義賣-- Candy牌DIY護膚品 (全部沽清)(巳貼收據)

作者: candyafr 發表于 2011-3-29 22:44:44
4927 75

只收回部份成本,賣出價一半會分別存入紅十字會捐助日本地震及雲南地震救災之用,待收齊款項後我張貼捐款收據
試過寄失,血本無歸,所以暫定全部面交~

地點 : 佐敦稻香
時間 :  4月8日星五19:45-21:00

I. 感冒油膏 x 4枝,每枝$50 :  G6PD 缺乏症勿賣

成份: 堅果油, 沙棘油, 杏仁油, 有機蜂蠟

精油: 洋甘菊精油, 尤加利精油, 薄荷精油, 黑胡椒精油,冇光佛手柑精油

(訂購時,請copy以下表格,並填上自己名):

1.
2.
3.
4.

II. 山茶花玫塊手霜 x 4瓶 , 30g, 每瓶 $ 60

成份: 有機山茶花油, 乳化蠟, 有機玫瑰花水,甘油,純水,玻尿酸
精油: 玫瑰, 花梨木

http://hk.myblog.yahoo.com/candy ... =2523&next=2483

1.
2.
3.
4.

評分

查看全部評分

oneonewe 發表於 2011-3-29 22:49:44 |顯示全部樓層
I. 感冒油膏 x 4枝,每枝$50 :  G6PD 缺乏症勿賣

精油: 洋甘菊精油, 尤加利精油, 薄荷精油, 黑胡椒精油,冇光佛手柑精油

1.  oneonewe
2.
3.
4.

II. 山茶花玫塊手霜 x 4瓶 , 30g, 每瓶 $ 60

成份: 有機山茶花油, 乳化蠟, 有機玫瑰花水,甘油,純水,玻尿酸
精油: 玫, 花梨木

http://hk.myblog.yahoo.com/candy ... =2523&next=2483

1. oneonewe
2.
3.
4.

回復

小白 發表於 2011-3-29 23:12:40 |顯示全部樓層

2.  
3.
4.

1. oneonewe
2. 小白
3.
4.

回復

tsoiyiu1009 發表於 2011-3-29 23:43:48 |顯示全部樓層

2.  
3.
4.

1. oneonewe
2. 小白
3. tsoiyiu1009
4.

回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-29 23:55:56 |顯示全部樓層
等我又報告下先,星期日hello kitty,病病地,打乞痴夾塞塞地,candy油膏一出,馬上通晒
回復

oneonewe 發表於 2011-3-30 00:06:31 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-3-29 23:55
等我又報告下先,星期日hello kitty,病病地,打乞痴夾塞塞地,candy油膏一出,馬上通晒 ...

咁我使唔使掃多幾支
by the way, 菲媽你知唔知有咩cream係for 舒緩o架?
回復

candyafr 發表於 2011-3-30 00:21:25 |顯示全部樓層
有機山茶花玫瑰handcream,做左啦................
回復

sukyee0227 發表於 2011-3-30 00:22:51 |顯示全部樓層

2.  
3.
4.

1. oneonewe
2. 小白
4. sukyee

回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 01:01:30 |顯示全部樓層
oneonewe 發表於 2011-3-30 00:06
咁我使唔使掃多幾支
by the way, 菲媽你知唔知有咩cream係for 舒緩o架?

含紫草,金盞花.玫瑰......好多都得,你問下糖小姐好D,因佢用CREAM好有心得
靜靜雞話你知丫,佢D料好靚架
回復

oneonewe 發表於 2011-3-30 01:21:09 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 01:01
含紫草,金盞花.玫瑰......好多都得,你問下糖小姐好D,因佢用CREAM好有心得
靜靜雞話你知丫,佢D料好靚架  ...

咁你又唔使靜靜雞話我知
我一早就知佢D 係靚o野
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 01:42:06 |顯示全部樓層

仲有,近來發現到手香對皮問題都好好用~
包括糖小姐私伙廣藿香精油~
回復

jellyfishy 發表於 2011-3-30 08:50:16 |顯示全部樓層
真係手快有手慢無~~
回復

oneonewe 發表於 2011-3-30 08:55:39 |顯示全部樓層
candy我想要上次整eye cream條配方呀
可以俾我嗎?
回復

Sylvia 發表於 2011-3-30 09:16:46 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-3-30 08:50
真係手快有手慢無~~

證明我又手慢  下次唔該"日頭"出帖, 夜晚好多時都無上嚟~
回復

八王爺 發表於 2011-3-30 10:45:50 |顯示全部樓層
$60咁平!!
回復

JENWU 發表於 2011-3-30 10:57:11 |顯示全部樓層
Sylvia 發表於 2011-3-30 09:16
證明我又手慢  下次唔該"日頭"出帖, 夜晚好多時都無上嚟~

我都係咁話, 又無喇...有無補貨? 各要一支, ok?
回復

Claraslm 發表於 2011-3-30 11:09:46 |顯示全部樓層

2.  
3.
4.

1. oneonewe
2. 小白
4. sukyee
後備 - 1. Claraslm  (手慢咗希望有貨)
回復

candyafr 發表於 2011-3-30 11:22:05 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 01:42
仲有,近來發現到手香對皮問題都好好用~
包括糖小姐私伙廣藿香精油~ ...

廣藿香精油真係幾好用,又够香
回復

candyafr 發表於 2011-3-30 11:22:54 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-3-30 08:50
真係手快有手慢無~~

水母,你個瓶不計算在內啊 !
回復

jellyfishy 發表於 2011-3-30 11:24:28 |顯示全部樓層
candyafr 發表於 2011-3-30 11:22
水母,你個瓶不計算在內啊 !

真的嗎? 你放心,我實會找你拿好野~~~ 
回復

1234下一頁