復

a6019 發表於 2012-5-31 17:32:55 |顯示全部樓層

我也是要登記六月五日的~
thx~

要帶入數紙來作分辨嗎。
回復

george 發表於 2012-5-31 17:39:48 |顯示全部樓層
a6019 發表於 2012-5-31 17:32
我也是要登記六月五日的~
thx~

請按上面花友的做法,在你屬意的日子下排隊。
入數紙無需出示。
回復

a6019 發表於 2012-5-31 18:42:24 |顯示全部樓層
2. jess
3. KENNYTAKI (THANKS G BIG BIG)
5. 惡死阿E
10. bigwong
11. kendrew
15.a6019(thx)

2.kelly
3. wct119
回復

vivi2009 發表於 2012-5-31 19:27:42 |顯示全部樓層
2. jess
5. 惡死阿E
10. bigwong
11. kendrew

2.kelly
3. wct119
6. vivi2009
回復

蕙蕙 發表於 2012-6-2 14:30:25 |顯示全部樓層

2. jess
5. 惡死阿E
10. bigwong
11. kendrew

2.kelly
3. wct119
6. vivi2009
7. 蕙蕙 (一丁代取, thx!)
回復

N-Blythe 發表於 2012-6-3 03:13:15 |顯示全部樓層
2. jess
5. 惡死阿E
10. bigwong
11. kendrew

2.kelly
3. wct119
6. vivi2009
7. 蕙蕙 (一丁代取, thx!)
8. N-Blythe (有勞一丁幫忙領取) Thanks
回復

八王爺 發表於 2012-6-5 17:07:50 |顯示全部樓層
今晚七時半! .....噢! 我食完飯先到都得。。。
回復

惡姨 發表於 2012-6-5 19:32:36 |顯示全部樓層
巳收到防水貼,釘Q鬚勿泉,左住大大

貢快手...........我要等多兩日呀﹗>.<!!!  發表於 2012-6-5 19:36
回復

taboocat 發表於 2012-6-5 20:00:12 |顯示全部樓層
己收到防水貼,感謝佐大!
回復

george 發表於 2012-6-5 20:18:21 |顯示全部樓層
You are most welcome, I hope the labels will be useful for you.
I am sorry that I have not prepared enough coins for changing!

要在這裡多謝小B子替我拿著重甸甸的貼紙到花墟!Thank you!

G大言重啦~ 蟻民只係盡力而為~  發表於 2012-6-6 14:01
多謝晒你們兩位交收,麻煩晒G大提早交收.  發表於 2012-6-5 20:33
回復

ivo 發表於 2012-6-5 20:28:35 |顯示全部樓層
感謝G大, B大.
回復

DORA 發表於 2012-6-5 20:33:18 |顯示全部樓層
george 發表於 2012-6-5 20:18
You are most welcome, I hope the labels will be useful for you.
I am sorry that I have not prepared ...

唔該哂 G 大同 Breeze 大大!
回復

bigwong 發表於 2012-6-5 21:30:55 來自手機 |顯示全部樓層

辛苦晒G大同B大!

點解又多個花名既??  發表於 2012-6-5 21:33
回復

george 發表於 2012-6-5 22:50:43 |顯示全部樓層

今日所有完成交收之花友,退款已存到貴帳戶,請查收。
另外有四位花友表示捐贈多收款項,共計港幣27.5圓,已全數捐入東華三院戶口,祝各位福有攸歸。

http://www.tungwah.org.hk/?content=182
回復

a6019 發表於 2012-6-5 23:08:32 |顯示全部樓層
真有心0v0
回復

george 發表於 2012-6-6 00:11:29 |顯示全部樓層
忙了一整晚,現在才有空打開新到的防水貼紙來看看。

一收到貼紙時是喜出望外的,因為已用機器分好,省卻不少點算時間。

每三十小個為一大張,不僅每大張與每大張之間有齒孔,連每個與每個亦有,方便撕下。

用油性筆書寫

「花好還需有LABEL!」

塊葉成把扇咁,發夢都認到啦!仲要專登寫「單托」XDD  發表於 2012-6-7 22:17
g大想一百盆pink sensation一起開,百鳥朝凰?  發表於 2012-6-6 14:10
G大要大量繁殖Pink Sensation 喎~ XDDDD  發表於 2012-6-6 10:15
花好還需有LABEL <--- 使唔使甘hard sell呀~  發表於 2012-6-6 10:14
好多 pink sensation呀,我暈啦...  發表於 2012-6-6 08:20
回復

kendrew 發表於 2012-6-6 00:23:53 |顯示全部樓層
呢隻花我覺得G大大唔駛寫囉,有花無花有根無根G大大瞓著覺笑醒都認得喇
回復

george 發表於 2012-6-6 00:28:30 |顯示全部樓層
kendrew 發表於 2012-6-6 00:23
呢隻花我覺得G大大唔駛寫囉,有花無花有根無根G大大瞓著覺笑醒都認得喇

kendrew大大別玩我   佐治那有這麼好的記性呀

G大大無噤好記性?每兩年想一次當年,果個落雨嘅晚上,果個濕滑嘅騎樓,果個羽翼未長嘅靓仔,就係噤佢嘅第一次就俾佐Pink Sensation 喇。善哉。  發表於 2012-6-6 09:52
回復

kennytaki 發表於 2012-6-6 08:46:20 |顯示全部樓層
多謝GB大大,LABEL很好用

你買甘少邊夠用呀~  發表於 2012-6-6 14:05
回復