新世界七大奇景逐個數

關閉 [複製鏈接]
作者: EddieOR 发表于 2007-7-10 01:00:26
2013 16
點解次次都係?
佢年年選舉既標準係唔係一樣?咁咪即係永遠中國萬里長城都係第一位。
Fonica 發表於 2007-7-10 01:06:29 |顯示全部樓層
原帖由 EddieOR 於 2007-7-10 01:00 發表
點解次次都係?
佢年年選舉既標準係唔係一樣?咁咪即係永遠中國萬里長城都係第一位。

今次係一個美國人發起嘅網上投票,"世界遺產組織"?? (唔記得正確名稱) 唔承認嫁 ~ 因為中國人多,所以長城咪第一位囉
jellyfishy 發表於 2007-7-10 10:16:12 |顯示全部樓層
人多取勝.... 長城都係咁起出來的.... 唉~
cross 發表於 2007-7-10 10:27:54 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-7-10 10:16 發表

計我話血多取勝...
你唔係同minmin講改名咩..仲未改o既
jellyfishy 發表於 2007-7-10 10:47:44 |顯示全部樓層
改名要重新register  架? 諗緊呢d 野.... 無端端煩佢.... 好似唔係幾好~
cross 發表於 2007-7-10 10:56:13 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-7-10 10:47 發表
改名要重新register  架? 諗緊呢d 野.... 無端端煩佢.... 好似唔係幾好~

唔洗重新.
所有資料可保留
而minmin改你名程序是
入後台 >> 用戶管理 >> 編輯用戶(打你原本名) >> [詳情](按) >> 用戶名(直接打上想改o既名) >> 提交
全程唔洗半分鐘
不過只怕呢個先例開左個個都會要改名姐
Fonica 發表於 2007-7-10 11:11:15 |顯示全部樓層
原帖由 過兒 於 2007-7-10 10:56 發表

唔洗重新.
所有資料可保留
而minmin改你名程序是
入後台 >> 用戶管理 >> 編輯用戶(打你原本名) >> [詳情](按) >> 用戶名(直接打上想改o既名) >> 提交
全程唔洗半分鐘
不過只怕呢個先例開左個個都會要改名姐 ...

無關係啦,反正見倒個icon都知道係水母,金金啦~
jellyfishy 發表於 2007-7-10 11:25:59 |顯示全部樓層
好似就咁用kim 會唔會最易認?
cross 發表於 2007-7-10 12:33:43 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-7-10 11:25 發表
好似就咁用kim 會唔會最易認?

唔知..
你太多稱呼喇
EddieOR 發表於 2007-7-10 14:12:15 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-7-10 01:06 發表

今次係一個美國人發起嘅網上投票,"世界遺產組織"?? (唔記得正確名稱) 唔承認嫁 ~ 因為中國人多,所以長城咪第一位囉

原來係咁……咁即係次次全民投票都唔準的

原帖由 kimmy 於 2007-7-10 10:16 發表

冇錯,但係起條長城就死了很多中國人
cross 發表於 2007-7-10 23:05:42 |顯示全部樓層
原帖由 EddieOR 於 2007-7-10 14:12 發表

原來係咁……咁即係次次全民投票都唔準的

冇錯,但係起條長城就死了很多中國人

所以係計血唔係計人
jellyfishy 發表於 2007-7-11 09:01:15 |顯示全部樓層
YEAH~~ 水母改左名喇~~  
kim = 水母 = kim__u ,呵呵呵~~  
thank you minmin 呀~
八王爺 發表於 2007-7-11 09:07:48 |顯示全部樓層
又改名啦!  真多変!

長城的故事很多啊!
最近看了蘇童的<碧奴>,寫的不錯。
cross 發表於 2007-7-11 09:17:45 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-7-11 09:01 發表
YEAH~~ 水母改左名喇~~  
kim = 水母 = kim__u ,呵呵呵~~  
thank you minmin 呀~

改左名拿..
jellyfishy 發表於 2007-7-11 09:21:40 |顯示全部樓層
11月的北京,天氣如何??  可能去四天左右
Fonica 發表於 2007-7-11 09:30:59 |顯示全部樓層
很多年前的9月去過,很舒服,特別是長城,感覺清涼
kim kim ~ 唔好意思,答唔到妳的問題
八王爺 發表於 2007-7-11 13:18:16 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-7-11 02:21 發表
11月的北京,天氣如何??  可能去四天左右

November is cold lar....