返回列表 發新帖
作者: biru 发表于 2011-3-9 17:58:07
3701 30
biru 發表於 2011-5-31 12:46:41 |顯示全部樓層
回復 caca8j 的帖子

問題依然未解決...

你個個正常番未? 我日日登入現在都係86分...
caca8j 發表於 2011-5-31 19:17:25 |顯示全部樓層
biru 發表於 2011-5-31 12:46
回復 caca8j 的帖子

問題依然未解決...

唔正常咗十日八日,但而家正常呀
gunbuster363 發表於 2011-6-2 00:18:43 |顯示全部樓層
我降左級lor................好無聊
biru 發表於 2011-6-2 16:47:28 |顯示全部樓層
gunbuster363 發表於 2011-6-2 00:18
我降左級lor................好無聊

-_-" 算啦...雖然積分無用但我唔明點解呢d問題出左咁耐都無人解決...
biru 發表於 2011-7-4 12:09:07 |顯示全部樓層
我5月31日係86分(見#21),我天天登錄,今日7月4日的我只是99分,請問到底出現了什麼問題?
孖吉 發表於 2011-7-4 12:17:31 |顯示全部樓層
biru 發表於 2011-7-4 12:09
我5月31日係86分(見#21),我天天登錄,今日7月4日的我只是99分,請問到底出現了什麼問題? ...

總積分=威望X1.5+獎賞+金錢X0.1+發帖數X0.025

每天登入獎 金錢 1 個,即 0.1 分,一個月30日,即 3 分。如果加低過 3 分即是少咗。但係你唔止加3分啵
biru 發表於 2011-7-4 12:50:06 |顯示全部樓層
孖吉 發表於 2011-7-4 12:17
總積分=威望X1.5+獎賞+金錢X0.1+發帖數X0.025

每天登入獎 金錢 1 個,即 0.1 分,一個月30日,即 3 分。 ...

你終於解答到我個問題啦!謝謝你!原來係咁計!即係話連我去另外花友空間等等都係用"金錢"做結算,而唔係積分,謝謝你呀~
cowcowpop 發表於 2011-7-14 13:35:25 |顯示全部樓層
minmin 發表於 2011-4-30 15:43
積分包括(威望,奬賞,貼文,金錢和很多不同的行為活動以比重計出)
日日登錄積分一天只可以取一次,即如果當 ...

D分有咩野用?

以前有版主怕我囉D分去申請囉自助餐?
請管理員同各位農友解釋下《D分有咩野用》都係好事。
avery 發表於 2011-7-15 07:58:26 |顯示全部樓層
虛榮感囉 ~

好多發得三兩百貼靠响空間吹水都已經成千分啦, 有咩野用 .... 重要咩 ??

同意吖, 園藝館應該園藝帖才有積分, 雖然都只係虛榮.  發表於 2011-7-15 09:46
skyfox 發表於 2011-7-15 13:28:34 |顯示全部樓層
其實查看自己的"我的積分","積分紀錄","積分規則"寫得十分清楚如何才可得分
花D時間睇吓啦
cowcowpop 發表於 2011-7-15 21:40:27 |顯示全部樓層
avery 發表於 2011-7-15 07:58
虛榮感囉 ~

好多發得三兩百貼靠响空間吹水都已經成千分啦, 有咩野用 .... 重要咩 ?? ...

十分同意你講法,分享經驗純碎係大家開心,績分‥‥‥‥有用嗎? .... 重要咩 ??
可以換自助餐嗎?‥‥‥‥

但‥‥‥‥
有d人勁緊張囉‥‥‥‥
算啦,唔想同D人斤斤計較。

希望個D心胸狹窄既,囉D誠意做好D分享啦!