Summer Song (From Jesation)

作者: tongtony 发表于 2011-4-8 20:15:49
2943 9
去年9月多得 Jesation 送我的 Summer Song 小苗,在這個春天不斷綻放,每次開花都使我興奮,喜悅不停!
真是非常感謝Jesation無私的分享.
Summer Song

蕙蕙 發表於 2011-4-8 22:19:47 |顯示全部樓層
的確好應景, "summer"就開俾你睇, bringing u a good "song"

Thank You !  發表於 2011-4-8 22:38
Dreamer 發表於 2011-4-10 15:54:52 |顯示全部樓層
嘩!乜你有咁多好嘢分享到架?實在太羨慕
呢隻 summer song 幾嬌小兼靚靚喎!
tongtony 發表於 2011-4-10 17:50:21 |顯示全部樓層
Dreamer 發表於 2011-4-10 15:54
嘩!乜你有咁多好嘢分享到架?實在太羨慕
呢隻 summer song 幾嬌小兼靚靚喎! ...

係呀!係呀!係呀!
呢度有好多好野架!你要多多黎參與呀!
Dreamer 發表於 2011-4-10 17:55:41 |顯示全部樓層
tongtony 發表於 2011-4-10 17:50
係呀!係呀!係呀!   
呢度有好多好野架!你要多多黎參與呀!  ...

好呀!等你下次分享好野時
我第一個担櫈仔排隊啦.........
花花公子 發表於 2011-4-10 18:16:40 |顯示全部樓層
Tony隻Summer Sony種得非常好。
現時大部份所見的Summer Sony生長特性有點常trailer。
幾年前在發叔花場買兩次,第一次完全跑色,第二次都係跑色,變成bell shape 的十字,現時開花都很穩定。
tongtony 發表於 2011-4-10 20:46:15 |顯示全部樓層
花花公子 發表於 2011-4-10 18:16
現時大部份所見的Summer Sony生長特性有點常trailer。
幾年前在發叔花場買 ...

多謝公子的贊賞!可以開得如此美,應是Jesation的種本身優良所賜.
Dreamer 發表於 2011-4-10 21:51:56 |顯示全部樓層
花花公子 發表於 2011-4-10 18:16
幾年前在發叔花場買 ...

如果唔介意跑色,
我想變成bell shape 的十字仲靚呀!
JodieChan 發表於 2011-4-14 23:06:09 |顯示全部樓層
回復 花花公子 的帖子

Bell Shape 呀!! 我好鐘意Bell Shape架!!
Jesation 發表於 2016-3-4 10:06:20 |顯示全部樓層
too late

而家先睇倒,正~