出售苦苣苔插葉

作者: kkkwan0828 發表于 2020-4-9 23:37:14
2803 3
A款 斑葉苦苣苔插葉$30x4塊
網上參考植株&花照

A款 發貨實物參考(實際會比此圖大的)

B款苦苣苔插葉$20x4塊(要的話到時直接採隔日發貨)
實物植株&花照

C款苦苣苔插葉$20x4塊
網上參考植株&花照

實物參考(要的話到時直接採隔日發貨)

D款苦苣苔插葉$20x6塊(比較易種)
實物植株&花照

實物參考(要的話到時直接採隔日發貨)

請在此排隊,要幾多份就寫幾多

A款 斑葉苦苣苔插葉

1.
2.
3.
4.
5.
6.
後補
7.
8.
9.
10.

B款苦苣苔插葉

1.
2.
3.
4.
後補
5.
6.
7.
8.
9.
10.

C款苦苣苔插葉

1.
2.
3.
4.
後補
5.
6.
7.
8.
9.
10.

D款苦苣苔插葉

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

麻煩排左隊之後pm我戶口號碼過數謝謝

注意事項:
所有一件包平郵(其他方法寄出請自費)
郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責
成色大小可能有差異(盡量選優發貨)
A款未必是完整一塊葉,但葉子本身會較大塊
如遇排隊次序有爭議,本人有權作出最後的決定。
當中收益5%捐贈 "香港園藝館"作經
己己另 發表於 2020-5-19 16:24:12 來自手機 |顯示全部樓層
A款仍有嗎?
回復

kkkwan0828 發表於 2020-5-19 18:15:46 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-5-19 16:24
A款仍有嗎?

有,不過要睇下咩質素不過好似有D出左根

謝謝,等你消息。  發表於 2020-5-19 19:20
回復

kkkwan0828 發表於 2020-5-19 20:15:55 |顯示全部樓層
kkkwan0828 發表於 2020-5-19 18:15
有,不過要睇下咩質素不過好似有D出左根

WhatsApp Image 2020-05-19 at 20.06.37 (3).jpeg

噢,已經出緊根咁就唔攪佢地啦。  發表於 2020-5-20 22:02
回復