點解要改版令到我等一眾花友不能給每一張靚花圖表態?

作者: gunhllib 发表于 2011-6-11 22:47:18
1513 9
前日仍好地地,有花友上傳任何一張靚相都可以給它作個表態,以示支持鼓勵和讚賞,但現在改,沒這項選擇,失去了上來看靚花的樂趣!希望管理處能重新放回該項功能,令我等一眾花友更開心上來這裡共賞靚花!
caca8j 發表於 2011-6-12 17:30:24 |顯示全部樓層
超級支持
lamjo413 發表於 2011-6-12 18:42:59 |顯示全部樓層
支持支持支持支持支持
gunhllib 發表於 2011-6-12 20:08:46 |顯示全部樓層
各位花友,覺唔覺得新近的互動招呼都減少很多?不知道同改版有沒有關係?
Poppylily 發表於 2011-6-12 20:35:14 |顯示全部樓層
gunhllib 發表於 2011-6-12 20:08
各位花友,覺唔覺得新近的互動招呼都減少很多?不知道同改版有沒有關係? ...

互動招呼真係少咗好多~
但如果要我選的話我會選可以在日誌及相片表態,
當然最好可以兩樣都要
N-Blythe 發表於 2011-6-13 12:16:03 |顯示全部樓層
支持,大家可以熱熱鬧鬧的鼓勵和讚賞,共同分享彼此種植樂趣 8.gif
cara 發表於 2011-6-13 12:43:50 |顯示全部樓層
愈改愈怪...未適應好又改
gunhllib 發表於 2011-6-13 19:39:14 |顯示全部樓層
到底管理處有沒有收到我D反映呢?又唔應一下,真的好郁悶!
minmin 發表於 2011-6-13 20:57:14 |顯示全部樓層
謝謝大家的意見,原來表態這功能可以帶給大家咁正面的幫助.
但因為系統的結構有所更改,我會看看是否有可能把這功能加回,多謝.
gunhllib 發表於 2011-6-14 11:17:40 |顯示全部樓層
真多謝管理處的誠意回應,希望可以早日放回表態的功能,因為少了這個功能,花友的互動支持的踴躍度明顯減少,如果大家覺得唔好玩時,這也影響大家對這個園藝錧的支持!

謝謝!

贊同  發表於 2011-7-15 17:33