天下第一殺手學種AV

作者: Calico 發表于 2020-4-13 20:51:19
1806 15
Sunray Trail 6/4/2020
Calico 發表於 2020-4-13 20:52:56 來自手機 |顯示全部樓層
13/4/2020.   
回復

rwgplant 發表於 2020-4-14 11:15:14 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-13 20:52
13/4/2020.   <span class="emoji emoji1f60a"></span>

Cal姐,小AV似乎大咗啲,繼續努力,最好你盡量保持空氣濕度。又話自己係殺手,仲未捨得落手做瓜佢喎
回復

Calico 發表於 2020-4-14 13:19:20 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-14 11:15
Cal姐,小AV似乎大咗啲,繼續努力,最好你盡量保持空氣濕度。又話自己係殺手,仲未捨得落手做瓜佢喎{:emo ...

咩似乎呀?直頭大咗啦。我哋呢D做殺手既,邊識咩空氣濕度,通常都糸將佢掟埋一邊,由得佢自生自滅,吾駛自己親自郁有架,生與死,就睇佢自己既造化喇!
回復

rwgplant 發表於 2020-4-14 13:46:18 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-14 13:19
咩似乎呀?直頭大咗啦。我哋呢D做殺手既,邊識咩空氣濕度,通常都糸將佢掟埋一邊,由得佢自生自滅,吾駛 ...

叻得你吖,大咗少少啫,巴閉啦你
回復

Calico 發表於 2020-4-14 15:06:59 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-14 13:46

回復

Calico 發表於 2020-4-15 13:26:04 來自手機 |顯示全部樓層
換咗盆        。
回復

Calico 發表於 2020-4-21 23:32:41 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-14 13:46

才子呀才子,我對你吾住呀,你盆花花上咗天堂了。 我都話我糸殺手啦,同你盆花花無緣了。
回復

rwgplant 發表於 2020-4-21 23:43:40 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-21 23:32
才子呀才子,我對你吾住呀,你盆花花上咗天堂了。<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span> 我都話我糸 ...

乜咁快
邊會同你無緣啫,它是你第一盆十字花AV,亦都係你第一盆插上十字架嘅十字花AV
回復

rwgplant 發表於 2020-4-21 23:53:54 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-21 23:32
才子呀才子,我對你吾住呀,你盆花花上咗天堂了。<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span> 我都話我糸 ...

講下點種C,做個死因裁判研究,下次咪知點種得生囉
回復

Calico 發表於 2020-4-21 23:59:22 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-21 23:53

衰多手换盆,爛心。
回復

Calico 發表於 2020-4-22 00:00:38 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-21 23:53

不種了,無位了。
回復

rwgplant 發表於 2020-4-22 00:10:33 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-21 23:59
衰多手换盆,爛心。

下次再種嘅話,千祈唔好由大盆換細盆,要等一排養大啲再換,而且要相反來做,由細盆轉大盆
回復

Calico 發表於 2020-4-22 00:27:32 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-22 00:10
下次再種嘅話,千祈唔好由大盆換細盆,要等一排養大啲再換,而且要相反來做,由細盆轉大盆 ...

我見中間塊葉大咗,以為隐定。點知出事。下次我知點做了,謝指教。
回復

rwgplant 發表於 2020-4-22 00:40:10 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2020-4-22 00:27
我見中間塊葉大咗,以為隐定。點知出事。<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span>下次我知點做了,謝指 ...

E個時候,又係該播Cal姐嘅主題曲喇

女殺手

女殺手 女殺手 女殺手 女殺手

天生一副好身手 好身手 智勇雙全膽又壯
生平嫉惡如仇 專興強梁相爭鬥
專跟惡霸作對頭 俠骨柔腸人讚頌
個個稱我 女殺手 女殺手 女殺手 女殺手

單拳獨臂斗群丑 除暴安良膽又壯
鋤強扶弱解人愁 害群之馬絕不恕
社會敗類殺不留 牛鬼蛇神皆折服
個個稱我 女殺手
回復

Calico 發表於 2020-4-22 00:43:57 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2020-4-22 00:40
E個時候,又係該播Cal姐嘅主題曲喇

女殺手

人哋咁傷心,你仲笑得落既?
回復