3款AV葉 (完結)

作者: 蕙蕙 發表于 2012-2-3 15:04:42
2859 38

交換3款AV葉, 請排隊:

A. Opera's Renee    4 份 (每份1 - 2塊)
    1. Breeze (Mickey Mouse) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)
    2. 小野貓 (503) (1塊) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)
    3. Workingbee (Pink Sensation) - 已 pm (3/2) - 已寄出(8/2)

B. Kei-yoki   2 份 (每份1 - 2塊)
    1. Breeze (Planet Kid) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)
    2. Karine (341 green dragon) - 面交 - 完成交收 (8/2)
    3. 小野貓 (503) (1塊) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)

C. Optimara Evergrace   2 份 (每份1 - 2塊)
    1. ahhung (薄荷女孩) - confirmed (3/2) - 已寄出(9/2)
    2. Breeze (Rob’s Twinkle Blue) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)
    3. 小野貓 (Rob's Cotton Ball) (1塊) - 已 pm (3/2) - 已寄出(9/2)

交收方法 :

郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及可受壓之硬/膠盒仔, 不符合要求者將不接受交換
申請A & B兩款修葉, 盒仔 size : 11cm(長) x 8cm (闊) x 2cm (高)
申請C修葉, 盒仔 size : 7cm(長) x 5cm (闊) x 2cm (高)

注意事項:

1. 排隊時請列明交換AV葉名稱。
2. 接受交換者請即時pm我取地址,信封面請註明申請物品名稱及網名。
4. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
5. 收到葉子後,必須在帖中回覆確認。
6. 葉子交換與否,本人有最終決定權, 並非先到先得
7. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。
ahhung68 發表於 2012-2-3 15:13:40 |顯示全部樓層

A. Opera's Renee    3 份 (每份1 - 2塊)
    1.
    2.
    3.

1.
    2.

C. Optimara Evergrace   2 份 (每份1 - 2塊)
    1. ahhung (薄荷女孩可以嗎?)
    2.
回復

Breeze 發表於 2012-2-3 15:15:39 |顯示全部樓層

A. Opera's Renee    3 份 (每份1 - 2塊)
    1. Breeze
    2.
    3.

1. Breeze
    2.

1. Breeze
    2. ahhung

Mickey Mouse + Planet Kid + Rob’s Twinkle Blue 交換可以嗎?
Thanks ~

蕙蕙  你決定用Rob’s Twinkle Blue代替Snow Leopard, 唔會再改啦, right?  發表於 1 分鐘前

唔好意思~ 因頭先 Copy & Paste 錯左~

應該係 Mickey Mouse + Planet Kid + Rob’s Twinkle Blue

明白, 已覆pm ^^  發表於 2012-2-3 15:39
你決定用Rob’s Twinkle Blue代替Snow Leopard, 唔會再改啦, right?  發表於 2012-2-3 15:28
回復

Workingbee 發表於 2012-2-3 15:18:05 |顯示全部樓層

1. Breeze (Thanks so much )
     2. workingbee (Cancell...睇左,以為係分享)
     3.

2.

2. ahhung
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:20:31 |顯示全部樓層
ahhung68 發表於 2012-2-3 15:13
    1.
    2.

ok, send盒仔俾我啦, 你有我地址架啦
回復

ahhung68 發表於 2012-2-3 15:23:17 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:20
ok, send盒仔俾我啦, 你有我地址架啦

有吖 , 多謝哂~~~~

u r welcome ^^  發表於 2012-2-3 15:43
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:23:27 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-2-3 15:15
    1. Breeze
    2.

ok, 請pm我取地址
回復

Karine 發表於 2012-2-3 15:25:44 |顯示全部樓層
     2. workingbee (Cancell...睇左,以為係分享)
     3. Karine (thank you)

2. Karine ( 我想種妖姬呀) TKS

2. ahhung
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:29:32 |顯示全部樓層
Karine 發表於 2012-2-3 15:25
     2. workingbee (Cancell. ...

你有冇葉交換呀?

Workingbee, 樓主會兩塊葉同我交換兩塊葉~ 甘我可以Share一塊比你~ 大家一齊種 ~ XD  發表於 2012-2-3 16:24
都有既...不過要今晚check 下有d 咩葉  發表於 2012-2-3 15:34
回復

Karine 發表於 2012-2-3 15:31:25 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:29
你有冇葉交換呀?

我有棵 341 (green dragon) 葉已出兩棵小小苗, 你有冇興趣 ? check 清楚啦, 係 3 棵小小小苗仔至真

回復

小野貓 發表於 2012-2-3 15:37:31 |顯示全部樓層

503 換    Opera's Renee   或   Kei-yoki   ?

Workingbee  佢地唔係迷理來架蹯

我知道丫...但真係好靚丫~忍唔住...試下換唔換倒姐~最愛第3款..但都換晒~=="

Breeze  哈哈~ 甘都比workingbee發現左你tim~

我夠比你發現倒啦   好彩Edward返緊學...唔係比佢發現埋啦~

哈哈....小猫開始玩大隻仔啦 ^^  發表於 2012-2-3 23:32
哈哈~ 甘都比workingbee發現左你tim~  發表於 2012-2-3 16:56
佢地唔係迷理來架蹯  發表於 2012-2-3 15:39
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:42:18 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2012-2-3 15:18
     2. workingbee (Cancell. ...

咁等你今晚check左再覆我啦, Opera's Renee我仲有葉
我唔一定要迷你架, standard size 都ok架
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:44:08 |顯示全部樓層
Karine 發表於 2012-2-3 15:31
我有棵 341 (green dragon) 葉已出兩棵小小苗, 你有冇興趣 ? check 清楚啦, 係 3 棵小小小苗仔至真

Sin ...

ok, 同你交換341 (green dragon) 丫, pm我取地址啦
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:55:28 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2012-2-3 15:37
503 換    Opera's Renee   或   Kei-yoki   ?

503你有幾多塊葉可以交換?
如有兩塊, 或者我可以用Opera's Renee + Kei-yoki 各一塊同你換丫

我有多過兩塊...因為我有兩盆...真係好多謝你丫~  發表於 2012-2-3 15:58
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 16:06:35 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2012-2-3 15:37

Workingbee  佢地唔係迷理來架蹯

唔好客氣, 你pm我羅地址啦
回復

mummy 發表於 2012-2-3 19:58:16 |顯示全部樓層
Full未呢?

仲有Opera's Renee, 你想要就列出用黎交換既AV葉啦  發表於 2012-2-3 22:37
回復

Workingbee 發表於 2012-2-3 23:00:46 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2012-2-3 15:42
咁等你今晚check左再覆我啦, Opera's Renee我仲有葉
我唔一定要迷你架, standard size 都ok架  ...

我有呢隻Standard AV or Pink Sensation 修葉, 你岩唔岩啊?

呢隻Standard AV修葉我好有興趣啊‧‧‧  發表於 2012-2-3 23:15
呢隻Standard AV好靚冇名架?  發表於 2012-2-3 23:13
回復

Workingbee 發表於 2012-2-3 23:21:43 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2012-2-3 23:00
我有呢隻Standard AV or Pink Sensation 修葉, 你岩唔岩啊?

我唔見左個名....你有咁多好野,你有冇D 綠花AV, 如FROZEN IN TIME, A53....
回復

蕙蕙 發表於 2012-2-3 23:35:10 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2012-2-3 23:00

呢只同 Pink Sensation都ok wor, 可以幫你排隊換Opera's Renee~
另外我仲有A53添呀,不如一次過換埋丫?
pm我啦, 順便羅埋我地址
回復

小野貓 發表於 2012-2-6 15:20:01 |顯示全部樓層

喵~我已經寄出了回郵..請留意信箱~

ok, 收到通知你 :)  發表於 2012-2-6 18:00
回復

12下一頁