爭氣了,白仔開了(多謝雷大賞分)

作者: rwgplant 发表于 2019-7-31 23:14:02
7471 114

你終於伏到盆喇,白仔要爭氣啲,快快長大成材,咪俾人地睇死你開唔到,我仲要聞下你到底有幾香,依家將你擺上嚟,定期見下果D睇死你嘅人
小雷子 發表於 2019-7-31 23:25:52 來自手機 |顯示全部樓層
嘩!好有鬥志喎!有壓力先有動力!
加油!努力!加油!
有香味嘅迷岩……靠你培育出嚟!
rwgplant 發表於 2019-7-31 23:36:52 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 23:25
嘩!好有鬥志喎!有壓力先有動力!
加油!努力!加油!
有香味嘅迷岩……靠你培育出嚟!先等白仔幫我向大頭仔救番女神出嚟先,然後Cal姐會獎勵我培養出有香味嘅迷岩目標太遠,要一步一步嚟,雷大你要不斷鼓勵我呀
小雷子 發表於 2019-8-1 00:03:06 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-7-31 23:36
<span class="emoji emoji1f60f"></span>先等白仔幫我向大頭仔救番女神出嚟先,然後Cal姐會獎勵我<span class="emoji emoji1f604"></span>培養 ...

鼓勵對你唔夠…………用的…………要狠狠地鞭策!
JM2018 發表於 2019-8-1 07:50:38 來自手機 |顯示全部樓層
邊個咁衰睇死你呀?等我幫你鬧佢你醒目仔一定有方法嘅,話時話我遲啲會有Sinn. 'HCY's Pomelo candy' 柚子糖,聽講話有香味㗎
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:01:18 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-8-1 07:50
邊個咁衰睇死你呀?等我幫你鬧佢<span class="emoji emoji1f621"></span><span class="emoji emoji1f621"></span>你醒目仔一定有方法嘅,話時話我 ...

個頭好大嗰果囉
柚子糖我有啦,就嚟有花冧
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:12:49 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-1 00:03
鼓勵對你唔夠…………用的…………要狠狠地鞭策!<span class="emoji emoji1f60e"></span>

鞭策咁殘暴雷大會好嘥力兼傷身㗎,不如改錫錫更有效果
JM2018 發表於 2019-8-1 10:13:27 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:01
個頭好大嗰果囉
柚子糖我有啦,就嚟有花冧

咁你咪培植到有香味迷岩囉
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:18:12 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-8-1 10:13
咁你咪培植到有香味迷岩囉<span class="emoji emoji1f60f"></span><span class="emoji emoji1f60f"></span>

柚子糖好大棵㗎
我要搵下其他有香味嘅岩桐先得
Calico 發表於 2019-8-1 10:34:58 來自手機 |顯示全部樓層
已經準備咗BB喇。大頭仔都有份架。
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:40:59 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-8-1 10:34
已經準備咗BB喇。大頭仔都有份架。

Cal姐,你今次嘅bb俾夠光,睇落粗壯好多無嘥長到
小雷子 發表於 2019-8-1 10:44:42 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:12
鞭策咁殘暴雷大會好嘥力兼傷身㗎,不如改錫錫更有效果 ...

你呀!要用特殊鼓勵方法< 煎、皮、拆、骨、燉 >
對你好D都……唔得……架……
Calico 發表於 2019-8-1 10:51:07 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:40
Cal姐,你今次嘅bb俾夠光,睇落粗壯好多無嘥長到

—様放糸窗边位,品種吾同,不過尼隻冇名,紫白色,糸買家既自育種,獨一無二。
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:51:54 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-1 10:44
你呀!要用特殊鼓勵方法< 煎、皮、拆、骨、燉 ><span class="emoji emoji1f609"></span>
對你好D都……唔得……架……[emoji ...

雷大,睇嚟你烹飪梗係好了得
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:53:18 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-8-1 10:51
—様放糸窗边位,品種吾同,不過尼隻冇名,紫白色,糸買家既自育種,獨一無二。 ...

點會獨一無二,我明明見有3棵響度
Calico 發表於 2019-8-1 10:58:10 來自手機 |顯示全部樓層
rwgplant 發表於 2019-8-1 10:53
點會獨一無二,我明明見有3棵響度<span class="emoji emoji1f602"></span>

總共培咗10棵。
小雷子 發表於 2019-8-1 10:58:14 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-8-1 10:51
—様放糸窗边位,品種吾同,不過尼隻冇名,紫白色,糸買家既自育種,獨一無二。 ...

第三棵……係咪留比小雷子架?
Calico 發表於 2019-8-1 11:04:15 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-1 10:58
第三棵……係咪留比小雷子架?

好呀  
小雷子 發表於 2019-8-1 11:07:18 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-8-1 11:04
好呀  <span class="emoji emoji1f600"></span>

迷岩??有冇相睇下??
Calico 發表於 2019-8-1 11:58:30 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-1 11:07
迷岩??有冇相睇下??<span class="emoji emoji1f609"></span>

揾吾到條 link 啊