喵~喵~喵~~~

作者: yanfung 發表于 2012-5-5 17:31:21
1460 17

Kohleria 'Tropical Night'

Kohleria 'Bach'

Kohleria 'Digitali Flora'

Kohleria 'Lucky Lucifer' 佢又變臉了 ,,今次變得好靚女。

Kohleria 'Napolean V' 做咩花花舉哂手

評分

查看全部評分

Wallonce 發表於 2012-5-5 17:40:10 |顯示全部樓層

好可愛= =......要打劫你屋企先得

anhiwan  預埋我,你行頭我跟尾^^  發表於 6 小時前
小野貓  我又去~~~  發表於 27 秒前

咁我地係恆生總行門口到集合啦~~~
(之後報警拉鬼晒你地後, 我自己再靜雞雞去 )

小野貓  你報愛護動物協會就得啦~  發表於 1 分鐘前

漁農處快D喔~@@

落閘,,,,,,,,,,,,,,放貓,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  發表於 1 分鐘前

應該係放貓(入籠), 落閘(開車)......3個月無人認領就會.......(充軍塞外 )

落閘,,,,,,,,,,,,,,放貓,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  發表於 2012-5-6 00:00
你報愛護動物協會就得啦~  發表於 2012-5-5 23:57
我又去~~~  發表於 2012-5-5 23:43
呵呵,,你想要邊隻啊?  發表於 2012-5-5 17:43
預埋我,你行頭我跟尾^^  發表於 2012-5-5 17:42
回復

yeahyeah 發表於 2012-5-5 17:40:15 |顯示全部樓層
好靚靚

多謝yeahyeah加分^^~  發表於 2012-5-5 17:46
回復

yanfung 發表於 2012-5-5 17:42:57 |顯示全部樓層
yeahyeah 發表於 2012-5-5 17:40
好靚靚

真係要多謝你既Kohleria 'Digitali Flora,,令我家增添不少色彩。
------------------------------------------------------------------------------------------------
anhiwan  咪郁!放低所有貓貓,連頭像果隻都要︰)  發表於 1 分鐘前
哈哈,,媽媽豬(佢叫媽媽豬)同我咬死佢
---------------------------------------------------------------------------------------------------
  我都想要Kohleria 'Digitali Flora'有蟲蟲ar ^^
冇了。。我比你果d你種住先啦
------------------------------------------------------------------------------------------------
tsoiyiu1009  我都要貓貓~ 不過想要真貓,淨係去你屋企齋玩貓貓得唔得?
歡迎,歡迎。。帶埋采瑤同細佬黎 ,,,快d黎啦
----------------------------------------------------------------------------------------
tsoiyiu1009  帶埋佢地去...你d貓貓會唔會驚到喱埋晒咖?  發表於 1 分鐘前
放心,我d貓貓好熱情
--------------------------------------------------------------------------------
tsoiyiu1009  我驚佢地仲熱情過你d貓~到時你d貓變晒做甩毛貓~kaka
hahahahahhah笑死我了。。。咁仲好,唔洗我剪毛咁辛苦hahahahah
-----------------------------------------------------------------------------
tsoiyiu1009  到時你d貓有咩創傷後遺症要睇心理醫生,唔好同我索償> <呵呵呵呵~采瑤知道熊仔餅姐姐(你個新花名)帶佢去玩貓貓一定開心到訓唔著~^ ^
熊仔餅姐姐呢個名我好仲意

到時你d貓有咩創傷後遺症要睇心理醫生,唔好同我索償> <呵呵呵呵~采瑤知道熊仔餅姐姐(你個新花名)帶佢去玩貓貓一定開心到訓唔著~^ ^  發表於 2012-5-6 00:35
我驚佢地仲熱情過你d貓~到時你d貓變晒做甩毛貓~kaka  發表於 2012-5-6 00:10
帶埋佢地去...你d貓貓會唔會驚到喱埋晒咖?  發表於 2012-5-5 23:49
我都要貓貓~ 不過想要真貓,淨係去你屋企齋玩貓貓得唔得?  發表於 2012-5-5 22:17
我都想要Kohleria 'Digitali Flora'有蟲蟲ar ^^  發表於 2012-5-5 18:44
回復

Wallonce 發表於 2012-5-5 18:10:55 |顯示全部樓層

Kohleria 'Tropical Night' Kohleria 'Digitali Flora'Kohleria 'Napolean V'

yanfung  Kohleria 'Digitali Flora'有條蟲蟲,留比你丫其他未有住。(你要多謝yeahyeah,佢分享比我的)  發表於 3 分鐘前

我要一片葉就OK~@@試下得唔得

我要一片葉就OK~@@試下得唔得 插葉浸根得啊,我的Kohleria 'Clytie'塊葉浸左好多bb出黎  發表於 2012-5-5 18:47
Kohleria 'Digitali Flora'有條蟲蟲,留比你丫 其他未有住。(你要多謝yeahyeah,佢分享比我的)  發表於 2012-5-5 18:17
回復

Dreamer 發表於 2012-5-5 18:38:20 |顯示全部樓層

Kohleria 'Napolean V' 最嬌小可愛

佢地仲要舉哂手讚成,好可愛=)  發表於 2012-5-5 18:48
回復

小野貓 發表於 2012-5-5 23:44:25 |顯示全部樓層

嘩...見倒個post我以為叫我...衝左入黎見倒好多靚貓..仲好肥美添~

Wallonce  一.一我都見到好肥.....肥............既貓貓.........衝JO入黎.....

咁都比你見倒~咁...要快d夾住條尾走先~

一.一我都見到好肥.....肥............既貓貓.........衝JO入黎.....  發表於 2012-5-5 23:47
回復

Wallonce 發表於 2012-5-5 23:54:10 |顯示全部樓層
點睇都覺得Kohleria 'Tropical Night' 可愛得好過份>.< 點解會有D咁既色水GA......
回復

yanfung 發表於 2012-5-5 23:54:29 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2012-5-5 23:44
嘩...見倒個post我以為叫我...衝左入黎見倒好多靚貓..仲好肥美添~

Wallonce  一.一我都見到好肥.....肥... ...

肥貓見到好多肥貓
--------------------------------------------------------------
Wallonce  你有無幫你既媽媽豬剪毛毛=3=天口開始熱~~好多貓貓都剪淨頭同尾, 係到扮獅子@@  發表於 2 分鐘前
咁又冇wo,得閒幫佢地剪下毛毛先

你有無幫你既媽媽豬剪毛毛=3=天口開始熱~~好多貓貓都剪淨頭同尾, 係到扮獅子@@  發表於 2012-5-5 23:56
回復

yanfung 發表於 2012-5-5 23:56:05 |顯示全部樓層
Wallonce 發表於 2012-5-5 23:54
點睇都覺得Kohleria 'Tropical Night' 可愛得好過份>.< 點解會有D咁既色水GA......

等我掘下呢隻有冇蟲蟲先
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallonce  一.一唔好掘~掘完好傷身GA~要葉片就OK~ 我用1寸盆種貓, D蟲生晒上泥面就變苗仔, 可以慢慢剪@@"
咁我唔掘喇,呢隻你咁仲意就剪葉仔比你插下

一.一唔好掘~掘完好傷身GA~要葉片就OK~ 我用1寸盆種貓, D蟲生晒上泥面就變苗仔, 可以慢慢剪@@"  發表於 2012-5-5 23:58
回復

Breeze 發表於 2012-5-5 23:57:06 |顯示全部樓層
原來你有甘多靚花嫁~
今次就輪到貓貓 ~

貓貓係我既至愛~_~  發表於 2012-5-6 00:05
回復

sunsunsun 發表於 2012-5-5 23:59:50 |顯示全部樓層
影得好靚呀~~~

我亂影架,影多幾張再揀出黎的  發表於 2012-5-6 00:15
回復

貓迷 發表於 2012-5-6 19:54:15 |顯示全部樓層
都是美貓哩

謝謝賞喵~~~~~~~~~~~~  發表於 2012-5-7 01:13
回復

deco 發表於 2012-5-6 19:57:24 |顯示全部樓層
每一支花樣都好靚好特別

多謝賞喵^_^  發表於 2012-5-7 01:14
回復

ylee 發表於 2012-5-6 21:53:37 |顯示全部樓層
very beautiful cat cat

ylee,多謝加分喔^^~~~  發表於 2012-5-7 01:14
回復

lok_1980 發表於 2012-5-7 09:56:45 |顯示全部樓層
靚到呀........Kohleria 'Digitali Flora'd色好正
回復

yanfung 發表於 2012-5-7 11:21:57 |顯示全部樓層
lok_1980 發表於 2012-5-7 09:56
靚到呀........Kohleria 'Digitali Flora'd色好正

佢正正常常都幾靚,不過佢成日開怪花
唔知咩原因
-------------------------------------------------------------
lok_1980  haha,呢個係咪苦類的習性呢?
佢一係就開外星貓,再唔係就多條尾巴

haha,呢個係咪苦類的習性呢?  發表於 2012-5-7 11:30
回復

yanfung 發表於 2012-5-7 12:11:36 |顯示全部樓層
多謝土豆貓加分
回復