нд-Кристалл Сваровски

作者: Scar 發表于 2021-5-1 11:58:01
2616 24

俄國美女靚絕全球~~連俄種AV都靚到揼一聲~~
上天太唔公平了~~
如果我搬去俄羅斯住~~係咪一樣會變靚D?!

藍紫色的美女~~DN-Swarovski Crystal

rwgplant 發表於 2021-5-1 12:53:14 來自手機 |顯示全部樓層
奇水晶,亮 Bling Bling
回復

Scar 發表於 2021-5-1 12:55:57 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 12:53
奇水晶,亮 Bling Bling

才子果然見多識廣~~我未買佢之前都唔知有呢款花~~
回復

chuyat10 發表於 2021-5-1 13:17:29 來自手機 |顯示全部樓層
裡只花真係人見人愛,流曬口水。
回復

Scar 發表於 2021-5-1 13:19:34 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2021-5-1 13:17
裡只花真係人見人愛,流曬口水。

第一眼見到佢果刻~~已經想攬住佢~~
回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 13:24:26 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-1 12:55
才子果然見多識廣~~我未買佢之前都唔知有呢款花~~

我有另一款類似嘅小苗,可惜未有花睇
回復

Scar 發表於 2021-5-1 13:30:17 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 13:24
我有另一款類似嘅小苗,可惜未有花睇

敢問小苗的芳名?!

唔係用可惜黎形容~~應該係期待佢好快會爆花~~~
回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 14:14:19 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-1 13:30
敢問小苗的芳名?!

唔係用可惜黎形容~~應該係期待佢好快會爆花~~~

我揾幅網圖你睇一睇,相上面有佢嘅俄名,但一日未開花一日唔知對唔對版,唔同奇水晶咁一早穩定哂
回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 14:21:45 來自手機 |顯示全部樓層
唔知點解上唔到原圖,唯有screenshot咗佢,咁就上到
回復

Scar 發表於 2021-5-1 14:27:09 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 14:21
唔知點解上唔到原圖,唯有screenshot咗佢,咁就上到

多謝你搵佢張靚相比我睇~~
ВaT 系列超靚~~呢款我都見過~~但買唔到~~
最後買左ВaT Вера~~期待佢秋天可以開花~~
回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 14:52:59 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-1 14:27
多謝你搵佢張靚相比我睇~~
ВaT 系列超靚~~呢款我都見過~~但買唔到~~
最後買左ВaT Вера~~期待佢秋天 ...

ВаТ Вера 我反而無收集,我收集ВаТ-Царь Горох,都差唔多類似。АВ系我喜歡啲,ВаТ系都會收集
回復

Scar 發表於 2021-5-1 15:13:26 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 14:52
ВаТ Вера 我反而無收集,我收集ВаТ-Царь Горох,都差唔多類似。АВ系我喜歡啲,Ва ...

自古才子多有米~~睇黎你都唔例外~~
我的AB-747-70~~今日開左2片花瓣比我睇~~

回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 16:14:27 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-1 15:13
自古才子多有米~~睇黎你都唔例外~~
我的AB-747-70~~今日開左2片花瓣比我睇~~

747我都有喎,仲有776, 786,雖然E張747相唔係我影,但係出自我嘅花種
奇水晶我揾到以前嘅相,依家我無keep
回復

Scar 發表於 2021-5-1 16:46:07 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 16:14
747我都有喎,仲有776, 786,雖然E張747相唔係我影,但係出自我嘅花種
奇水晶我揾到以前嘅相,依家我無 ...

才子果然有唔少珍藏~~奇水晶都唔入圍~~
希望1個星期後我都有張靚爆既747相同大家分享~~
回復

rwgplant 發表於 2021-5-1 16:58:51 來自手機 |顯示全部樓層
Scar 發表於 2021-5-1 16:46
才子果然有唔少珍藏~~奇水晶都唔入圍~~
希望1個星期後我都有張靚爆既747相同大家分享~~  ...

唔係咁,奇水晶我都好喜歡,但我一唔得閒啲花就keep唔住,有時會覺得好可惜,但我個人就鬼咁貪心,見有啱就收,收收下又過哂籠,惡性循環
回復

Scar 發表於 2021-5-1 17:25:09 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2021-5-1 16:58
唔係咁,奇水晶我都好喜歡,但我一唔得閒啲花就keep唔住,有時會覺得好可惜,但我個人就鬼咁貪心,見有啱 ...

後宮佳儷三千~~仍然覺得路過既小花最美~~明既明既~~
回復

freddywongdy 發表於 2021-5-2 21:19:51 |顯示全部樓層
真係靚!唔入黎睇真張相都唔得!

多謝賞花~~~  發表於 2021-5-2 22:24
回復

Ison 發表於 2021-5-2 23:22:27 |顯示全部樓層
開得好靚啊師姐, 睇到眼金金, 我都有盆差不多, 但還沒有開過花叫Alliance
回復

Scar 發表於 2021-5-2 23:47:52 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2021-5-2 23:22
開得好靚啊師姐, 睇到眼金金, 我都有盆差不多, 但還沒有開過花叫Alliance  ...

Alliance~我知呀~~~聖地post既花照睇到我心心眼~~
Photo From 聖地~
回復

小雷子 發表於 2021-5-3 20:28:49 來自手機 |顯示全部樓層
靚到爆炸呀!
回復

12下一頁