作者: Breeze 發表于 2012-4-1 01:50:44
2300 25

分享物品︰Mickey Mouse 共6份 (每份2片)

並非先到先得,優先次序如下
1.曾無私分享與本人者
2.從未獲分享AV修葉者或新花友
3.有半迷你/迷你修葉交換者
4.其他花友

交收方法: 郵寄 
-花友需寄出貼上足夠郵資的回郵信及膠/鐵盒給我
-葉片交換者的回郵信封不用貼上郵票,我會自行貼上
-請在信封面寫上網名及申請物品
-必需硬盒, size約 : 8cm x 6cm x 2.5~3cm,如盒子大小不合符,本人將不會處理,還望見諒!            

1.獲得修葉者的花友請pm我獲取地址並於一星期內寄出回郵,否則即當自動棄權。              
2. 收到修葉後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4.如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負。              
5. 本人擁有最終決定權。               

獲分享名單

各獲分享花友注意, 今次只是純粹分享,不用交換~ 謝謝~

1. spwu817     [曾無私分享AV修葉與本人] (已PM 02/04 -> 寄出回郵 10/04 -> 已收到 13/04)
2. BRONNLEY  [新花友] (已PM 02/04 -> 寄出回郵 16/04 -> 已收到 18/04)
3. jasminecatcst   [新花友] (已PM 02/04  -> 寄出回郵 13/04 -> 已收到 14/04)
4. HLAM      [新花友] (已PM 02/04 -> 寄出回郵 10/04 -> 已收到 11/04)
5. Sam261  (已PM 03/04 -> 寄出回郵 10/04  -> 已收到 14/04)
6. sandylam (已PM 02/04 -> 寄出回郵 10/04 -> 已收到 11/04)
7. cloudchime  (已PM 03/04 -> 寄出回郵 10/04 -> 已收到 13/04)
8. wct119 (已PM 02/04  -> 寄出回郵 13/04)

評分

查看全部評分

sam261 發表於 2012-4-1 04:13:21 |顯示全部樓層

1. Sam261 (thx~)
回復

spwu817 發表於 2012-4-1 07:41:37 |顯示全部樓層

2. spwu817 (thank you Breeze)
回復

sandylam 發表於 2012-4-1 07:43:27 來自手機 |顯示全部樓層
分享AV修葉 分享物品︰Mickey Mouse 共6份 (每份2片)
3. sandylam(thanks)
回復

sandylam 發表於 2012-4-1 07:45:46 來自手機 |顯示全部樓層

有mac stop sign/A19 修葉,可作交換。
回復

cloudchime 發表於 2012-4-1 08:12:54 |顯示全部樓層
分享AV修葉 分享物品︰Mickey Mouse 共6份 (每份2片)
4. cloudchime(thanks so much)
回復

wct119 發表於 2012-4-1 10:25:02 |顯示全部樓層

5. wct119(thanks,有A19,C53半迷你/迷你修葉交換)
回復

BRONNLEY 發表於 2012-4-1 11:29:32 |顯示全部樓層
5. wct119(thanks)
6. BRONNLEY (thank you so much~~)
回復

jasminecatcat 發表於 2012-4-1 11:48:04 |顯示全部樓層
6. BRONNLEY (thank you so much~~)
7.)jasminecatcst(遲了一步,可以做後備嗎? 先多謝你的我分享!)
回復

jasminecatcat 發表於 2012-4-1 11:48:05 |顯示全部樓層
7.)jasminecatcst(遲了一步,可以做後備嗎? 先多謝你的我分享!)
回復

HLAM 發表於 2012-4-1 17:28:42 |顯示全部樓層
8) HLAM (Thank you #133你有興趣嗎?)
回復

mummy 發表於 2012-4-1 17:30:49 |顯示全部樓層

8) HLAM (Thank you #133你有興趣嗎?)
9) mummy (try try)
  1. Breeze  Sorry呀~ 因為唔夠分~ 遲啲我應該再有修葉分享~  發表於 半小時前
複製代碼
傻喇,當然明白喇。

Sorry呀~ 因為唔夠分~ 遲啲我應該再有修葉分享~  發表於 2012-4-2 11:49
回復

Breeze 發表於 2012-4-2 11:46:36 |顯示全部樓層
回復

Breeze 發表於 2012-4-10 09:35:05 |顯示全部樓層
分享AV修葉 (開始寄出回郵)
回復

藍烏龜 發表於 2012-4-10 12:03:06 |顯示全部樓層
我可以做第10個嗎

唔好意思,我已經冇多啦~ 下次有修葉,我會再出Post嫁~  發表於 2012-4-10 12:44
回復

HLAM 發表於 2012-4-11 13:33:52 |顯示全部樓層

今朝收到葉啦, 多謝Breeze

Breeze  我估你今朝都幾開心~ 一次過收到甘多唔同品種嫁葉~

哎呀, 俾你睇到我收到甘多葉添, 下次咪冇份    
我係新手, 資源有限, 要密密收集, 多謝好似你甘有級數既花友慷慨分享, 小的非常感謝各位...

我估你今朝都幾開心~ 一次過收到甘多唔同品種嫁葉~ :p  發表於 2012-4-11 13:47
唔好客氣~ ^_^  發表於 2012-4-11 13:45
回復

Breeze 發表於 2012-4-11 19:12:21 來自手機 |顯示全部樓層
HLAM 發表於 2012-4-11 13:33
今朝收到葉啦, 多謝Breeze

Breeze  我估你今朝都幾開心~ 一次過收到甘多唔同品種嫁葉~[/backc ...

我有留意嫁,因為我希望多啲新花友可以享受到種AV嫁樂趣,如果佢經常都冇獲分享,我係會分享比佢地先,但又唔代表你唔會有份~
其實我都係新手一名,只不過自己曾經亦希望能種植不同嫁品種,以家見到自已有修葉未盡量分享下羅~
回復

HLAM 發表於 2012-4-11 19:35:33 |顯示全部樓層
給你十個"讚" !
係呀, 我剛剛到呢度有花友分享葉俾我時, 好開心架! 你既無私分享, 我相信好多花友同我一樣開心和感謝 ! 繼續唔好比佢停, 你停時又有其他慷慨花友接上, 大家輪住黎, 一齊分享交流, 開開心心!!!    (希望日後我既花花生養眾多, 到時可分享給大家喇! )

其他慷慨花友接上 <--未係你羅~ 嘻嘻~  發表於 2012-4-11 23:03
回復

sandylam 發表於 2012-4-11 20:36:12 來自手機 |顯示全部樓層
收到了,謝謝!

唔好客氣~ ^_^  發表於 2012-4-11 23:04
回復

BRONNLEY 發表於 2012-4-13 16:24:59 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-4-13 16:05
其實一般郵件連盒都多過20克嫁啦,所以郵費最少都要$2.2,甚至我試過要用多過$3蚊漆
但有啲花友人會貪方 ...

下~~~~ 我仲一直以為$1.4已經夠添!! 咁要買返啲$2.2嘅郵票先得!!

我建議你先了解郵政局嫁收費,同你用外個盒連信封個總重量會好啲~  發表於 2012-4-13 16:48
回復

12下一頁