出售 Sinn. Leo B (有花冧)

關閉 [複製鏈接]
作者: JodieChan 發表于 2011-5-17 16:53:30
2460 9
出售物品 : Sinn. Leo B (見圖)
售價     : $50
交收方式 : 面交 (交收時請付現金)
交收地點 : 荔枝角地鐵站客務中心
交收日期 : 星期一至五 09:00 - 18:30

注意事項:
1 .請花友登記後,24小時內自行PM本人確定交收日期時間, 留聯絡電話,
2. 交收前請提早一日通知以便準備.
3. 花友交收時請自備購物袋,不設找續.                 
備 註:本人有權作出最後的決定。
當中收益5%捐贈 "香港園藝館"作經費

有兩個花冧哦!! ^^

有兩個花冧哦!! ^^

齊天大聖 發表於 2011-5-17 21:56:21 |顯示全部樓層
有花樣嗎?
回復

JodieChan 發表於 2011-5-17 23:08:28 |顯示全部樓層
呢個 ball ball 未開過花呀!! 第一轉花冧!! 我帶佢返屋企時已經係咁架啦!! 或者等佢開花再影張相過你睇呀!! ^^
回復

齊天大聖 發表於 2011-5-17 23:02:10 |顯示全部樓層
我意思係, 佢之前開過花未? 我只想睇呢棵花的舊相
因為我見看葉子邊非常捲, 和正版不同, 這是否x self?
回復

齊天大聖 發表於 2011-5-17 23:19:08 |顯示全部樓層
這麼說, 原來你也不知是否真品。
那麼是否從這裏分享回來的?
http://hkplants.com/forum-viewthread-tid-52073-highlight.html
如是,據我所知,那個只是x self, 葉子無論如何種也是捲縐縐的, 花的紫白比正版淡, 分界也不明顯。
回復

JodieChan 發表於 2011-5-17 23:56:21 |顯示全部樓層
好多謝你既資料哦!! 我仲以為係我果度唔夠曬添!! 咁等我開左花花果時睇下先!! 我想都快要開花了哦!! ^^
回復

齊天大聖 發表於 2011-5-18 01:01:42 |顯示全部樓層
果然係分享來的物品,你都好唔知醜!好唔要面!
花都未見過就攞去賣,真係唔知你攞分享係咩心態!
回復

EddieOR 發表於 2011-5-18 03:42:08 |顯示全部樓層
你好,我想知道你當時為甚麼會種植他?而現時為甚麼把他出售?
回復

JodieChan 發表於 2011-5-18 09:25:05 |顯示全部樓層
EddieOr師兄你好呀!! 之前分享左返黎, 已經分左好幾個球! 不過我主打種AV, 好幾株之前已經分左D比相熟既花友同埋同事. 仲有一盆, 又自覺種植環境種AV會好D, 所以就將LAST呢盆出售啦!! 版主師兄, 如果我呢個出售POST, 令你難做, 及令其他花友不滿, 真係唔好意思啦!! 咁我決定收回我隻B, 自己慢慢湊!! ^^
回復

比得大帝 發表於 2011-5-18 09:29:58 |顯示全部樓層
JodieChan 發表於 2011-5-17 16:53
出售物品 : Sinn. Leo B (見圖)
售價     : $50
交收方式 : 面交 (交收時請付現金)

按分享版規

接受分享物品的人,不可轉售和謀利,如有發現將再不得在此接受分享

本主題關閉

而閣下一年內不可以再接受分享, 敬請自律, 如有發現, 會進行禁言.

如有意見請提出
回復