AV 求名

作者: 土豆貓 發表于 2011-6-30 14:20:09
1030 12
請各師兄師姐指教: 呢盤 AV 係朋友送, 請問係無名AV 定係有名呢....

[attachimg]241499[/attachimg

IMG_2005 (Small).jpg
IMG_2004 (Small).jpg

評分

查看全部評分

lok_1980 發表於 2011-6-30 16:56:49 |顯示全部樓層
好靚喎,有無名都唔影響佢的美麗
回復

土豆貓 發表於 2011-6-30 17:18:39 |顯示全部樓層
lok_1980 發表於 2011-6-30 16:56
好靚喎,有無名都唔影響佢的美麗

多謝你欣賞......因為佢開花好少所以想知道係咩品種, 可以了解多d希望可以令佢開多d花囉....
回復

lok_1980 發表於 2011-6-30 18:26:53 |顯示全部樓層
支持,等高手
回復

quen 發表於 2011-7-1 09:23:25 |顯示全部樓層
花和葉都好靚~~
回復

土豆貓 發表於 2011-7-2 09:16:07 |顯示全部樓層
QUEN....多謝欣賞!
回復

ben_pang 發表於 2011-7-2 11:43:10 |顯示全部樓層
其實花要來欣賞,無名不太重要,我都好多無名士
回復

土豆貓 發表於 2011-7-2 11:52:34 |顯示全部樓層
ben_pang...我都好贊成你既講法, 想知道有無名都係想知道多d呢個品種既花既種植方法同要注意既地方, 因為佢開花量好少....
回復

ben_pang 發表於 2011-7-2 12:15:16 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-7-2 11:52
ben_pang...我都好贊成你既講法, 想知道有無名都係想知道多d呢個品種既花既種植方法同要注意既地方, 因為佢 ...

知都是件好事,起碼有名有姓,品質保正!另外你隻貓好攪笑
回復

ping 發表於 2011-7-3 15:03:32 |顯示全部樓層
這盆好似係423,有錯請各位指教,我都有一盆。
回復

土豆貓 發表於 2011-7-4 09:30:28 |顯示全部樓層
ben_pang: 隻貓貓吳係我架, 係我既朋友既朋友架...
ping: 多謝你呀...你個盤開花次數密吳密呀....
回復

ping 發表於 2011-7-4 16:00:45 |顯示全部樓層
土豆貓 發表於 2011-7-4 09:30
ben_pang: 隻貓貓吳係我架, 係我既朋友既朋友架...
ping: 多謝你呀...你個盤開花次數密吳密呀.... ...

年頭買返尼個時就不斷開跟住就末開過,後來我見佢唔係好識大我就用終極換泥法,到現在都末開過花,
不過宜家大熱天時唔死就好彩囉!
回復

土豆貓 發表於 2011-7-5 09:30:18 |顯示全部樓層
我果盤係放係公司..雖然有冷氣但可能都係溫度吳夠底所以開開下無左綠邊啦...
回復