出售/交換迷岩側芽(已貼捐贈收據)

作者: alice 發表于 2011-8-3 14:34:33
1108 15

出售:無名迷岩1A 1B
數量: 2
售價:25
開花圖

----------------------------------------------------------------------------------------------
出售:2號Orange Zinger
數量:2
售價:30

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
出售:3號Freida
數量:2 (b要回收)
售價:35

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
出售:4號HCY Taurus
數量:1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
出售:
5號代表Cindy
6號代表HCY Blue Butterfly
7號代表Cherry Berry

數量:3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
注意:
5%收入捐贈園藝館
可於下列日子同時間交收:

日期8月7日(星期日)
時間:4點
地點九龍塘地鐵站又一城出閘處交收

花友可以以一換一交換~繁殖出來的~雙方可出售或交換
買家請寫明購買相片中的編號迷岩~謝謝
031504 發表於 2011-8-3 15:15:10 |顯示全部樓層
無名1A
HCY Taurus 4號
Freida 3B
回復

alice 發表於 2011-8-3 15:17:33 |顯示全部樓層
031504 發表於 2011-8-3 15:15
無名1A
HCY Taurus 4號
Freida 3B

謝謝~已覆pm
回復

sinochild 發表於 2011-8-3 15:20:38 |顯示全部樓層
我想要2A ($30), 3B ($35), 6 ($35) 及 7 ($35), 唔該哂。是否要PM你交換聯絡電話?
回復

alice 發表於 2011-8-3 15:25:23 |顯示全部樓層
sinochild 發表於 2011-8-3 15:20
我想要2A ($30), 3B ($35), 6 ($35) 及 7 ($35), 唔該哂。是否要PM你交換聯絡電話?

謝謝~已覆pm~3b已有人購買
回復

sinochild 發表於 2011-8-3 16:19:03 |顯示全部樓層
沒問題,我改為要2A ($30), 5 ($35), 6 ($35) 及 7 ($35)。
回復

土豆貓 發表於 2011-8-3 18:18:10 |顯示全部樓層
3A 可否平日放工後交收呢???
回復

ben_pang 發表於 2011-8-3 22:37:34 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-8-3 18:18

又慢左!
回復

alice 發表於 2011-8-3 22:45:52 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-8-3 18:18

如要平日交收~要看下星期的時間表~星期日比個確實時間~
如要今個星期交收~可以在藍田地鐵站~由我家人代為交收~謝謝
回復

alice 發表於 2011-8-3 22:50:27 |顯示全部樓層

已下單名單
031504 :無名1A (25)HCY Taurus 4號(35)
sinochild :2A ($30), 5 ($35), 6 ($35) 及 7 ($35)。
keyoyo  :2B、3C
土豆貓:3A
回復

alice 發表於 2011-8-3 22:56:13 |顯示全部樓層
現在只有下列名單
無名1B

回復

土豆貓 發表於 2011-8-3 23:20:07 |顯示全部樓層
明天Pm傾!
回復

土豆貓 發表於 2011-8-3 23:22:12 |顯示全部樓層
ben_pang 發表於 2011-8-3 22:37
又慢左!

吳好同我爭啦!最多第時有枝條分俾你啦!
回復

alice 發表於 2011-8-3 23:22:18 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-8-3 23:20
明天Pm傾!

ok
thx
回復

ben_pang 發表於 2011-8-4 08:59:06 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-8-3 23:22
吳好同我爭啦!最多第時有枝條分俾你啦!

多謝你先
回復

alice 發表於 2011-8-12 11:54:49 |顯示全部樓層
7月份 總數: $185
8月份 總數:  $230
= $415
捐贈金額: $20.8/
回復