gifts from workingbee and 雍正

作者: newbie 發表于 2011-3-16 09:35:56
1173 9

gifts from 雍正 and workingbee more than 1 year ...  

朵花開得好慢, 開左成個星期啦.. 係唔係要多d 水?
A57 終於再次有花冧啦 D 葉好 "短" 係唔係正常呢

tongtony 發表於 2011-3-16 22:41:38 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-3-16 12:05
我果A57   D 葉同妳呢棵ㄧ樣咁短, 佢仲未有花冧.

我果盆都係,成棵菜咁樣!
回復

HI-NAMASTE 發表於 2011-3-16 12:05:26 |顯示全部樓層
我果A57   D 葉同妳呢棵ㄧ樣咁短, 佢仲未有花冧.
回復

Workingbee 發表於 2011-3-17 17:48:25 |顯示全部樓層
我個棵A57種左3年, 今年卒之都開花啦......
回復

newbie 發表於 2011-3-18 12:35:40 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2011-3-17 17:48
我個棵A57種左3年, 今年卒之都開花啦......

hi workingbee.. long long time no see .. how are u ?
恭喜你的A57 have fa fa !!
and thanks for your AV .. the big one was from u years ago .. its very big now ..
你認唔認得d 花花呀 ? 但家人話上次開d花多好多紫色
但我鐘意而家咁 .. green edge .. white colour and little purple .. 好靚 .. 好大朵

A57 雍正 shared 比我之後六個月開過一次花 .. .. now 2nd time .. happy
回復

Workingbee 發表於 2011-3-18 23:48:43 |顯示全部樓層
Hi Newbie, 我唔認得我D仔女啦....佢叫咩野名啊....綠中帶紫....好靚啊
回復

newbie 發表於 2011-3-18 23:54:51 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2011-3-18 23:48
Hi Newbie, 我唔認得我D仔女啦....佢叫咩野名啊....綠中帶紫....好靚啊

hi workingbee .. thanks again ah.
the fa fa very nice.. green edge 綠中帶紫 . i love it so much ah
你比我個時好似無名 .hehee   當時係咁上下樣 .. hahahaa

回復

Workingbee 發表於 2011-3-18 23:57:47 |顯示全部樓層
係唔係THUNDER SURPRISES...我以前好似有分享過.....
回復

newbie 發表於 2011-4-9 21:00:38 |顯示全部樓層
Workingbee 發表於 2011-3-18 23:57
係唔係THUNDER SURPRISES...我以前好似有分享過.....

其實無所謂乜野名.. d花好大朵 又多又靚 .. 一盆仲生多左一棵 .. 朵朵花都有 小小唔同色 ^^  thanks again   

IMG_2605.JPG IMG_2604.JPG IMG_2606.JPG IMG_2609.JPG
回復

newbie 發表於 2011-4-9 21:04:22 |顯示全部樓層
今次開左好多朵. 花花叻叻
回復