虐貓狂「掹貓尾」狂轉

作者: 金盞花 發表于 2011-11-11 15:45:49
1572 6
<轉載>

虐貓狂「掹貓尾」狂轉

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=15791252

英國肯特郡出現虐貓狂。他一邊跳舞,一邊「掹貓尾」將一隻貓咪尾當作陀螺般旋轉(圖),一間酒吧閉路電視拍下過程,貓迷眼火爆,人人對他得而誅之。

貓咪精神崩潰
片段於上月 29日早上拍攝下。被虐 2歲貓咪「莫格利」( Mowgli),居於拉姆斯蓋特市 Camden Arms酒吧地牢,慣常喜歡上街舒展筋骨。 29日當天,一名虐貓狂捉着牠「掹貓尾」左搖右揈,令牠的頭險撞到地下和木柱,途人曾出手制止,但虐貓狂懶理。
「莫格利」最終逃出魔掌,但飽受驚嚇,返回酒吧地牢不敢再踏出半步。女主人布坎南心痛地說︰「貓咪沒受傷,但精神幾乎崩潰。我很心痛,竟然有人會將快樂建築在貓貓痛苦身上。」酒吧老闆知道後,連忙將閉路電視片段交愛護動物協會( RSPCA),協會促目擊者提交資料,捉拿這名虐貓狂徒。
英國《太陽報》

*******************************************************************************************

點解有咁多衰人做d無聊事  都唔係要佢做d英雄偉事去幫助世人, 只想佢唔好做d傷害弱小就足夠
***俾佢咁 "fling" 法, 撞埋條柱上就當場死得啦!  就算唔死都會顛咗~
vivi 發表於 2011-11-11 17:02:57 |顯示全部樓層
捉到個衰人, 應該將佢當"陀螺"咁轉, 等佢自己受反, 最好縛住佢係果d係咁轉果d機動遊戲果度轉一世呀

當我睇完呢單嘢之後, 都有幻想究竟搏佢邊一忽嚟 fling 佢等佢知道係咩滋味~ 等我又嘗吓做虐待狂.  發表於 2011-11-11 23:52
回復

yanfung 發表於 2011-11-11 20:28:38 |顯示全部樓層
精神病。。。

大家係貓友, 睇見真係好嬲~  發表於 2011-11-11 23:53
回復

金盞花 發表於 2011-11-11 23:58:56 |顯示全部樓層
vivi 發表於 2011-11-11 17:02
捉到個衰人, 應該將佢當"陀螺"咁轉, 等佢自己受反, 最好縛住佢係果d係咁轉果d機動遊戲果度轉一世呀
...

vivi,  剛剛想到縛佢邊忽嚟 fling 最好~~~係 子孫根

講完我都覺夠賤
回復

vivi 發表於 2011-11-12 00:31:28 |顯示全部樓層
金盞花 發表於 2011-11-11 23:58
vivi,  剛剛想到縛佢邊忽嚟 fling 最好~~~係 子孫根

講完我都覺夠賤

對付呢D人, 唔洗俾面啦
回復

corina 發表於 2011-11-12 00:31:45 |顯示全部樓層
變態佬!!!!!!!!
回復

claudiatang 發表於 2011-11-12 15:25:48 |顯示全部樓層
捉住了他送去動物園餵老虎。
回復