(完)AV買兩盆減10蚊、買3盆減20....(完成及已貼入數紙)

作者: oio 发表于 2012-2-16 13:33:55
8784 68

清完再清!

十字
Sugar N Spice (開花成株)- HK$140 (1 only) 花相
Robs Lucky Charm (中苗) – HK$140 (2 only) 花相
Angels Petticoats (中苗) – HK$150 (1 only) 花相
Kbug Gaelach Salainte (成株) – HK$120 (1 only) 花相
Harmony's Little Stinker (大苗)- HK$150 (1 only)  花相

Russian
Blue Mist (大苗) - HK$35 (1 only) 花相
Armageddon (大苗) – HK$35 (1 only)
White Night (大苗) – HK$35 (1 only)
RS Dolores (小苗) – HK$35 (1 only)
UV Sunburst (2011 開花株)–HK$100 (1 only) 花相

Standard
Perfect Harmony (大苗)– HK$35 (1 only) 花相
Lucky Devi l(大苗) – HK$20 (1 only) 花相
Pretty Poison (小苗) – HK$30 (2 only) 花相
Designer Star  (開花株)–HK$60 (1 only) 花相
ShaZam (2011 開花株)–HK$100 (1 only) 花相
Bold Party Girl (中苗)-HK$40 (1 only) 花相
Lacy lass (中苗)- HK$40 (1 only) 花相
Astro  (小苗) – HK$35 (1 only) 花相

Total= hk$2220 (hk$111 in 5%$
當中收益5%捐贈 "香港園藝館"作經費 (入帳後會將收據在此貼出)
交收方式:只限太子地鐵/花墟當面交收(22 Feb 下午6:30-7:00 交收或pm約星期六/日-全日)
注意事項 - 如遇任何爭議,由本人作最後決定。
以上資料只供參考,如有出錯請見諒!
Breeze 發表於 2012-2-16 13:37:27 |顯示全部樓層

嘩~ 又有好野~

小野貓  又係排頭位播~
原本今日Lunch我要去飲茶嫁,但突然有事做所以就留左係公司,
如果唔係跟本無可能睇到個Post~

真係話事齋有甘啱,得甘“橋” ~

oio:
有!非常有興趣!多謝樓主!

clarecat:
你有空個時未多啲上黎睇下,都無話邊個快啲嫁~
如果見到心頭好,你可以試下問問樓主仲有冇後備~

小野貓  大獲啦...oio話今晚摷好野出黎啦...實流血不止...借d膠布黎頂住先~~~
我有好辦法, 你快啲同oio買多啲AV, 直至無晒血, 甘未連膠布都可以慳返羅~~

大獲啦...oio話今晚摷好野出黎啦...實流血不止...借d膠布黎頂住先~~~  發表於 2012-2-17 15:03
oio
次次都第一喎!賣一盆新野比你: Rob's Afghanistan Banana Stand (150),有無興趣?  發表於 2012-2-16 22:22
你哋個個都快過我~哈哈哈~  發表於 2012-2-16 21:54
又係排頭位播~  發表於 2012-2-16 14:15
Breeze 發表於 2012-2-16 13:42:00 |顯示全部樓層
甘真係頂唔住, 我怕未到花展我已經要輸血啦~

Workingbee同你都用點評...好彩我識係呢度覆你...我覆唔倒Workingbee~下次要用回覆先得~ 大隻仔係公司養呼得囉~  發表於 2012-2-16 15:21
花展買少D..我到時生日喎...唔制丫><...  發表於 2012-2-16 14:58
回覆#5..老闆最怕捐血...其實我都睇中Moonlight N Pink...無銀兩~~~嗚~~~  發表於 2012-2-16 14:48
Shuen 發表於 2012-2-16 13:42:38 |顯示全部樓層
你好, 我要
Waterdancer (中苗) – HK$30
Sassy Sister (迷你) – HK$30

oio
幾時方便交收?  發表於 2012-2-16 22:23
小野貓 發表於 2012-2-16 14:16:02 |顯示全部樓層

Angels Petticoats (中苗) – HK$150
大出血...我要呢個~

Breeze  edward, 唔係"佢地"而係"小野貓" ~  發表於 3 分鐘前
咪亂講我壞話喎~

edward  佢地開始大發狂了  發表於 5 分鐘前
幾時輪到你!?

Breeze  Workingbee, 小野貓已經唔係點理 大隻仔定細仔隻~ 佢都越黎越多大隻仔啦~  發表於 半小時前
理架...我都唔可以太多架~

Workingbee  又出血啊.,....佢係大隻仔  發表於 半小時前
放係公司無所謂啦...十字黎...又咁靚~

Breeze  不過啲花樣真係好鬼吸引~ 好在你以家買左姐~  發表於 1 小時前
仲有一棵Angels Petticoats播

oio
剛剛先交收完!幾時又再交收?  發表於 2012-2-16 22:24
oio
剛剛先交收完!幾時又再交收?  發表於 2012-2-16 22:24
edward, 唔係"佢地"而係"小野貓" ~  發表於 2012-2-16 15:46
佢地開始大發狂了  發表於 2012-2-16 15:43
Workingbee, 小野貓已經唔係點理 大隻仔定細仔隻~ 佢都越黎越多大隻仔啦~  發表於 2012-2-16 15:15
lok_1980 發表於 2012-2-16 14:18:11 |顯示全部樓層
Sassy Sister,Spring Rose
thx

oio
兩隻都有,幾時交收?  發表於 2012-2-16 22:32
kobyip 發表於 2012-2-16 15:00:36 |顯示全部樓層
Pixie Redhead (大苗) – HK$140 (1 only)

oio
幾時交收?  發表於 2012-2-16 22:33
Workingbee 發表於 2012-2-16 15:20:03 |顯示全部樓層

Cosmos Legend (中苗) - HK$35 (1 only
Ma's Ching Dynasty - HK$40 (1 only) 花相

oio
無CL,我睇錯咗!sorry!  發表於 2012-2-16 22:39
睇黎你今次有你嫁心頭好喎~ :p  發表於 2012-2-16 17:22
月兔耳 發表於 2012-2-16 15:38:15 |顯示全部樓層
Blue Mist (大苗) - HK$35 (1 棵)
EK Sky Azure (中苗) - HK$35  (1 棵)

thx!

oio
有貨,幾時交收?  發表於 2012-2-16 22:39
karenclc1 發表於 2012-2-16 15:45:34 |顯示全部樓層
Sassy Sister (迷你) – HK$30 X1

oio
買多盆啦!Robs snicker30有無興趣?  發表於 2012-2-16 22:41
silicon 發表於 2012-2-16 16:38:26 |顯示全部樓層

Cosmos Legend (中苗) - HK$35 (1 only)
Ma's Ching Dynasty - HK$40 (1 only)
Stargate (開花株) – HK$60 (1 only)
Sunset Kiss (開花株)–HK$60 (1 only)
Water Dancer (中苗) – HK$30 (1 only)

Stargate 及 Sunset Kiss 想看出售的花相
Water Dancer 這花是否有些淺粉紅點點在花瓣上?(看了你之前開的花照,好像沒點點的!)

oio
Cosmo legend 無(我睇錯咗,係等二隻野);waterdancer係有的淺色班,不過影唔到出黎,同無貨啦!仲有盆stargate係snowkissed plum,sorry!  發表於 2012-2-16 22:38
Karly0706 發表於 2012-2-16 17:32:41 |顯示全部樓層

Pleasant (中苗) - HK$30
EK Sky Azure (中苗) - HK$35
Pretty Poison (小苗) – HK$30

oio  3隻都有 --- GOOD!!!好開心呀!!!

oio
3隻都有  發表於 2012-2-16 22:41
Workingbee 發表於 2012-2-16 18:32:40 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2012-2-16 15:20
Cosmos Legend (中苗) - HK$35 (1 only
Ma's Ching Dynasty - HK$40 (1 only) 花相

Breeze  睇黎你今次有你嫁心頭好喎~ :p  發表於 半小時前

買返少少之麻
charles604498 發表於 2012-2-16 19:23:54 |顯示全部樓層
請問Midnight Harmony係乜樣花相Link唔到。

p@g,你好利害呀!甘快就知道!我諗你真係閱花無數~  發表於 2012-2-16 20:33
oio
Smart!  發表於 2012-2-16 20:14
p@g
我估係harmony midnight dream  發表於 2012-2-16 19:32
kitwanle 發表於 2012-2-16 19:34:16 |顯示全部樓層
Ma’s Party Music (開花成株)- HK$100 (1 only) 花相
Sunset Kiss

oio
Sunset kiss無啦  發表於 2012-2-16 22:42
charles604498 發表於 2012-2-16 19:39:35 |顯示全部樓層
charles604498 發表於 2012-2-16 19:23
請問Midnight Harmony係乜樣花相Link唔到。

如果真係佢我有興趣
charles604498 發表於 2012-2-16 19:44:54 |顯示全部樓層
Oio 等你的回覆如果係harmony midnight dream請留給我pls thx !

oio
Yes..  發表於 2012-2-16 20:14
p@g 發表於 2012-2-17 23:25:43 |顯示全部樓層
加埋呢個
Rebel's Astro Spinner (開花成株)- HK$120 (1 only)

oio
Okay  發表於 2012-2-17 23:27
karenclc1 發表於 2012-2-17 23:22:16 |顯示全部樓層
hi, oio 新加的item無相哦

oio
等等... update 緊  發表於 2012-2-17 23:27
gracegarden 發表於 2012-2-16 20:22:43 |顯示全部樓層
Pretty N Pink (中苗) – HK$25
Perfect Harmony (大苗)– HK$35
EK Sky Azure (中苗) - HK$35
唔知仲有無/?如有,我想買

oio
Yes ah  發表於 2012-2-16 20:29
1234下一頁