非一般的花花......

作者: newbie 發表于 2011-8-29 17:40:01
7163 110

newbie心中非一般的花花......感謝 ”相贈者” 的一番心意

第一眼見到已經好開心,我最愛的黃玫瑰呀!!!
本來已收埋左,後來拿出來影下相,再問之下....
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩 .......我O嘴十幾秒 OR MORE ..........
CANT BELIEVE IT ............... 係親手做架 
本來手做花一D都唔奇,但我點都諗唔到”相贈者”會為我而去做 
OOhhhhhh ............ dont know how to describe it .............
千千萬萬個多謝都不夠,太有我心啦 .........................
花友們 sry 我的失儀 cos really toooooooooooooooo happy and surprised !
and sry 我偏心,不得不為這份禮物出個 "獨立” post hehee
actually 近日真係收到好多禮物,其實個個都好有我心,好似 chowchow 記得我講過 i love 銀棯,she then 山長水遠 去買比我 ... B女搵哂佢見到的黃色禮物比我,遠至日本 .... 其他的都非常有我心架,不能盡錄 .... 有時一句慰問/關心真係勝萬金.
thanks again & again !!!!

大家不如估下是誰送我這禮物呀,因為好多人都識佢架:) hehehe 知道的花友唔好通水呀 hahahaaa

Its from our 乖乖仔 版主 fnv234 BILLY !! ^^ 佢真係好有我心, 細細個都咁識敬老 .. 難得的好青年呀 !!!
thanks a lot billy , i am so proud of your parents .. 教到一個咁乖的好孩子 ! 明年我回來時, 要你送多d 真真假假的黃花比我架 hehehee .. 祝你學業進步 !!

sry Alex 版主 我當左寫日誌咁 hehehe :)

aiyo 版主話唔 post 得假花 here, let me add one real one la .. 係唔係好似呢^^

評分

查看全部評分

Evalam 發表於 2011-8-29 17:58:10 |顯示全部樓層
我知我知....
黃色字睇唔到

評分

查看全部評分

回復

mandywowo 發表於 2011-8-29 17:58:28 |顯示全部樓層
真係好靚呀, 一定帶埋過去啦,
呢盆仲唔會謝tim
邊個整得咁靚呀, 開估啦

shhhhhhhhhh caca dont give tips ah .. already very easy to guess ga la hehehee...  發表於 2011-8-29 18:04
mandy估下啦,你又識嘅  發表於 2011-8-29 18:03

評分

查看全部評分

回復

wilson11 發表於 2011-8-29 17:59:54 |顯示全部樓層
好明顯係偏心, 擺到明係偏心, 唔講都知係偏心, 個主題應該叫偏心
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:01:42 |顯示全部樓層
Evalam 發表於 2011-8-29 17:58
我知我知....
黃色字睇唔到

hehee .. u dont have eyes flower how come cant see ga hehehee
花花好上鏡呀 :)
by the way 我係唔係太過份 好偏心 hehheee
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:02:36 |顯示全部樓層
mandywowo 發表於 2011-8-29 17:58
呢盆仲唔會謝tim

heheehe thanks.. u quick quick guess la !!!
guess 中 獎多你一件 kitty stuff heheee

其實早幾日你自己講左啦, 我扮唔知咋  發表於 2011-8-29 18:10
其實早幾日你自己講左啦, 我扮唔知咋  發表於 2011-8-29 18:10
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:03:52 |顯示全部樓層
wilson11 發表於 2011-8-29 17:59
好明顯係偏心, 擺到明係偏心, 唔講都知係偏心, 個主題應該叫偏心

其實都想 ”佢” 知我偏心 ”佢” lor hahahahaaaaaaaaaa
but i know most of u wont jealous ............ heheheeeeee
回復

GMT+8 發表於 2011-8-29 18:04:05 |顯示全部樓層
勁呀, 個份心意真係無價, 而且仲做得非常靚你唔講我仲以為係真花呀!
你快d買個透明膠盒放佢入去啦, 唔係一有塵就要難清理,
個d透明Display膠盒係吉吉島10蚊店有得賣, 你過去北角新都城地庫睇下有無
回復

fnv234 發表於 2011-8-29 18:04:51 |顯示全部樓層
呢度唔貼得假花架喎…
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:06:24 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-8-29 18:04
勁呀, 個份心意真係無價, 而且仲做得非常靚你唔講我仲以為係真花呀!
你快d買個透明膠盒放佢入去啦, 唔係一 ...

thanks bro .. 其實佢有比個 box to me ga
guess guess who gift to me la hehehee
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:07:36 |顯示全部樓層
fnv234 發表於 2011-8-29 18:04
呢度唔貼得假花架喎…

無法啦,靚到好似真咁 ..同埋 ...
我開心到 short 左 ... out of control heheheee

回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:12:22 |顯示全部樓層
mandywowo 發表於 2011-8-29 17:58
呢盆仲唔會謝tim

mandywowo  其實早幾日你自己講左啦, 我扮唔知咋  發表於 21 秒前

e.............. 唔抵得你又靚 又叻 又醒
continue 扮唔知呀,唔該 
and give me some marks pls .. hehehee
回復

catherineyeung 發表於 2011-8-29 18:23:44 |顯示全部樓層
真係好靚好靚同非常靚
由其個份心意
真係千金難買
回復

caca8j 發表於 2011-8-29 18:24:46 |顯示全部樓層
newbie 發表於 2011-8-29 18:12
mandywowo  其實早幾日你自己講左啦, 我扮唔知咋  發表於 21 秒前

e.............. 唔抵得你又靚 又叻 ...

哈....mandy真係醒,newbie無記性
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:27:34 |顯示全部樓層
catherineyeung 發表於 2011-8-29 18:23
真係好靚好靚同非常靚
由其個份心意
真係千金難買

yes ah .. 其實你都係咁對我啦...搵都搵盆黃花球蘭比我  晒你呀 
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:28:08 |顯示全部樓層
caca8j 發表於 2011-8-29 18:24

aiyo... of course la .. i am 30 years older than her ga la see ng see !!
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:28:48 |顯示全部樓層
caca8j 發表於 2011-8-29 18:24

by the way, why u  扮 我 hahaaaaaaaaaaa ^^

而且...我係換頭狂 ^_^  發表於 2011-8-29 19:22
靚就有人跟0架啦...呵呵...  發表於 2011-8-29 19:15
回復

蕙蕙 發表於 2011-8-29 18:30:55 |顯示全部樓層
你睇你幾幸福丫, 有人整埋盆黃色花俾你帶過去, 可以日對夜對, 仲一定唔會謝添
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:33:07 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-8-29 18:30
你睇你幾幸福丫, 有人整埋盆黃色花俾你帶過去, 可以日對夜對, 仲一定唔會謝添 ...

係啦 ... 你話我係唔係 ”心動” 呀 .. but too bad i am so ..... O ... L .... D
kakkakaaaaaaaaa
回復

newbie 發表於 2011-8-29 18:34:09 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-8-29 18:30
你睇你幾幸福丫, 有人整埋盆黃色花俾你帶過去, 可以日對夜對, 仲一定唔會謝添 ...

regarding 幸福 ... sister .. u are the MOST 幸福 woman in the world la ... 珍惜呀 !!
and i will look for my 幸福 ga la .. dont worry heheheee .. ^^ give me five ^^
回復