Rob's Humpty Doo 十字花苗.

作者: tongtony 发表于 2010-10-18 17:39:43
24686 369
SSCP 發表於 2010-10-23 11:20:40 |顯示全部樓層
回復 40# chanpyhilda
唔駛多謝 ,劉華 係非一般偶像,如果唔係佢點會有咁多FANS吖,總之你要加油 ,如果取得美人之後記得影相比我地睇呀,仲有你要好好照顧佢先得呀add14icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-23 11:30:55 |顯示全部樓層
回復 41# SSCP

當然! 當然!! 當然!!!
    我會將佢放响公司窗台, 除左有冷氣嘆之外, 佢仲可以飽覽180度維港境色, 日間有充足和暖嘅陽光, 夜晚仲可以睇埋幻彩耀香江....
SSCP 發表於 2010-10-23 11:35:06 |顯示全部樓層
回復 42# chanpyhilda
嘩~好好環境喎add6icon ,我覺得你GE EQ幾高,不過為了心愛GE 嘢我覺得係值得的....add14icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-23 11:43:56 |顯示全部樓層
回復 43# SSCP

多謝劉華讚賞, 拔...人地話EQ高= IQ低喎!!!.... ....不過我都好樂意做亞Q ga, 做人會開心d ma
SSCP 發表於 2010-10-23 11:47:48 |顯示全部樓層
回復 44# chanpyhilda
開心就得啦理得佢高定低add14icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-23 12:20:57 |顯示全部樓層
回復 45# SSCP

hey...送返首歌大家聽下: http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=14583084

請大家留意歌詞.....

鶯鶯疴, 鶯鶯疴, A…呀至京, 呀至京, 呀至京呀京墮, 呀至京, 呀至京呀多,
鶯鶯疴, 鶯鶯疴, A…呀至京, 呀至京, 呀至京呀京墮, 鶯鶯…..呀至京, 呀至京呀多,
鶯鶯疴, 鶯鶯疴, 哎…呀, 哎…呀吔, 哎呀吔….
姣是尼個底, 尼個底, 尼個底,
呢個底第個底第個底尼個朵,
...底…第個底第個底第個底尼個朵
底…第個底第個底第個底第個朵…. 哎呀吔….
SSCP 發表於 2010-10-23 17:01:44 |顯示全部樓層
回復 46# chanpyhilda
好搞笑喎,都唔知唱咩~add4icon add4icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-23 23:07:23 |顯示全部樓層
回復 47# SSCP

劉華應該掂嘅!!!
SSCP 發表於 2010-10-23 23:15:49 |顯示全部樓層
回復 48# chanpyhilda
OKadd4icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-24 12:17:40 |顯示全部樓層
放假真好!! 瞓到日上三竿先起身........
版主, 早晨!!
樓主, 早晨!!
各位花友, 早晨呀!!
tongtony 發表於 2010-10-24 17:03:39 |顯示全部樓層
放假真好!! 瞓到日上三竿先起身........
版主, 早晨!!
樓主, 早晨!!
各位花友, 早晨呀!! ...
chanpyhilda 發表於 2010-10-24 12:17

似乎叫午安貼切啲噃!午安呀!add7icon
SSCP 發表於 2010-10-24 17:08:07 |顯示全部樓層
回復 50# chanpyhilda
就黎晚安啦~add4icon
比得大帝 發表於 2010-10-24 18:14:05 |顯示全部樓層
食飯未呀
tongtony 發表於 2010-10-24 21:10:06 |顯示全部樓層
食飯未呀
比得大帝 發表於 2010-10-24 18:14

啱啱食飽飽了.add7icon 係呢!Peter兄幾時得閒,有時間來攞 Circus Boy 苗仔呀add6icon
比得大帝 發表於 2010-10-24 22:24:43 |顯示全部樓層
唔好咁大聲呀, 一陣又俾人打刧你呀
tongtony 發表於 2010-10-24 23:31:27 |顯示全部樓層
唔好咁大聲呀, 一陣又俾人打刧你呀
比得大帝 發表於 2010-10-24 22:24

哈哈!!哈哈!!哈哈哈哈哈!!!!!!!!!!add4icon add4icon add4icon
chanpyhilda 發表於 2010-10-25 00:08:00 |顯示全部樓層
回復 55# 比得大帝

你係咪話我呀??? ...比人打劫好呀!! 有好野先會比人劫呀!!... :lol

各位晚安!!!
chanpyhilda 發表於 2010-10-25 07:37:00 |顯示全部樓層
各位, 早晨!!  今日正常時間向各位請安!!  祝工作愉快!!
比得大帝 發表於 2010-10-25 09:19:53 |顯示全部樓層
早晨, 你都好努力喎
chanpyhilda 發表於 2010-10-25 09:28:03 |顯示全部樓層
回復 59# 比得大帝

大帝, 早安!!

通常我一起身第一件事就係開電腦睇下有咩message..... ....無論有冇呢個帖我都會開嚟睇下, 依家只係做多左一樣功夫而已.  而且我係電腦長開ga, 所以樓主盆花花都係要留比我啦~~~