Boxing Day ⋯⋯⋯越分享越快樂3(完)

作者: Ison 发表于 2019-12-26 20:36:10
2215 7

先到先得, 可1人獨享 分享AV修葉

1 : S780 2片
2:  S930 2片
3:  Blue Mist 1片
4:  Optimara Little moon 3片
5:  noid 1 片
6: C78 2片

交收方法:面交
日期:12/27 星期五
地點時間:
何文田地鐵站A出口服務台:18:00-18:15

注意事項:
1. 留電話作實
2. 遲到超過5分鐘當作放棄交收。
3. 如無法在約定日期和時間交收,必須通知本人。
4. 確認接受分享者,pm本人留下相關資料,否則當放棄論。
5. 收到分享後,請在帖中回覆確認。
6. 本人不保証品種、花色。
7. 請自行換泥消毒,如植物有蟲害,本人不會負責。
8. 本人有最終決定權。

評分

查看全部評分

Ison 發表於 2019-12-26 20:38:23 來自手機 |顯示全部樓層
Noid 開依隻花
Ming36 發表於 2019-12-26 21:32:47 來自手機 |顯示全部樓層
幫推。不是排。
Ison 大大,陸陸續續分享修葉,應該養AV有所成
我要快快安頓好大大饋贈的修葉,這個聖誕假期真係好充實
Ison 發表於 2019-12-26 21:51:26 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-12-26 21:32
幫推。不是排。
Ison 大大,陸陸續續分享修葉,應該養AV有所成 [ ...

出年真係有好多盆可以開花, 好期待, 我只是種了兩年多渣, 大家努力啊
jess 發表於 2019-12-26 22:50:26 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2019-12-26 21:51
出年真係有好多盆可以開花, 好期待, 我只是種了兩年多渣, 大家努力啊   ...

兩年要學懂它們的喜好,確不容易哦!
Ison 發表於 2019-12-26 23:29:08 |顯示全部樓層
jess 發表於 2019-12-26 22:50
兩年要學懂它們的喜好,確不容易哦!

還有好多野未知啊, 我現階段, 渡到夏, 開到花, 就滿足了
fafa18b 發表於 2019-12-27 10:48:16 |顯示全部樓層
排, 請問可全取嗎?多謝分享!
Ison 發表於 2019-12-27 11:01:40 來自手機 |顯示全部樓層
fafa18b 發表於 2019-12-27 10:48
排, 請問可全取嗎?多謝分享!

當然可以今晚見啦,記得pm 電話我作實!

已pm, 謝謝!  發表於 2019-12-27 11:28