删除 sailorv 之所有帖子

作者: 比得大帝 發表于 2010-7-26 12:19:32
9188 75
比得大帝 發表於 2010-7-31 21:33:28 |顯示全部樓層
"觸到你的神經"  這句唔係好明, 不過算啦

可能我都詞不達意, 也觸到你的神經 (其實我唔係好明點解)
我一直都係話 '你地', 即係唔係針對你一人而說, 係指整體上的現象

個個都話我應俾機會佢, 冇人話佢要俾機會我
回復

GMT+8 發表於 2010-7-31 22:26:44 |顯示全部樓層

回復 42# 比得大帝

是我誤會了. 因為我看到你那句是回覆我的留言, 便錯覺你是對我說的.
這次是對這件事的最後回覆, 不想無意中抄作, 中了他人的下壞.
回復

emkey 發表於 2010-7-31 22:40:13 |顯示全部樓層
個個都話我應俾機會佢, 冇人話佢要俾機會我
比得大帝 發表於 2010-7-31 21:33

被罰的是sailorv,閣下並無被禁言,亦無被刪帖,
仍可在此暢所欲言,隨心所欲而行事。
敢問一句,閣下還有什麼地方需要「佢俾機會」?
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 22:48:02 |顯示全部樓層
你睇清楚人地講乜嘢先回覆啦

人地係講緊佢第一下就出post炮轟我呀, 而炮轟完全冇俾機會我呀, 小姐.
回復

kerorozIL 發表於 2010-7-31 22:52:20 |顯示全部樓層
算啦,既然禁言同刪帖都實行左,咁就唔好再嘈啦
回復

jeffiau 發表於 2010-7-31 22:52:37 |顯示全部樓層

人地係講緊佢第一下就出post炮轟我呀, 而炮轟完全冇俾機會我呀, 小姐. ...
比得大帝 發表於 2010-7-31 22:48

在你之前的回覆說:
你這樣說, 其他人就會以為你證實咗我在發火, 因而誤導了, 嘩 乜佢咁少嘢都發火, 乜佢個人咁小氣咖....,

現在無人在誤導誰人,
是你自己証實了!
回復

emkey 發表於 2010-7-31 22:55:35 |顯示全部樓層

人地係講緊佢第一下就出post炮轟我呀, 而炮轟完全冇俾機會我呀, 小姐. ...

敢問,已被刪之帖,又何來有「看得清楚」之可能?
此事公說公有理,
就此拜別,免被禁言。
回復

kerorozIL 發表於 2010-7-31 23:00:04 |顯示全部樓層
此事公說公有理,
就此拜別,免被禁言。 ...
emkey 發表於 2010-7-31 22:55

佢應該想話佢冇比機會peter放佢一馬,算啦,唔好再嘈啦
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 23:04:38 |顯示全部樓層
在你之前的回覆說:

現在無人在誤導誰人,
是你自己証實了!
jeffiau 發表於 2010-7-31 22:52

証實了甚麼?

點解你抄又唔抄埋 "你又睇唔到對方, 點知對方出帖時係笑笑口定咬牙切齒呢"

你知我在發火嗎?  小姐!  我依家一邊玩緊 德州撲克, 一邊打字, 我都唔知幾冷靜, 剛剛還賺咗一手

你又嚟屈我嘞
回復

kerorozIL 發表於 2010-7-31 23:07:06 |顯示全部樓層
証實了甚麼?

點解你抄又唔抄埋 "你又睇唔到對方, 點知對方出帖時係笑笑口定咬牙切齒呢"

你知我在發火嗎? ...
比得大帝 發表於 2010-7-31 23:04

我有感如果大家再發言會發生罵戰
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 23:08:56 |顯示全部樓層
此事公說公有理,
就此拜別,免被禁言。 ...
emkey 發表於 2010-7-31 22:55

小姐你唔好屈得就屈啦, 好唔好?

講緊嘅嘢都全部响哩個主題內咖.

真係俾你激到嘔電, 你拜別都好嘅, 唔再見到  羽毛麟刺
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 23:11:18 |顯示全部樓層
我有感如果大家再發言會發生罵戰
kerorozIL 發表於 2010-7-31 23:07

我諗唔會嘞
1. 我好冷靜
2. 佢拜別咗
3. 佢鬧我會禁佢言  (違規嘛)
回復

jeffiau 發表於 2010-7-31 23:11:28 |顯示全部樓層
証實了甚麼?

你知我在發火嗎?  小姐!  我依家一邊玩緊 德州撲克, 一邊打字, 我都唔知幾冷靜, 剛剛還賺咗一手

你又嚟屈我嘞
比得大帝 發表於 2010-7-31 23:04

你好, 你做甚麼私事, 我不想知, 也不會再回覆, 以免被禁(還要是永久那隻),
我知感覺到, 你整個回覆也很和無禮, 還嬲得男女不分!
如果你還是堅持你無火, 那就是你用言,標點符號和語氣有問題!
不過我已打算回歸cd-rom行列, 最後應用高登仔一句: [食住花生等睇戲]
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 23:22:04 |顯示全部樓層
你班友咁鐘意屈人, 你感覺?  是你的主觀, 請指那兒是火和無禮.

叫人小姐是禮貌呀? 我叫佢小姐前check過佢個人資料, 係來自火星的小姐噃, 係你攪錯定佢自己攪錯呀, 先生?

你這編帖子充滿指責, 如果無合理解釋, 對不起, 違規 - 禁言

如果你採取永不回覆, 對不起, 24小時內無合理解釋 - 禁言處理
回復

jeffiau 發表於 2010-7-31 23:31:14 |顯示全部樓層
你班友咁鐘意屈人, 你感覺?  是你的主觀, 請指那兒是火和無禮.

叫人小姐是禮貌呀? 我叫佢小姐前check過佢 ...
比得大帝 發表於 2010-7-31 23:22

你好, (非常冷靜的語氣說)並無老屈可言,  只有人身攻擊同被辱罵。

另外, 而你是quote了我的說話, 但內容是指另一位"來自火星的小姐", 而令我誤會,內容是在跟我說的。這是我問題嗎? 並不是呢....
這只令我感覺到, 你已恕得男女不分, 或不知誰人打誰了。

另外, 你的回帖也同樣是對我充滿指責, 那你也是違規嗎?你也會被禁言嗎?
回復

chiman 發表於 2010-7-31 23:52:06 |顯示全部樓層
難道你唔會主觀?
意見人人都有,不合心意就覺得係指責,禁言?
獨裁主義?
回復

比得大帝 發表於 2010-7-31 23:54:34 |顯示全部樓層
1. 是我回覆你時, 沒看清楚, 以為在回覆緊火星小姐, 對不起
2. 如果其他的都是因為我回帖時阿a當咗阿b而引起, 我認埋錯囉
3. 我自已禁唔到自己言咖, 放過我啦

冇辦法啦, 錯就要認, 打就要企定
回復

jack872184 發表於 2010-7-31 23:55:43 |顯示全部樓層

Nothing to say lo~!
回復

jeffiau 發表於 2010-7-31 23:58:32 |顯示全部樓層
難道你唔會主觀?
意見人人都有,不合心意就覺得係指責,禁言?
獨裁主義? ...
chiman 發表於 2010-7-31 23:52

chiman你好, 很多謝你^^
在最後的23小時, 很高興認識你
回復

Ulrica 發表於 2010-7-31 23:58:44 |顯示全部樓層
1. 是我回覆你時, 沒看清楚, 以為在回覆緊火星小姐, 對不起
2. 如果其他的都是因為我回帖時阿a當咗阿b而引 ...
比得大帝 發表於 2010-7-31 23:54

咁請問比得大帝仲會唔會使用'禁言'令呢?add3icon
回復