CardReader 儍了 >_<

關閉 [複製鏈接]
作者: GOODluck20x 发表于 2007-7-17 00:11:14
1765 6
近日我的喜蔭樂園又再增加2個品種 , 之前又有網友送的品種 加加埋已有 5款了.   太高興了!!
星期曰影晒一心想 post 上黎....點知 CardReader ..... 無法識別.  這 CardReader 是新買用o左2星期都ok o吾知點解突然儍了....真激气     

繽紛有新返2款喜蔭, 但無名的
jellyfishy 發表於 2007-7-17 00:20:58 |顯示全部樓層
早兩日都有去過,黃花的是suomi~ 
GOODluck20x 發表於 2007-7-17 00:33:58 |顯示全部樓層
kim 板大

可有印像左上各 tray 葉子綠色有小小啡圍邊的是什麼名 ( 我買咗 ) tray 印中文 (火焰紫羅蘭 ) =_=''     .  因葉的顏色好特別所以買下了.  

suomi~ 是右手面的嗎??  tray 好似印  Chocolate Cream  .  唉..tray d 名都o吾知真定假.
jellyfishy 發表於 2007-7-17 00:37:58 |顯示全部樓層
火焰紫羅蘭 ??  咪即係喜蔭?!!  Episcia ?!

你有無去過有關Episcia 的link 呀? 舊園藝版有唔少呢dlink係八王子個版度架.
GOODluck20x 發表於 2007-7-17 00:42:35 |顯示全部樓層
9 成冇換 name card la...   我都懷疑點解係  (火焰紫羅蘭 )  

Episcia 的link  我得以下.......可有其他更準確 ?
http://www.dollyyeh.idv.tw/picture_other.htm

舊園藝版有唔少呢dlink係八王子個版度架. <----- 比 link 我丫...大俠  感激不盡.
八王爺 發表於 2007-7-17 15:13:08 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-7-16 17:37 發表
火焰紫羅蘭 ??  咪即係喜蔭?!!  Episcia ?!

你有無去過有關Episcia 的link 呀? 舊園藝版有唔少呢dlink係八王子個版度架.

乜野link... 我乜都見唔到!
GOODluck20x 發表於 2007-7-17 15:21:07 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2007-7-17 15:13 發表

乜野link... 我乜都見唔到!

KIM話舊園藝版有唔少呢dlink係八王子個版度.  但我吾知舊園藝版係邊 .