終於有花開

作者: mooon 发表于 2020-4-16 18:17:52
1847 8
其實係上年花友俾我已有花, 到我手後落花後衣家再二度開花,  少少地都好開心.  另一個冧...DUP晒頭, 不予厚望. 200416av-flower1.jpeg 200416av-flower2.jpeg 200416av-flower3.jpeg 200416av-flower4.jpeg
rwgplant 發表於 2020-4-16 19:07:42 來自手機 |顯示全部樓層
好可惜,另一個冧dup咗,這隻AV有名嗎?
mooon 發表於 2020-4-16 20:25:05 |顯示全部樓層
有呀叫 LE-Astreya .  dup 左係咪冇得救?
rwgplant 發表於 2020-4-16 20:46:50 來自手機 |顯示全部樓層
mooon 發表於 2020-4-16 20:25
有呀叫 LE-Astreya .  dup 左係咪冇得救?

唔多樂觀,小花冧底下菖都開始謝謝地囉,會唔會你太想開花,加水加肥太急喇 ,這種AV應該好易爆花,遲下等睇你post靚靚花照

可能啦~ 但今日又有少少起色....  發表於 2020-4-22 13:58
mooon 發表於 2020-4-22 14:07:11 |顯示全部樓層

大花條梗彎下來, 原來dup左的冧, 長大了少少, 原來未死, 仲想開花

正面好似ok

正面好似好靚

正面好似好靚

擰去另一面見彎下的花

擰轉就見到大花彎低左, 另一邊本來dup的冧又長高了, 亦似開花

擰轉就見到大花彎低左, 另一邊本來dup的冧又長高了, 亦似開花

近d去望, 其實呢...大花中間花瓣唔知點樣有少少唔正常, 有塊瓣好似痴住中間花蕊咁, 花冧開緊, 都好似有dd唔正常咁
rwgplant 發表於 2020-4-22 14:42:44 來自手機 |顯示全部樓層
mooon 發表於 2020-4-22 14:07
大花條梗彎下來, 原來dup左的冧, 長大了少少, 原來未死, 仲想開花

正面好似ok

恭喜樓主,小花冧又重生,慢慢會越來越好
mooon 發表於 2020-4-22 17:17:10 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-22 14:42
恭喜樓主,小花冧又重生,慢慢會越來越好

謝謝你
chestnut007 發表於 2020-4-22 18:36:07 來自手機 |顯示全部樓層
mooon 發表於 2020-4-22 14:07

正面好似ok

都幾靚呀!可能朵花太大太重,所dup咗落嚟。
mooon 發表於 2020-4-23 10:38:01 |顯示全部樓層
chestnut007 發表於 2020-4-22 18:36
都幾靚呀!可能朵花太大太重,所dup咗落嚟。

謝謝你!!