(心花綻放賀兔年)有獎遊戲(得獎名單公佈)

作者: tongtony 发表于 2011-1-5 18:00:59
13107 110
tongtony 發表於 2011-2-6 18:15:40 |顯示全部樓層

冠,亞,季軍,可選擇十字花,冠軍先選擇品種,亞運排第二選擇,如此類推.
  優異獎,可選擇其他植物,優異 1.先選擇品種 .優異2. 排第二選擇,如此類推.
得獎者要跟貼說明所選之花,及直接與花主聯絡取花. (如有任何爭議,本人有最終決定權)

花友送出獎品如下:
A: 比得大帝 送出 Yukako (十字花)開花株
B: GMT+8送出 Sinn. Freida 開花株, Hot Summer Day 小苗, Sinn. Caitlin 小苗
C: tongtony  Rob's Humpty Doo (十字花) Jc's Friendchip  (十字花)
D: jo_jo 送出 S. Ozark Pink Popcorn 成株 X 3, S. Danielle 成株 X 2, S. HCY's Purple Mist 成株 (加貓毛 )
E: adakong送出堇蘭小苗(Sweet Love, Crystal Ice & Xolo)
F: chanpyhilda: 大天鵝走莖 (加狗毛.....)
G: oio  (Pink and Mauve Stripe (十字)(保留暫不可選)、Sweet Tea (十字) 小苗) (保留暫不可選)
H: strawberry送出小苗(Sinn. Country Grace,Kohleria multifolia,Smith. multiflora小鱗莖)
I: kobyip (Chirita Tamiana 流鼻涕小苗 X3 分享自kk_kwong 種子)
J: JodieChan (Chirita Tamiana 流鼻涕小苗 + dreampuff 小苗)
K: ,惡死EE AV大清場: 104 (2吋盤), 以下呢D種在1oz 試飲杯內: A86, Icybery, Iris Fruit, Dreampuff, Little Rick, Blue Fly Tail .
M: fnv234:大天鵝一盆,海豚花一盆
faith555 發表於 2011-2-6 20:09:36 |顯示全部樓層
我要 惡死EE 既 1)Petite Blarney 2)Moon Gold
肥do 發表於 2011-2-7 10:46:00 |顯示全部樓層

好開心呀... 第一次參加就有獎...
咁宜家係唔係要輪住揀禮物呀???

我揀D. jo_jo 送出既.
請問係咪只可以揀一棵呀? 如果係我要 ozark pink popcorn.
thank you!
tongtony 發表於 2011-2-7 16:52:28 |顯示全部樓層
肥do 發表於 2011-2-7 10:46
好開心呀... 第一次參加就有獎...
咁宜家係唔係要輪住揀禮物呀???

對!只可選擇一盆植物.
如有兩人或以上選同一盆花時,就按名次先者得,後者改選擇其他植物,如此類推!
蕙蕙 發表於 2011-2-7 23:02:16 |顯示全部樓層

我想要oio 既Pink and Mauve Stripe (十字), 但見後面有呢句: (保留暫不可選), 咁是否唔揀得呢?
如果唔得, 我就要比得大帝既Yukako (十字花)開花株啦! thx!
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 14:31:17 |顯示全部樓層
我想揀都唔得, 要輪住黎揀.
athernas 發表於 2011-2-8 14:39:16 |顯示全部樓層

好嘢我都有獎囉,我排住
JodieChan 的 dreampuff 小苗先.
我都好想耍十字架,要再種靚D花先.
tongtony 發表於 2011-2-8 16:47:06 |顯示全部樓層
蕙蕙 發表於 2011-2-7 23:02
我想要oio 既Pink and Mauve Stripe (十字), 但見後面有呢句: (保留暫不可選), 咁是否唔揀得呢?
如果唔得,  ...

請與比得聯絡,取花事宜.
tongtony 發表於 2011-2-8 16:50:11 |顯示全部樓層
faith555 發表於 2011-2-6 20:09
我要 惡死EE 既 1)Petite Blarney 2)Moon Gold

請選定花後,與花主聯絡取花事宜.
tongtony 發表於 2011-2-8 16:51:22 |顯示全部樓層
athernas 發表於 2011-2-8 14:39
好嘢我都有獎囉,我排住
JodieChan 的 dreampuff 小苗先.
我都好想耍十字架,要再種靚D花先.:lov ...

請與花主聯絡取花事宜.
tongtony 發表於 2011-2-8 16:53:04 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 14:31
我想揀都唔得, 要輪住黎揀.

你可以先選擇花,
如有兩人或以上選同一盆花時,就按名次先者得,後者改選擇其他植物,如此類推!
蕙蕙 發表於 2011-2-8 17:51:22 |顯示全部樓層
回復 tongtony 的帖子

咁我就contact大帝取Yukako啦, thx!
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 18:46:01 |顯示全部樓層
tongtony 發表於 2011-2-8 16:53
你可以先選擇花,
...

咁我選擇oio  Pink and Mauve Stripe (十字)
tongtony 發表於 2011-2-8 20:19:01 |顯示全部樓層
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 18:46
咁我選擇oio  Pink and Mauve Stripe (十字)

SORRY !
        OIO 的花暫時不能選,要保留下一個活動使用.
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 20:54:49 |顯示全部樓層
tongtony 發表於 2011-2-8 20:19
SORRY !
        OIO 的花暫時不能選,要保留下一個活動使用.

我仲以為保留果盆係Sweet Tea (十字) 小苗) 潻.
nickyhk 發表於 2011-2-8 21:17:33 |顯示全部樓層
落選左,好失落呢.
tongtony 發表於 2011-2-8 22:44:24 |顯示全部樓層
nickyhk 發表於 2011-2-8 21:17
落選左,好失落呢.

不用灰心,機會多的是呢!
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 22:56:22 |顯示全部樓層
tongtony 發表於 2011-2-8 22:44
不用灰心,機會多的是呢!

可否保留ㄧ盆  OIO 的花呢? 因為我和N-Blythe 都係用Rob's Humpty Doo參賽架, 依家得番ㄧ盆Jc's Friendchip 可選擇咋.
Tony 發表於 2011-2-8 23:02:16 |顯示全部樓層
JC's Friendship好野黎架...
HI-NAMASTE 發表於 2011-2-8 23:13:21 |顯示全部樓層
Tony 發表於 2011-2-8 23:02
JC's Friendship好野黎架...

我都知JC's Friendship係好野黎, 只可惜得ㄧ盆啦.