(心花綻放賀兔年)有獎遊戲(得獎名單公佈)

作者: tongtony 发表于 2011-1-5 18:00:59
13088 110
athernas 發表於 2011-2-8 23:48:11 |顯示全部樓層
回復 tongtony 的帖子

知道,已SENT PM.
N-Blythe 發表於 2011-2-9 02:35:30 |顯示全部樓層

假期後今天回來了,得知公佈獲獎,謝謝各花友支持! zi4013.gif

我揀 tongtony 送出 Jc's Friendchip  (十字花) 025.gif
惡姨 發表於 2011-2-9 10:32:20 |顯示全部樓層
回復 faith555 的帖子

Moon Gold 之前已hold 左比puppy, ( 紫版推廣互動3 - 認AV比賽)

而 Petite Blarney, 由於過左幾日長假, 加上寒冷天氣, 佢半生半死, 真係唔好意思

我都要改改個list

惡死EE AV大清場:

104 (2吋盤)

以下呢D種在1oz 試飲杯內:

A86, Icybery, Iris Fruit, Dreampuff, Little Rick, Blue Fly Tail
小Con子 發表於 2011-2-9 14:05:03 |顯示全部樓層

嘩!!!估唔到我都有獎,真係多謝曬,新年大禮物!!
祝各位"萬事如意,身體健康,花開富貴,笑口常開"

我想要
K: 惡死EE 的  Dreampuff 可以嗎?
tongtony 發表於 2011-2-9 17:53:17 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 22:56
可否保留ㄧ盆  OIO 的花呢? 因為我和N-Blythe 都係用Rob's Humpty Doo參賽架, 依家得番ㄧ盆Jc's Friendch ...

你的參選Rob's Humpty Doo也是出於我的側芽,如果要你種多一盆似乎多了一些,
但是保留 OIO 的十字花是版主有言在先,所以我加多了一盆 Jc's Friendchip  (十字花)作為獎品,
可是因名次的先後,你未能選擇 Jc's Friendchip  (十字花),我都沒有辦法,或者你可以選擇其他品種植物.
newbie 發表於 2011-2-11 02:51:58 |顯示全部樓層

wowowowoowwwwwwwwwwwwww u are the winner !!!!!!!!!  --------- sister WAI WAI !!!
clap clap clap.......... gratzzzzzzzzzzzzzz !! bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N-Blythe 發表於 2011-2-12 09:33:38 |顯示全部樓層
Jc's Friendchip  (十字花) 已入住我家了,謝謝tongtony的分享 _1101.gif
蕙蕙 發表於 2011-2-14 22:45:26 |顯示全部樓層
今天已收到比得大帝的Yukako, 還意外地有利是收, 真的是好事成雙呀, 謝謝大帝!
tongtony 發表於 2011-2-15 17:29:56 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-2-14 22:45
今天已收到比得大帝的Yukako, 還意外地有利是收, 真的是好事成雙呀, 謝謝大帝! ...

吓!大帝挀利士,我又要,恭喜你發財,十字花長開.
蕙蕙 發表於 2011-2-15 18:00:04 |顯示全部樓層
回復 tongtony 的帖子

係呀, 所以咪話有"意外"羅
多謝你既祝福, 也祝你心想事成, 花開富貴!
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-15 20:52:22 |顯示全部樓層
已收到Rob's Humpty Doo 開花株, 多謝Tony前輩.