十字花有咩吸引呢?

作者: Tony 發表于 2009-6-23 13:10:08
1876 10
其實佢地種法同普通av一樣,花色,又有好多非十字AV靚過佢地~
對我黎講,佢好喺夠挑戰性~會走色~要keep得好好變化唔算多,但又唔算少~幾吸引
又唔係太貴~值得試架~
ivo 發表於 2009-6-24 13:22:17 |顯示全部樓層
其實無咩原因, 鍾意就鍾意囉.
回復

Tony 發表於 2009-6-24 13:36:27 |顯示全部樓層
ivo: 其實無咩原因, 鍾意就鍾意囉.
係囉~講到尾就係咁解~XDDD
回復

Tony 發表於 2009-6-24 15:05:31 |顯示全部樓層
hyacinth: 又唔係太貴~值得試架~<----您好有米呀,咁細個都有能力買...
100蚊咋喎,個銀包幾時都應該會有張呱
回復

Tony 發表於 2009-6-24 15:14:24 |顯示全部樓層
hyacinth: 您唔好以為個個都好似您咁先至得架,100元我都要儲2個月,咁就買得一盆花,唔太理智for me,您有米我都無辦法...
哦~~okok
因為我身邊D朋友,銀包都一定會有最少百幾蚊架麻
我覺得鐘意就買囉,唔係太貴ge話
我最貴嗰盆,你要儲半年先夠錢買,不過唔一定買倒~嗰次係唯一一次我覺得肉赤架
回復

Tony 發表於 2009-6-24 15:30:31 |顯示全部樓層
hyacinth: 您住在荃灣,身邊的朋友一定有錢,您試下去深水埗區几一趟,您一定大開眼界...
唔係太貴的定義人人都唔同,30蚊食一餐我都覺得貴,不過隨您喜歡啦,不家種花都係希望開
我識花友同我E媽都係深水埗區住架~不過同我差唔多
可能我鐘意自己買多過人地比啦,不過有時都會問人比D野我ge,好似係一D少見ge野咁囉,買倒我都唔會/好少去問人
死囉....我頭先嗰餐...60幾...仲要係外賣....
係呀~不過開心咗成個月~咪就係隻Uchu囉~有錢都唔易買倒呀~勁開心
我一開始種av,Uchu,Yukako,Rob's Miriwinni,Rob's Lucky Charm,Concord同Emerald Love Sport係我ge目標~我一定要買倒~而家隻Uchu都買埋~而開始set其他目標lu~
回復

Tony 發表於 2009-6-24 16:19:32 |顯示全部樓層
hyacinth: 有米一族...
下...咁又係,您鐘意的品種都唔係個個都有~
荃灣係貴點嫁啦~
呵呵,'功'喜您呀~
Uchu??
全都係貴貨...
差唔多啦~
我要D野好普通咋喎
吓...
睇返我相冊,有架
好平姐
回復

RIO 發表於 2009-6-25 09:25:47 |顯示全部樓層
我覺得十字花吸引既地方係線條分明,
比一般av花款特別~
回復

Tony 發表於 2009-6-25 10:28:09 |顯示全部樓層
RIO: 我覺得十字花吸引既地方係線條分明,
比一般av花款特別~
係呀係呀~好似concord呢隻,真係其他av比唔上架~
回復

maggielawkm 發表於 2009-7-3 16:14:19 |顯示全部樓層
我無咩所謂~ 靚就種~
回復

Tony 發表於 2009-7-3 16:39:59 |顯示全部樓層
maggielawkm: 我無咩所謂~ 靚就種~
我都係~靚ge,唔理十定唔十,都會種
回復

高級園丁

粉絲

Ta的新帖

聯絡園藝館|手機版|HKplants