流鼻涕種夾 (先到先得!) 已確認名單~[完]

作者: waiting 發表于 2012-5-4 11:08:02
1661 22

分享物品名稱:  流鼻涕種夾 (每個種夾都有種子, 但數量多少不是小女子控制範圍)
              份數:  8份(已成熟) + 2份 (後備, 未成熟) [共 10 份]

交收方法:  (郵寄交收)
     郵寄 - 使用回郵 (請謹記貼上足夠郵費, $1.4)  
     需自行承擔郵寄失誤及郵件破損的風險,本人絕不負責。
     需註明網名及分享物品名稱

注意事項:
    1. 確認接受分享者請24小時內PM本人取地址, 並留下相關資料及分享物品的名稱。
    2. 於1星期內寄出回郵, 否則當作取消分享。
    3. 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
    4. 無論如何, 我認為有意見可以提出, 但'本人'有最終決定權。
    5. 不接受海外分享。(抱歉!抱歉!)
    6. 如不能接受上述事項者請勿下標。
    7. 受分享者 : 應先閱讀分享版版規,才申請分享. 任何違規, 分享者有權取消受分享者資格
    8. 接受分享物品後,不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得在此接受分享。

申請前請自行判斷是否合適種植, 才可申請. (發芽與否, 看花友造化)

在這排隊: (8份) [所有種夾隨機發放, 冇得揀!]
1. H2O (thanks) 已PM 8/5寄出 [已收到]
2. 史華茲 (謝謝) 已PM 9/5寄出 [已收到]
3. pikyiu -thanks 已PM 8/5寄出 [已收到]
4. cat2008 (thanks) 已PM 10/5寄出 [已收到]
5. warahahaha (many thanks!) 已PM 8/5寄出 [已收到]
6. mandy41leung(thx) 已PM 11/5寄出 [冇回音...唔理佢, 當佢收到種夾...]
7. lisayip  (THANKS) 已PM 10/5寄出 [已收到]
8. gigilau(thank you) 已PM 8/5寄出 [已收到]

後補位 (2份) 請花友耐心等候, 待種夾成熟, 小女子定必立即寄出.
  9. K.Manchu(後補), Thx!!) 已PM 10/5寄出 [已收到]
10. 青蛙媽媽 (後補) Thanks! 已PM 10/5寄出 [已收到]

評分

查看全部評分

H2O 發表於 2012-5-4 11:12:21 |顯示全部樓層

1. H2O (thanks)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

回復

史華茲 發表於 2012-5-4 11:14:30 來自手機 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
回復

pikyiu 發表於 2012-5-4 11:21:13 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
3. pikyiu - thanks
4.
5.
6.
7.
8.
回復

cat2008 發表於 2012-5-4 11:22:51 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
4. cat2008 (thanks)
5.
6.
7.
8.
回復

warahahaha 發表於 2012-5-4 11:26:16 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
5. warahahaha (many thanks!)
6.
7.
8.
回復

mandy41leung 發表於 2012-5-4 11:47:28 來自手機 |顯示全部樓層

2. 史華茲 (謝謝)
3. pikyiu -thanks
5. warahahaha (many thanks!) 6. mandy41leung(thx)
7.
8.
回復

lisayip 發表於 2012-5-4 11:58:29 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
6. mandy41leung(thx)
7.lisayip  (THANKS)
8.
回復

gigilau 發表於 2012-5-4 12:33:55 |顯示全部樓層

2. 史華茲 (謝謝)
8.Gigi(thank you)
回復

天台小農工 發表於 2012-5-4 12:35:15 |顯示全部樓層
其實這是什麼東東來的, 好有興趣想知
回復

Juna 發表於 2012-5-4 12:53:14 |顯示全部樓層

好受歡迎喎 唔知我的廿個莢有冇人要

青蛙媽媽  一定有^^  發表於 12 分鐘前

青蛙媽媽, 我在澳門, 唔知有冇人要呢....

一定有! 澳門都有花友~  發表於 2012-5-4 23:13
一定有^^  發表於 2012-5-4 14:20
回復

K.Manchu 發表於 2012-5-4 14:07:22 |顯示全部樓層
2. 史華茲 (謝謝)
9.K.Manchu(後補), Thx!!)

最後兩個夾都採收了~  發表於 2012-5-10 00:01
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-5-4 14:21:33 |顯示全部樓層

2. 史華茲 (謝謝)
9.K.Manchu(後補), Thx!!)
10. 青蛙媽媽 (後補) Thanks!

最後兩個夾都採收了~  發表於 2012-5-10 00:01
青蛙, 我在澳門架, 唔知有冇人要囉 @@  發表於 2012-5-4 14:34
回復

青蛙媽媽 發表於 2012-5-4 14:35:57 |顯示全部樓層
Juna  青蛙, 我在澳門架, 唔知有冇人要囉 @@

可能有ga~

不過是郵費貴一點罷了.........應該好搶手  發表於 2012-5-4 17:32
到時收左種子, 睇下有冇人要啦  發表於 2012-5-4 14:46
回復

waiting 發表於 2012-5-4 23:52:29 |顯示全部樓層
2012-05-04 23.49.47 (複製).jpg

d種子真係好細粒~  發表於 2012-5-5 00:10
d種子真係好細粒~  發表於 2012-5-5 00:10
回復

waiting 發表於 2012-5-6 14:45:06 |顯示全部樓層
mandy41leung 發表於 2012-5-4 11:47
2. 史華茲 (謝謝)

花友mandy41leung, 如今日(6/5) 12:00pm 前仍未收到你的PM, 你將被取消分享資格!!多謝合作!!
回復

H2O 發表於 2012-5-9 16:03:42 |顯示全部樓層
收到了,好多種子啊,  謝謝
回復

gigilau 發表於 2012-5-9 16:30:58 |顯示全部樓層
我都收到種子啦~多謝晒~遲啲交功課俾你~
回復

pikyiu 發表於 2012-5-9 16:39:00 |顯示全部樓層
今日收到種子了, 如你所願, 一定發到.
回復

warahahaha 發表於 2012-5-11 10:10:10 |顯示全部樓層
RECEIVED WITH MANY THANKS!
回復

12下一頁