開心放送……之……養貓尾*\(^o^)/*

作者: 小雷子 发表于 2020-10-31 12:22:49
5320 86
mkpetpet 發表於 2021-1-2 16:48:14 來自手機 |顯示全部樓層
我冇咁好心機,永遠係齋種。
小雷子 發表於 2023-2-24 08:29:33 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2020-11-23 07:29
可能晒得太陽多呀雷大!

交功課呀!
你咁耐冇出現,係咪比系統滅左音呀?
唔怕,揾你啲好朋友出手求救就可以入返嚟! 20220624_093514.jpg 20220623_085736.jpg 20220624_081353.jpg
Ming36 發表於 2023-2-24 21:51:45 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-2-24 08:29
交功課呀!
唔怕,揾你啲好朋友出手求救就可以入返嚟! ...

好得意呀
Freddy 仔知道,一定好開心
小雷子 發表於 2023-2-24 21:54:05 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2023-2-24 21:51
好得意呀
Freddy 仔知道,一定好開心

如果你撞到佢,叫佢上嚟收功課啦!
chuyat10 發表於 2023-2-27 11:13:45 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-2-24 08:29
交功課呀!
唔怕,揾你啲好朋友出手求救就可以入返嚟! ...

猫尾就來變馬尾啦!種得真好,不愧雷大。
babyjon 發表於 2023-2-27 13:26:18 來自手機 |顯示全部樓層
其實真名叫貓尾定猴尾呢,我上年在泰國也見到,原來開花咁磬的
小雷子 發表於 2023-2-27 13:51:38 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2023-2-27 11:13
猫尾就來變馬尾啦!種得真好,不愧雷大。<span class="emoji emoji1f44d"></span><span class="emoji emoji1f44d"></span>

呢條尾好攪笑,成日以為係動物,真係好似貓尾架!
呢朵花好靚,但花期只有一日多!