返回列表 發新帖

聖誕節⋯⋯越分享越快樂2(完)(跟下雷大)

作者: Ison 发表于 2019-12-25 02:41:12
3316 30
chuyat10 發表於 2019-12-31 11:54:13 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-12-31 11:06
郵件今日寄出!<span class="emoji emoji1f60a"></span>

永遠見不到真相。
小雷子 發表於 2019-12-31 12:04:40 來自手機 |顯示全部樓層
chuyat10 發表於 2019-12-31 11:54
永遠見不到真相。<span class="emoji emoji1f602"></span>

唔洗用眼見,用感覺就得啦!

哈哈!永遠留個懸念,留個謎。  發表於 2019-12-31 12:35
Ison 發表於 2019-12-31 15:59:43 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-12-31 11:06
郵件今日寄出!<span class="emoji emoji1f60a"></span>

感謝你雷大,聖誕禮物收得多,元旦禮物又真係第一次收
Ison 發表於 2020-1-3 18:37:07 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-12-25 09:07
聖誕快樂!Ison兄!小雷子都有聖誕禮物比你!<span class="emoji emoji1f601"></span>
小走莖巳經長大左,可以送去你家啦![ ...

收到禮物了,感謝雷大
小雷子 發表於 2020-1-3 19:05:15 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-1-3 18:37
收到禮物了,感謝雷大

個樣好似殘左,有冇爛到?
Ison 發表於 2020-1-3 19:31:47 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-1-3 19:05
個樣好似殘左,有冇爛到?

爛就沒有爛, 我會加油架啦
Ming36 發表於 2020-3-17 20:15:29 來自手機 |顯示全部樓層
向Ison 大大,報告好消息
差不多三個月,終於見到小苗
希望今次成功
Ming36 發表於 2020-3-17 21:00:04 來自手機 |顯示全部樓層
Update 一吓 插葉的近況
1 : 俄種(粉紅花2片)️已出小苗
5: noid 6片 ️ 剩5片,5片已出小苗
Ison 發表於 2020-3-18 00:54:33 |顯示全部樓層

叻啊, 天氣好, 其他應該都會好快出芽, 加油啊
Ming36 發表於 2020-3-18 12:10:47 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-3-18 00:54
叻啊, 天氣好, 其他應該都會好快出芽, 加油啊

2:  S927 3片 ️ 得返一片,要份外小心護養
3: LE Rosemary ️ 等待中
4: 501 2片️等待中
Ison 發表於 2020-3-20 00:41:20 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2020-3-18 12:10
2:  S927 3片 <span class="emoji emoji27a1"></span>️ 得返一片,要份外小心護養<span class="emoji emoji1f4aa"></span><span class="emoji emoji1f3fb[/emoji ...

加油,我盆S927 剛開了花,其他兩盆都有花冧