義賣--多之手皂 (已貼捐款收據)

作者: prodorothyhkg 發表于 2011-3-29 00:50:52
4885 96
maywong918 發表於 2011-3-29 12:55:30 |顯示全部樓層
哇,個個都清晒貨,走寶喇~仲有無呀?菲媽?
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-29 15:05:27 |顯示全部樓層
maywong918 發表於 2011-3-29 12:55
哇,個個都清晒貨,走寶喇~仲有無呀?菲媽?

有既,今晚丫~
回復

小諸 發表於 2011-3-29 16:04:01 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-3-29 00:51
茶花籽甜杏仁薑皂
成份 :野生茶籽油,甜杏仁油,橄欖油,椰子油,棕櫚油,蓖麻油,薰衣草精油,薑精油,老薑薑汁,澳 ...

如果搵到有多我想做後備……謝!
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 01:37:17 |顯示全部樓層
薑皂再有3件,係咁多啦,其他未用得住~
回復

peggykyw 發表於 2011-3-30 09:19:13 |顯示全部樓層
我要2塊薑皂,唔該!
回復

chutou 發表於 2011-3-30 09:52:00 |顯示全部樓層
溫潤棕櫚核油橄欖乳皂
成份 :荷荷巴油,橄欖油,棕櫚核油,紅棕櫚油,棕櫚油,蓖麻油,白油,尤加利精油,檸檬精油,牛奶
**紅棕櫚油有抗氧化功效
所有膚質合用,尤其敏感性皮膚,因不含椰子油,性質更溫和

C1 重90g,HK$41
C2 重90,HK$41
C3 重88g,HK$40
C4 重117g,HK$53 - Chutou 及 last 1塊薑皂
我會搵 jenwu 花友幫手拎架, 可以現在過數比你先, 唔該晒
回復

peggykyw 發表於 2011-3-30 10:35:59 |顯示全部樓層

除了2舊薑皂, 仲要多1舊B1, thanks!
甘草桑白皮淡斑美白皂
成份 :甘草,桑白皮,乳木果脂,月見草油,甜杏仁油,榛果油,橄欖油,椰子油,棕櫚油,尤加利精油,薰衣草精油
中性皮膚合用

B1 重85g,HK$38----peggykyw
B2 重85g,HK$38
B3 重80g,HK$36

回復

flower 發表於 2011-3-30 10:37:23 |顯示全部樓層
蜂蜜馬賽紅棕乳皂
成份 :牛奶,蜂蜜,橄欖油,棕櫚核油,紅棕櫚油,棕櫚油,蓖麻油,薰衣草精油
**紅棕櫚油有抗氧化功效,不含椰子油,性質更溫和
乾燥天氣,乾性/敏感皮膚合用

D1 重81g,HK$37 - flower
D2 重79g,HK$36
D3 重91g,HK$41
D4 重86g,HK$39
D5 重87g,HK$39
D6 重92g,HK$41
D7 重102g,HK$46

回復

sukyee0227 發表於 2011-3-30 13:40:54 |顯示全部樓層
甘草桑白皮淡斑美白皂
成份 :甘草,桑白皮,乳木果脂,月見草油,甜杏仁油,榛果油,橄欖油,椰子油,棕櫚油,尤加利精油,薰衣草精油
中性皮膚合用

B2 重85g,HK$38----sukyee

回復

sukyee0227 發表於 2011-3-30 13:42:20 |顯示全部樓層
溫潤棕櫚核油橄欖乳皂
成份 :荷荷巴油,橄欖油,棕櫚核油,紅棕櫚油,棕櫚油,蓖麻油,白油,尤加利精油,檸檬精油,牛奶

C1 重90g,HK$41----sukyee
C2 重90,HK$41  ----sukyee
C3 重88g,HK$40
C4 重117g,HK$53 - Chutou 及 last 1塊薑皂
回復

小諸 發表於 2011-3-30 13:42:54 |顯示全部樓層
除了1舊薑皂, 仲要多1舊B2, thanks!

甘草桑白皮淡斑美白皂
中性皮膚合用

B2 重85g,HK$38----小諸
回復

sukyee0227 發表於 2011-3-30 13:42:59 |顯示全部樓層
蜂蜜馬賽紅棕乳皂
成份 :牛奶,蜂蜜,橄欖油,棕櫚核油,紅棕櫚油,棕櫚油,蓖麻油,薰衣草精油

D3 重91g,HK$41
D6 重92g,HK$41   ---- sukyee
D7 重102g,HK$46 -----sukyee

回復

小諸 發表於 2011-3-30 13:47:40 |顯示全部樓層

sukyee reply先的話﹐我要B3吧!
一舊薑皂和B1﹐謝!

甘草桑白皮淡斑美白皂
中性皮膚合用

B2 重85g,HK$38----sukyee
B3 重80g,HK$36----小諸
回復

Sylvia 發表於 2011-3-30 13:54:52 |顯示全部樓層
蜂蜜馬賽紅棕乳皂

D3 重91g,HK$41----亞太
D6 重92g,HK$41   ---- sukyee
D7 重102g,HK$46 -----sukyee

回復

maywong918 發表於 2011-3-30 15:39:00 |顯示全部樓層
慘喇,呢几日仔仔考試,昨晚無上來就又無左喇?
菲媽,家下仲有咩呀?每樣1件呀~唔該~
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 15:51:27 |顯示全部樓層
maywong918 發表於 2011-3-30 15:39
慘喇,呢几日仔仔考試,昨晚無上來就又無左喇?
菲媽,家下仲有咩呀?每樣1件呀~唔該~  ...

有留起d自用既,你家人係乜野膚質同有乜問題,列出黎我搵比你丫
呢個蜂蜜馬賽紅棕乳皂好正,呢幾日乾到呀媽都唔認得,用佢最o岩

我最近上身/下身/洗面/洗頭都用唔同既皂
回復

maywong918 發表於 2011-3-30 15:59:23 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 15:51
有留起d自用既,你家人係乜野膚質同有乜問題,列出黎我搵比你丫
呢個蜂蜜馬賽紅棕乳皂好正,呢幾日乾到呀媽 ...

妳幫我話事喇,有無洗髮皂呀,成日想要洗頭髮架~
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 16:00:41 |顯示全部樓層
maywong918 發表於 2011-3-30 15:59
妳幫我話事喇,有無洗髮皂呀,成日想要洗頭髮架~

我整左水母牌洗髮皂,不過要6個星期後先用得
回復

小諸 發表於 2011-3-30 16:07:05 |顯示全部樓層

溫潤棕櫚核油橄欖乳皂

C1 重90g,HK$41----sukyee
C2 重90,HK$41  ----sukyee
C3 重88g,HK$40 ---- 小諸
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-3-30 16:29:26 |顯示全部樓層
JENWU 發表於 2011-3-29 12:49
我又要, 我都每樣要一"舊"

菲媽, 重新整理, 有無存貨呀? thanks!

要搵下個百寶箱先知~
回復