2020最後一塲比賽(異型)

作者: 小雷子 发表于 2020-12-9 10:13:54
13707 269
小雷子 發表於 2021-9-21 11:25:12 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2021-9-5 14:00
update 異型開花相

咁正常,真係冇辦法!
powergun 發表於 2021-9-22 16:16:10 |顯示全部樓層
update devil sweet x Honey, 中秋節開左兩朵花
powergun 發表於 2021-9-22 16:24:59 |顯示全部樓層

update 異型, 有三個新花冧, 雖然葉係有點黃的
小雷子 發表於 2021-9-22 17:40:54 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2021-9-22 16:24
update 異型, 有三個新花冧, 雖然葉係有點黃的

係咪曬得太勁先咁黄,定係缺水?
powergun 發表於 2021-9-22 18:29:10 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2021-9-22 17:40
係咪曬得太勁先咁黄,定係缺水?

我只用燈照佢的, 一定唔係曬得太勁, 等佢開完花就修下佢應無問題的
小雷子 發表於 2021-9-22 19:18:20 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2021-9-22 18:29
我只用燈照佢的, 一定唔係曬得太勁, 等佢開完花就修下佢應無問題的

各位花友注意,12月24日呢塲比赛就會完結(巳經種左一年)未開花嘅花友要加把勁,你地有機會拎異型大獎!
同日會公怖結果!
powergun 發表於 2023-4-2 15:00:29 |顯示全部樓層

搵左好耐至搵到呢個帖, update下異型啦
小雷子 發表於 2023-4-4 15:30:28 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2023-4-2 15:00
搵左好耐至搵到呢個帖, update下異型啦

巳經過左幾年喎!我有冇比禮物出去?
powergun 發表於 2023-4-4 19:47:18 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-4-4 15:30
巳經過左幾年喎!我有冇比禮物出去?

呢兩棵已係禮物來的
小雷子 發表於 2023-4-4 23:13:00 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2023-4-4 19:47
呢兩棵已係禮物來的

good!養得好!