返回列表 發新帖

係咁洗板!

作者: dtyhbv 發表于 2011-3-29 02:23:14
3406 32
gmfw 發表於 2011-4-3 01:39:59 |顯示全部樓層
C.C 發表於 2011-4-3 01:08
麻煩版主可唔可以強烈勸籲農業植物果位懷疑呃post既花友, 將自己既作品group埋一個post去出呀? 成版都係佢 ...

支持
回復

比得大帝 發表於 2011-4-4 09:25:09 |顯示全部樓層
回復 C.C 的帖子

謝謝你們的意見, 我們的原則不是針對個人, 而是針對主題或回帖

如果一個農友種植的品種多, 多發主題也是正常, 當然我們會監管是否有濫發的情況

看了這位農友的主題, 見每個主題都係獨立性, 強要合併反而令閱讀者不方便.

回復

KUNO 發表於 2011-4-4 11:45:54 |顯示全部樓層
佢呢種唔算灌水呃帖,係獨立品種主題而且有實際內容,如果要將佢啲主題合併對佢好唔公平.
其實佢提供咗好多分類主題同內容比大家睇,所以佢對農業版係有正面建設性.
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-19 20:10:22 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2011-3-31 02:18
支持立法!
禁呃帖呃分升級!

1.回應post係版主責任。如果版主成個月都唔回網友問題,咁、點好呢?

2.但當d版主成個月都唔回網友問題,但又唔俾其他網友回應,吾知點解?

3.當網友有實際實驗分享+實際相片分享,回答多d post,咁算唔算呃帖。

4.這個HKplants D分係唔係可以換金條或免費自助餐。以前我都請教過d分有咩野用?

5.我支持delete 一些廢物廣告及鹹濕野。但積極+有內容既分享就大家開心D面對啦!

‥‥哈哈‥‥哈哈‥
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-19 20:20:03 |顯示全部樓層
KUNO 發表於 2011-4-4 11:45
佢呢種唔算灌水呃帖,係獨立品種主題而且有實際內容,如果要將佢啲主題合併對佢好唔公平.
其實佢提供咗好多分 ...

你真係一個有道理既版主,好過許多人。

有d網友無野分享,但又眼紅其他人日日有新相片post。
無耐‥‥‥‥

獨立品種主題而且有實際內容‥‥‥‥This take a lot of work and experience to get.

如果要將佢啲主題合併對佢好唔公平............Totally agree with you. A lot of web browser only care about one to two issue, WHY put all together.

其實佢提供咗好多分類主題同內容比大家睇, <<<<<------ yes, totally, toally agree. What don't the person who complaint DO NOT post and share.  + Why don't the 版主reply.

所以佢對農業版係有正面建設性. <<<<<Totally agree. At least he or she can do something the person that make complaint CANNOT do.

MAKE less complaint and SHARE more. THANKS.  (Sorry for previous typing errors) ‥‥哈哈‥‥哈哈‥

‥‥哈哈‥‥哈哈‥

謝謝你即時行動, 希望和氣生財.  發表於 2011-5-20 23:26
回復

比得大帝 發表於 2011-5-20 10:22:09 |顯示全部樓層

回復 cowcowpop 的帖子

園藝館支持會員討論, 但對挑釁, 謾罵等言語絕對禁止, 你上文的"許多管理廢人", 雖然沒有指名道姓, 但對一眾管理員及版主不敬, 且帶挑釁和謾罵, 請24小時內修改.  否則禁言.   有見閣下曾被禁言一月, 剛解禁即另起事端, 實惡性不改, 現給最後機會, 請馬上修改, 否則永久禁言相信是對閣下唯一可做之事, 讓你好好反醒.

請記住, 早前對你之禁言是因閣下違反版規中的[在沒有必要的情況下,不可回覆超過三個月沒回帖的主題。], 閣下在警告後變本加厲, 本人才對閣下採取禁言.
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-20 21:43:39 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-5-20 10:22

你真係一個有道理既版主,好過許多管理廢人。

本人無意挑戰任何人,
只不過希望分享意見及經驗。

如果有本事既人可以分享經驗,大家不妨放上post俾大家學習+欣賞。

大家應該享受農耕生活。和氣生財。

‥‥哈哈‥‥哈哈‥
大家好好享受生活啦!
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-20 21:50:05 |顯示全部樓層
指名導姓 ???
你想講指名道姓?????‥‥‥‥

謝謝你指導, 我都即時改正.  發表於 2011-5-20 23:27
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-20 23:39:35 |顯示全部樓層
我回覆網友言論,純碎係分享意見。
明眼人都看見我分享既係實際經驗,無吹水啦!

D網友眼紅,重以為我洗板‥‥‥‥咁做真丟臉

如果作為版主都信既,真係‥‥‥‥
不如咁啦!
將我降到最低級,永遠都唔可以升級+無分+無點

我情願自由分享,好過俾人以為洗版換《免費自助餐》
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-20 23:42:45 |顯示全部樓層
作為版主,一定有過人之處。
大家應該謙虛學習。
好期望見到《比得大帝 》分享你既農耕大作。
回復

比得大帝 發表於 2011-5-20 23:46:44 |顯示全部樓層

不錯, 是有會員提出疑問, 你是否洗版, 我和kuno已在22, 23 帖內說了我們對洗版的看法, 相信疑問已澄清.  事情已告一段落.  不用再自我困擾.
回復

cowcowpop 發表於 2011-5-20 23:50:54 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-5-20 23:46

不錯, 是有會員提出疑問, 你是否洗版, 我和kuno已在22, 23 帖內說了我們對洗版的看 ...

??22, 23 帖
不明白你講乜野
有冇超連結cc

如果再有人以為我洗版,叫佢post番D好似我post既相片先眼紅啦!

對不起,以後我不會麻煩你。
但真係好想欣賞下你既農耕大作。
回復

比得大帝 發表於 2011-5-20 23:52:25 |顯示全部樓層
cowcowpop 發表於 2011-5-20 23:42
作為版主,一定有過人之處。
大家應該謙虛學習。
好期望見到《比得大帝 》分享你既農耕大作。 ...

管理員委任版主, 以品行為先,  以分辦是非黑白, 處事公正為重.

像閣下自持對農耕略有心得而招惹事端, 實非願見也.  
回復