八號風球下的遊戲二:迷岩種子~估中有獎+秒殺

作者: 雙魚座 发表于 2019-7-31 11:09:23
2916 19

估中有獎+秒殺~迷岩種子一份
**** 請詳閱本分享帖內容 ****
**** 秒殺遊戲****
限時一小時
今晚八時正,,最準最快出貼嘅花友,而估中圖二是什麼喜蔭,就可以赢走種子一份雜交迷岩(父:snow white x self,母:Sinn. stone' nate),。(答案在雙魚座的帖內)
***不可用編輯功能***
(一果莢分四份:自己、雷大、別谷花友、獎品)
不包發芽率,不保證花色與母株一樣,請找方法種植。
交收方法:  只限郵寄,郵遞風險,恕不負責
重要事項:
· 發帖後,一經確實, 請在48小時內將HK$3(郵費及包裝費)存入園藝館 恒生銀行 : 359 385291 882,否則申請會被取消
.入數後請發帖, 請貼出收據(請塗了自己的戶口) 及PM郵寄地址(請確保地址正確),否則申請會被取消。
.版規:收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受
現付分享物照。
本人有最終决定權。

評分

查看全部評分

Calico 發表於 2019-7-31 11:13:06 來自手機 |顯示全部樓層
Jim"s Specialty

又未夠八時,又未出題目,不用咁快。  發表於 2019-7-31 11:18
小雷子 發表於 2019-7-31 11:26:22 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-7-31 11:13
Jim"s Specialty

咁心急!
雙魚座 發表於 2019-7-31 11:56:13 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 11:26
咁心急!<span class="emoji emoji1f631"></span>

咁咪如Cal姐出這題目囉!
相信昨晚我們的對話,Cal 姐深深記着,未出題目又未有花相,便咁快估喜蔭花。
Calico 發表於 2019-7-31 12:02:35 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-7-31 11:56
相信昨晚我們的對話,Cal 姐深深記着,未出題目又未有花相,便咁快估喜蔭花。 ...

吾好咁大聲我糸度誤導緊D花友呀。如今日吾掛8号風球,我8点仲返緊工,冇得估架。
雙魚座 發表於 2019-7-31 12:25:45 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-7-31 12:02
吾好咁大聲<span class="emoji emoji1f64a"></span><span class="emoji emoji1f64a"></span>我糸度誤導緊D花友呀。如今日吾掛8号風球,我8点仲 ...

我就見八號波馬上發帖,希望多啲人玩。
小雷子 發表於 2019-7-31 12:30:44 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-7-31 12:02
吾好咁大聲<span class="emoji emoji1f64a"></span><span class="emoji emoji1f64a"></span>我糸度誤導緊D花友呀。如今日吾掛8号風球,我8点仲 ...

今晚你有得玩!
連個天都幫埋你!
小雷子 發表於 2019-7-31 12:33:37 來自手機 |顯示全部樓層
相信昨晚我們的對話,Cal 姐深深記着,未出題目又未有花相,便咁快估喜蔭花。 ...

下次我地要小心D,呢度有好多對眼望住!

請看pm.  發表於 2019-7-31 12:39
ymbonitawong 發表於 2019-7-31 13:46:24 來自手機 |顯示全部樓層
Canadian Sunset

秒殺~今晚八時正  發表於 2019-7-31 17:02
ymbonitawong 發表於 2019-7-31 19:50:37 來自手機 |顯示全部樓層
ymbonitawong 發表於 2019-7-31 13:46
Canadian Sunset

哦!8點鬥快講出答案 ,好刺激....
Calico 發表於 2019-7-31 20:00:00 來自手機 |顯示全部樓層
Episcia jim's specialty

無人估中,但你最準時,請入數和pm地址。  發表於 2019-7-31 21:13
JM2018 發表於 2019-7-31 20:00:02 |顯示全部樓層
喜蔭Jim's Specialty
yammief 發表於 2019-7-31 20:10:53 來自手機 |顯示全部樓層
估Jim’s canadian sunset
小雷子 發表於 2019-7-31 21:27:33 來自手機 |顯示全部樓層

魚魚!答案係咩呢?
莫非係傻豹?
雙魚座 發表於 2019-7-31 21:33:10 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 21:27
魚魚!答案係咩呢?
莫非係傻豹?<span class="emoji emoji1f631"></span>

都是雷大最
最簡單的答案,最無人估到。
小雷子 發表於 2019-7-31 21:35:35 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-7-31 21:33
都是雷大最<span class="emoji emoji1f4aa"></span><span class="emoji emoji1f44d"></span>。
最簡單的答案,最無人估到。
雙魚座 發表於 2019-10-14 13:03:16 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-7-31 12:33
下次我地要小心D,呢度有好多對眼望住!<span class="emoji emoji1f60e"></span>

午安。請問啲sinn. Stone nate 種子種成點?
小雷子 發表於 2019-10-14 15:33:20 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-10-14 13:03
午安。請問啲sinn. Stone nate 種子種成點?

仲未有時間種!
雙魚座 發表於 2019-10-14 20:36:54 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-10-14 15:33
仲未有時間種!<span class="emoji emoji1f605"></span>

我不是追功課,是又收果莢,如你失敗,送給你。見你未種,益下其他花友。
小雷子 發表於 2019-10-14 22:09:19 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-10-14 20:36
我不是追功課,是又收果莢,如你失敗,送給你。見你未種,益下其他花友。 ...

最近忙到飛起,連淋花都冇咩時間,進入非人生活,真係要叫救命呀!幾時先可以脱苦海呀?
你比其他花友種住先…………我啲酢酢都未得閒種!