B大分享Sinn. Miriam G

作者: Yoki 發表于 2019-6-28 22:26:25
1472 6
B大分享Sinn. Miriam G,僅此一株現交功課,其實都頂咗好多個月,希望五窮六絕七翻身下個月有花睇。

Ps B大授教現開新po
小雷子 發表於 2019-6-28 22:51:49 來自手機 |顯示全部樓層
窮途未必係絕路,依加咪幾好!殺手終於可以放低把刀啦!
回復

Yoki 發表於 2019-6-29 07:13:25 來自手機 |顯示全部樓層
多謝雷大鼓勵,其實粉介蟲係幫兇,兩三次撞正佢要一家多口全殺好心酸,希望盡快金盆洗手
回復

B17 發表於 2019-6-29 15:39:50 |顯示全部樓層
唔知係咪天熱關系,葉有點拱,邊緣內彎
Sinn. Fu's Fall Sunshine-2019-005.jpg

好靚  發表於 2019-6-29 22:50
回復

雙魚座 發表於 2019-6-29 18:47:51 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-6-28 22:51
窮途未必係絕路,依加咪幾好!殺手終於可以放低把刀啦!<span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span>
回復

小雷子 發表於 2019-6-29 18:52:38 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-6-29 18:47
B大 post 張花形咁四正的Sinn. Fu's Fall Sunshine,想引誘誰呢?

願者上釣!
可能又等多兩年!
回復

B17 發表於 2019-6-29 18:53:02 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-6-29 18:47
B大 post 張花形咁四正的Sinn. Fu's Fall Sunshine,想引誘誰呢?

葉先係主角,唔好理朵花

樓主嗰盆都有點拱,出張相比較下囉
回復