彭褔 公園 熱辣辣 - 狗狗 游水

作者: carlo 發表于 2010-7-26 19:48:06
2114 10
彭褔 公園 熱辣辣 - 狗狗 游水  - http://hk.myblog.yahoo.com/carlong2002/article?mid=67672

因為今日瞓到 2 點先起身 , 所以就去唔到游水 , 就去彭褔公園算啦 !
彭褔公園 放狗.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 貴婦狗 拉布拉多.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 貴婦狗 拉布拉多 狗.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 貴婦狗 拉布拉多 狗 史立莎.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 圓圓 2.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 圓圓.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 貴婦狗 拉布拉多 飲水.jpg 彭褔公園 放狗 比熊 貴婦狗 拉布拉多 狗 史立莎 3.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 2.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 3.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 4.jpg

熱到方方都走左去游水
彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 8 比熊.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 7 比熊.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 6.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 5.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 12.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 11.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 10.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 9.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 13.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 14.jpg 彭褔公園 放狗 拉布拉多 游水 15.jpg 彭褔公園 放狗 景.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=4 ... ure=player_embedded
彭褔公園 放狗 貴婦狗 拉布拉多 2.jpg
chiman 發表於 2010-7-26 21:00:03 |顯示全部樓層
E...原來有得玩水架?
D相好靚~add6icon
回復

carlo 發表於 2010-7-27 01:08:36 |顯示全部樓層
E...原來有得玩水架?
D相好靚~
chiman 發表於 2010-7-26 21:00

無架 !  唔好落果度 D 水呀 !   好 DIRTY 架 !  只係叫唔切佢地咋 !!!!
回復

winzy 發表於 2010-7-27 09:37:27 |顯示全部樓層
D狗仔返屋企又要沖多次涼
回復

spinnet 發表於 2010-7-29 14:57:46 |顯示全部樓層
無架 !  唔好落果度 D 水呀 !   好 DIRTY 架 !  只係叫唔切佢地咋 !!!!
carlo 發表於 2010-7-27 01:08

一路都想去, 但都未實行, 佢地落水, 有冇實蕉鬧呀?
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-7-29 16:44:56 |顯示全部樓層
spinnet 發表於 2010-7-29 14:57

唔好落d死水池呀,bb狗好易受感染架~
回復

spinnet 發表於 2010-7-29 20:14:47 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2010-7-29 16:44

我都知, 我唔會比佢落水的. Thanks. 除了家人和數個朋友, 佢好少見其他人, 在花園時見有人行過就勁吠. 家吓絕肓又做咗, 真係要帶佢出去見吓其他人/狗..
回復

carlo 發表於 2010-8-17 03:39:07 |顯示全部樓層
D狗仔返屋企又要沖多次涼
winzy 發表於 2010-7-27 09:37

攞左 幾隻 DIRTY 豬比人沖
回復

carlo 發表於 2010-8-17 03:39:37 |顯示全部樓層
spinnet 發表於 2010-7-29 14:57

都有比人話架
回復

carlo 發表於 2010-8-17 03:40:06 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2010-7-29 16:44

叫到叫唔切
回復

carlo 發表於 2010-8-17 03:40:45 |顯示全部樓層
我都知, 我唔會比佢落水的. Thanks. 除了家人和數個朋友, 佢好少見其他人, 在花園時見有人行過就勁 ...
spinnet 發表於 2010-7-29 20:14

有機會一齊放狗呀 !
回復