【分享】F1西洋牽牛種子

作者: 向日葵2 發表于 2010-10-11 20:17:46
4494 74
向日葵2 發表於 2010-12-21 19:58:33 |顯示全部樓層
1.ling511221 >>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
2.yukichloe>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
3.JENWU >>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
4.N-Blythe >>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
5.kwanyeehui >>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
6. iluvuboyz >>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
7. Chutou>>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
8. johnny23>>>>>>>>>>>>>>>>>請再PM我取地址
9. penzz >>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
10. billy72875>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
11. mihana>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
12. kiss >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
13. march >>>>>>>>>>>>>>>>>>已覆
14. beebeebo>>>>>>>>>>>>>>>>已收種子
15. johnny23 >>>>>>>>>>>>>>>PM我
16. sunkmm >>>>>>>>>>>>>>>>PM我
17. milan080320>>>>>>>>>>>>>>3/12寄出
18. lesley >>>>>>>>>>>>>>>>>>>己回覆
19. ae92>>>>>>>>>>>>>>>>>21/12寄出
20. 菜妹>>>>>>>>>>>>>>>>>21/12寄出
21. venus >>>>>>>>>>>>>>>>>>>己回覆
22. hugopoodle >>>>>>>>>>>>>>>>>>>己回覆

好呀,,,,第一個收種子既,,,,,ling511221,,,,,已經開花啦,,,,,,
若果大家仲想要,,,,,,發短消息給我取地址啦
回復

yukichloe 發表於 2010-12-23 20:35:50 |顯示全部樓層

我都交功課!
回復

向日葵2 發表於 2010-12-23 20:53:00 |顯示全部樓層
哈哈似乎d f1都無話孌變化很大。  開左花既有時間就交功課啦
回復

hugopoodle 發表於 2010-12-23 22:09:12 |顯示全部樓層
我明天就會寄出回郵信封喇, 好心急呀, 希望可以同大家一樣種到咁靚啦!
不過咁啱姑丈嚟到見到我寫地址, 又話想要一份, 佢退休前係做漁農處, 而家日日過耕作生活, 真係羨慕死我! 如果可以, 請給我多一份! Thanks!!
回復

ae92 發表於 2010-12-24 21:19:48 |顯示全部樓層
收到種子了,Thanks!
回復

hugopoodle 發表於 2011-1-3 20:45:11 |顯示全部樓層
請問現在播種會否遲了點? 是否應該等到春天才播呢?
回復

向日葵2 發表於 2011-1-5 23:24:33 |顯示全部樓層
hugopoodle 發表於 2011-1-3 20:45
請問現在播種會否遲了點? 是否應該等到春天才播呢? ...

建議到春天種比較好
回復

向日葵2 發表於 2011-1-5 23:26:08 |顯示全部樓層
ae92 發表於 2010-12-24 21:19

不用客氣有時間就交功課啦
回復

N-Blythe 發表於 2011-1-6 12:46:20 |顯示全部樓層
冷凍天氣下 F1西洋牽牛花開了一朵,假期回來,看到了,可惜又快要....

謝謝分享   th_color_icon04-1.gif
回復

ling511221 發表於 2011-1-6 13:17:02 |顯示全部樓層
今早又開了朵粉紅色,好靚呀,期待開紫藍色!
照片 851a.jpg
回復

sunkmm 發表於 2011-1-7 21:59:15 |顯示全部樓層
我想要啊!还有吗?
回復

向日葵2 發表於 2011-1-8 16:33:10 |顯示全部樓層
Venus      March唔好意思,,,,今執屋發覺屋企人收了你倆的回郵信封,,,,,
放在一旁,,,,,今寄出種子,,,,,

回復

caca8j 發表於 2011-1-27 17:30:02 |顯示全部樓層
我今日收到種子喇,好多謝你
回復

向日葵2 發表於 2011-1-27 23:15:19 |顯示全部樓層
caca8j 發表於 2011-1-27 17:30
我今日收到種子喇,好多謝你

哈哈,,,,,,不用多謝,,,,,等你交功課
回復

caca8j 發表於 2011-1-28 17:17:36 |顯示全部樓層
向日葵2 發表於 2011-1-27 23:15
哈哈,,,,,,不用多謝,,,,,等你交功課

我會0架喇,因為好好奇係咩色呀!哈哈!
回復