(完-已貼入數紙) [出售] 花貓枝條/蟲蟲

作者: tsoiyiu1009 發表于 2012-5-9 19:24:45
2168 11

K. Peridot's Rolo 有花有根有蟲有苗枝條(迷你貓種) $60
K. Peridot\'s Rolo_001.JPG
K. Peridot\'s Rolo_003.JPG
K. Peridot\'s Rolo_002.JPG
開花參照:
K. Peridot\'s Rolo_01.JPG

K. An's Dice Dots 更正為 K. warszewiczii 貓蟲 $20份,兩條一份 (中間超細果條唔賣)
K. An\'s Dice Dots 蟲_01.JPG
開花參照:
K. An\'s Dice Dots_01.JPG

K. Beltane 貓蟲 $20條
K. Beltance 蟲.JPG
開花參照:
第一日開
K. Beltance.JPG
第二日開始會慢慢變黃色
K. Beltance_01.JPG

如有K. Longwood可作交換

結束日期:售完即止

是次收益5%捐贈 "香港園藝館"

面交交收時請付現金(不設找續)

交收方式:
郵寄 - 使用回郵 (只限貓蟲)
      花友須自備貼上足夠郵費的回郵信封. 硬膠盒仔
      盒子size : 大約的得糖膠盒大小
郵寄注意事項:
* 請入數以下a/c後pm我,取地址便可,信封面請注明申請物品名稱及網名

銀行名稱:中國銀行

面交
A)只限於 朗屏/元朗西鐵交收,時間PM再傾
B)5月12日 太子MTR客服中心,1300~1400

限制事項:
1.不接受更改其他地點交收。
2.逾時或不出席者當作棄權,不能補領。

注意事項:
1.請自備購物袋
2.請花友登記後,24小時內自行PM本人 留聯絡電話

備        註:如遇排隊次序有爭議,本人有權作出最後的決定。

***請標明交收方案~THX~***

K. Peridot's Rolo 有花有根有蟲有苗枝條(迷你貓種) $60
請在此排隊:
1.

K. An's Dice Dots 更正為 K. warszewiczii 貓蟲 $20份,兩條一份
請在此排隊:
1. silicon 已交收

K. Beltane 貓蟲 $20條
請在此排隊:
1. calbeebb 蟲蟲變壞,取消交易
2. silicon 已交收
3. hugopoodle 14/05寄出回郵
4. pikyiu  -  回郵 14/05寄出回郵
5. 我要no.5呢條thx!charles604498 14/05寄出回郵

入數貼詳細已張貼於:

(完-已貼入數紙) [出售] 迷岩小側芽
http://hkplants.com/forum.php?mo ... 58&fromuid=3469

silicon 發表於 2012-5-9 20:07:29 |顯示全部樓層
請在此排隊:
1.

K. An's Dice Dots 貓蟲 $20份,兩條一份
請在此排隊:
1. silicon

K. Beltance 貓蟲 $20條
請在此排隊:
1.  
2. silicon
3.
4.
5.
回復

calbeebb 發表於 2012-5-9 20:39:26 |顯示全部樓層
請在此排隊:
1.

K. An's Dice Dots 貓蟲 $20份,兩條一份
請在此排隊:
1. silicon

請在此排隊:
1.  calbeebb
2. silicon
3.
4.
5.
回復

hugopoodle 發表於 2012-5-9 21:17:47 |顯示全部樓層
請在此排隊:
1.

請在此排隊:
1. silicon

請在此排隊:
2. silicon
3. hugopoodle
4.
5.

回復

charles604498 發表於 2012-5-10 05:15:46 |顯示全部樓層

請在此排隊:
1.

請在此排隊:
1. silicon
2.呢隻唔知你仲有冇多呢?Charles604498

請在此排隊:
2. silicon
4.
5. 我要no.5呢條thx!charles604498

sorry~盆An's Dice Dots搞錯左品種~ 我問緊silicon仲要唔要...可能會取消~  發表於 2012-5-10 11:30
回復

pikyiu 發表於 2012-5-10 08:15:14 |顯示全部樓層
請在此排隊:
2. silicon
4. pikyiu  -  回郵
5. 我要no.5呢條thx!charles604498

今日14/05已寄出貓蟲,請留意信箱~ p.s. 其實我串錯個貓名...K. Beltane先係正名:p  發表於 2012-5-14 18:01
回復

charles604498 發表於 2012-5-10 19:52:16 |顯示全部樓層
charles604498 發表於 2012-5-10 05:15
請在此排隊:
1.

呢隻我有興趣如果 silicon唔要我要埋Thx .
知道啦!

佢要左嚕~  發表於 2012-5-11 18:28
回復

charles604498 發表於 2012-5-11 17:43:50 |顯示全部樓層
已入數數紙寄埋比你,今天寄出回郵。

今日14/05已寄出貓蟲,請留意信箱~ p.s. 其實我串錯個貓名...K. Beltane先係正名:p  發表於 2012-5-14 18:02
回復

hugopoodle 發表於 2012-5-13 08:06:04 |顯示全部樓層
2012年5月13日 (2).jpg

今日14/05已寄出貓蟲,請留意信箱~ p.s. 其實我串錯個貓名...K. Beltane先係正名:p  發表於 2012-5-14 18:02
回復

pikyiu 發表於 2012-5-15 18:16:16 |顯示全部樓層
今天收到了, 謝謝.
回復

hugopoodle 發表於 2012-5-17 22:04:44 |顯示全部樓層
已收到了, 謝謝~
回復

charles604498 發表於 2012-5-17 23:58:35 |顯示全部樓層
已收到了, 謝謝
回復