返回列表 發新帖

巴西珠寶

作者: chuyat10 发表于 2020-4-26 08:55:26
3706 52
Ison 發表於 2020-7-19 23:25:34 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2020-7-18 17:32
開到宜家係咁不停開花,反而唔見左巴西珠寶,唔知去左邊。

十郎兄好成功啊~~日日開不停~
chuyat10 發表於 2020-7-20 10:21:55 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-7-19 23:25
十郎兄好成功啊~~日日開不停~

好耐唔見lson兄啊,出多D紫羅蘭靚圖俾我地欣賞啦,我嗰D花猫唔上台面架。
Ison 發表於 2020-7-20 10:44:24 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2020-7-20 10:21
好耐唔見lson兄啊,出多D紫羅蘭靚圖俾我地欣賞啦,我嗰D花猫唔上台面架。 ...

哈哈, 感覺好像沒有人喜歡AV, 看到大多人只出迷岩,花貓, 喜蔭的圖, 所以沒有再出AV相了
B17 發表於 2020-7-20 11:51:29 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2020-7-18 17:32
開到宜家係咁不停開花,反而唔見左巴西珠寶,唔知去左邊。

夏天冇直曬,向南定向北?

珠寶唔見咗,可能種植過程被遺忘了,唔到再出現
chuyat10 發表於 2020-7-20 13:38:07 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-7-20 10:44
哈哈, 感覺好像沒有人喜歡AV, 看到大多人只出迷岩,花貓, 喜蔭的圖, 所以沒有再出AV相了  ...

AV難種好多,今年可能少左人玩,但苦科始終AV排頭位,我大大小小都仲有七,八盆,可惜見葉唔見花,最近狀態好似好左,睇下幾時有花,講到種AV始終你和才子仲有栗子小姐係高手,多D俾靚花我地睇啦。
chuyat10 發表於 2020-7-20 13:44:39 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2020-7-20 11:51
夏天冇直曬,向南定向北?

珠寶唔見咗,可能種植過程被遺忘了,唔到再出現  ...

B大:我露臺正南,太陽光好快要入露臺了,記得翻花槽時插幼枝明明有珠寶,唉!年紀大糊里糊塗可能掉左都唔定,見到有一枝角落頭唔同其他,可能係珠寶,隨緣啦。
yunge0 發表於 2020-7-20 13:45:30 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-7-20 10:44
哈哈, 感覺好像沒有人喜歡AV, 看到大多人只出迷岩,花貓, 喜蔭的圖, 所以沒有再出AV相了  ...

不是人人願意全天候開冷氣,AV渡夏有難度。我相信夏日過後,會多了人貼AV靚相。
chuyat10 發表於 2020-7-20 13:51:01 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2020-7-20 13:45
不是人人願意全天候開冷氣,AV渡夏有難度。我相信夏日過後,會多了人貼AV靚相。 ...

哈哈!今年冇位俾AV入室內,全部係露臺渡夏,宜家反而有嫩葉出。
Ison 發表於 2020-7-20 13:56:33 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2020-7-20 13:38
AV難種好多,今年可能少左人玩,但苦科始終AV排頭位,我大大小小都仲有七,八盆,可惜見葉唔見花,最近狀 ...

我點可以並入他們高手之列,AV夏天除了種在有冷氣地方,就算開到花大多都是走色多,有的狀態不好,我寧願(meet)花冧會對植株比較好些!

唔好謙啦。哈哈,種AV你係我偶像架。  發表於 2020-7-20 14:20
Ison 發表於 2020-7-20 14:04:35 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2020-7-20 13:45
不是人人願意全天候開冷氣,AV渡夏有難度。我相信夏日過後,會多了人貼AV靚相。 ...

我的AV下午時分都無得涼冷氣架,好彩等到我放工回家才可以一起涼,不過夏天種AV 真係有難度的!
B17 發表於 2020-7-20 14:05:29 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2020-7-20 13:44
B大:我露臺正南,太陽光好快要入露臺了,記得翻花槽時插幼枝明明有珠寶,唉!年紀大糊里糊塗可能掉左都 ...

買樓要買向南樓,幸福啊!

陽光南移,角度唔會太大,放近屋方向,曬唔到,相信大大已經知道,無需我多講

唔該B大。  發表於 2020-7-20 14:18
chuyat10 發表於 2020-7-24 07:35:06 來自手機 |顯示全部樓層
黃猫爆花都幾靚。大頭仔唔見人啊!來睇下啦。
chuyat10 發表於 2020-7-24 07:38:39 來自手機 |顯示全部樓層
空左個花槽出來,亂七八糟又插左D花猫枝條。