八號風球下的遊戲三:迷岩種子~秒殺

作者: 雙魚座 發表于 2019-7-31 11:16:39
6125 74

估中有獎+秒殺~迷岩種子一份
**** 請詳閱本分享帖內容 ****
**** 秒殺遊戲****
限時一小時
今晚八時正,,最準最快出貼嘅花友。
就可以赢走種子一份自授迷岩sinn. snow white x self 第三代種子
分享物品:一份(一果莢分四份:Fb 同步)
不包發芽率,不保證花色與母株一樣,請找方法種植。
交收方法:  只限郵寄,郵遞風險,恕不負責
重要事項:
· 發帖後,一經確實, 請在48小時內將HK$3(郵費及包裝費)存入園藝館 恒生銀行 : 359 385291 882,否則申請會被取消
.入數後請發帖, 請貼出收據(請塗了自己的戶口) 及PM郵寄地址(請確保地址正確),否則申請會被取消。
.版規:收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受
現付分享物照。
本人有最終决定權。

評分

查看全部評分

JM2018 發表於 2019-7-31 20:00:27 |顯示全部樓層

掛第一

已寄出。  發表於 2019-8-7 10:03
請入數和pm地址。  發表於 2019-7-31 20:42
回復

Calico 發表於 2019-7-31 20:01:50 來自手機 |顯示全部樓層
Sink. Nora's, snow white x So Ozark red lightning
回復

Calico 發表於 2019-7-31 20:05:12 來自手機 |顯示全部樓層
其實尼個貼我吾知玩乜架。
回復

Calico 發表於 2019-7-31 20:14:26 來自手機 |顯示全部樓層
第二   

已寄出。  發表於 2019-8-7 10:03
請入數和pm地址。  發表於 2019-7-31 20:43
回復

chungjoan 發表於 2019-7-31 20:17:23 來自手機 |顯示全部樓層
第三
回復

雙魚座 發表於 2019-7-31 20:41:42 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-7-31 20:05

是玩秒殺,無野估,即是先到先得。
回復

Gatta 發表於 2019-7-31 20:52:49 來自手機 |顯示全部樓層
第四   
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 20:55:45 來自手機 |顯示全部樓層
大頭仔好鬼醒架!
回復

JM2018 發表於 2019-7-31 21:05:16 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 20:55
大頭仔好鬼醒架!<span class="emoji emoji1f605"></span>

玩吓啫,諗住連中三元,但出咗小小問題,可惜……
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 21:08:01 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-7-31 21:05
玩吓啫,諗住連中三元,但出咗小小問題,可惜……<span class="emoji emoji1f613"></span><span class="emoji emoji1f613"></span> ...

你去左廁所,比Cal姐上左位?
回復

JM2018 發表於 2019-7-31 21:17:21 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 21:08
你去左廁所,比Cal姐上左位?<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> ...

男士去厠所都可以用手機㗎,你都唔明!
回復

雙魚座 發表於 2019-7-31 21:21:34 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-7-31 20:05

恭喜cal姐連中三元,一份錢可以了。經歷過咁久種植過程,應不會再做殺人吧!
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 21:30:29 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-7-31 21:21
恭喜cal姐連中三元,一份錢可以了。經歷過咁久種植過程,應不會再做殺人吧! ...

係高手……………………扮殺手, 呃like多D!
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 21:32:35 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-7-31 21:17
男士去厠所都可以用手機㗎,你都唔明!<span class="emoji emoji1f60f"></span><span class="emoji emoji1f60f"></span>

中左美人…………計!
回復

JM2018 發表於 2019-7-31 21:35:51 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 21:32
中左美人…………計!<span class="emoji emoji1f631"></span>

唔緊要啦!佢攞等於我攞
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 21:37:04 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-7-31 21:35
唔緊要啦!佢攞等於我攞<span class="emoji emoji1f38e"></span>

大鑊…………又比左位你………………晒命!
回復

雙魚座 發表於 2019-7-31 21:38:09 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 21:32
中左美人…………計!<span class="emoji emoji1f631"></span>

開始頂唔順“甘苦與共”那位肉麻
回復

JM2018 發表於 2019-7-31 21:39:56 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 21:37
大鑊…………又比左位你………………晒命!
<span class="emoji emoji1f62b"></span><span class="emoji emoji1f62b"></span>
回復

小雷子 發表於 2019-7-31 21:45:48 來自手機 |顯示全部樓層
JM2018 發表於 2019-7-31 21:39
我同雷大大都一齊…………消冧!<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span>

小雷子唔想同你一齊………………你去返果邊啦!
回復

1234下一頁