朱頂蘭 Lemon Lime 種子 (分享結束)

作者: soniamok 发表于 2008-1-13 20:45:04
1931 16
分享物品名稱: 朱頂蘭 Lemon Lime 種子
份數: 4 份 (沒後補)
交收方法:  郵寄 排隊後請 PM 留地址。Tks

參考圖片: http://www.wretch.cc/album/show.php?i=camellialin&b=2&f=1111687726&p=19

在這排隊:
1.
2.
3.

4.

評分

查看全部評分

loklok 發表於 2008-1-13 20:59:57 |顯示全部樓層
又有種子爆出喇
soniamok 發表於 2008-1-13 21:01:04 |顯示全部樓層
原帖由 loklok 於 2008-1-13 20:59 發表
又有種子爆出喇

係呀,岩岩今日收的,已經預了一份給你喇
sosxxx12 發表於 2008-1-13 21:05:01 |顯示全部樓層
朱頂蘭 Lemon Lime 種子

參考圖片: http://www.wretch.cc/album/show. ... 1111687726&p=19

在這排隊:
1. sosxxx12(thx x100)
2.
3.
4.
a810429 發表於 2008-1-13 21:21:37 |顯示全部樓層

在這排隊:

在這排隊:
2. a810429
3.
4.
christy 發表於 2008-1-13 21:38:31 |顯示全部樓層
2. a810429
3. CHRISTY(THANKS)
4.
阿四 發表於 2008-1-13 21:40:43 |顯示全部樓層

回復 6# 的帖子

2. a810429
3. CHRISTY(THANKS)
4.阿四(thanks)
soniamok 發表於 2008-1-15 21:36:03 |顯示全部樓層
未 pm 地址的, 請盡快給我, 好讓我一次過寄出, 謝謝
soniamok 發表於 2008-1-16 22:02:45 |顯示全部樓層
花友 a810429,

到現在仍未見你有 PM 我地址,因時間關係,故此決定將你的名額釋放,多謝你的申請。
soniamok 發表於 2008-1-16 22:04:25 |顯示全部樓層
還有最後一個名額,申請後請即時 PM 給我址址,Thanks!

參考圖片: http://www.wretch.cc/album/show. ... 1111687726&p=19

在這排隊:
2. CHRISTY(THANKS)
3. 阿四(thanks)
4.
屠子步 發表於 2008-1-16 22:19:41 |顯示全部樓層
Deleted....

PACO 發表於 2008-1-16 22:32:39 |顯示全部樓層
還有最後一個名額,申請後請即時 PM 給我址址,Thanks!

在這排隊:
2. CHRISTY(THANKS)
3. 阿四(thanks)
4.paco(thanks!!)
soniamok 發表於 2008-1-16 22:50:16 |顯示全部樓層
原帖由 屠子步 於 2008-1-16 22:19 發表
Deleted....

同時,既然有興趣申請,為何不即刻 PM 埋呢!?
加上看過該花友的資料,才下此決定的。
PACO 發表於 2008-1-18 21:49:48 |顯示全部樓層
我收到啦 好開心呀!!不過黑色又薄薄地,從未見過添!!請問我應該點做先呢???
sosxxx12 發表於 2008-1-22 21:20:46 |顯示全部樓層
收到了
soniamok 發表於 2008-1-23 13:10:06 |顯示全部樓層
原帖由 PACO 於 2008-1-18 21:49 發表
我收到啦 好開心呀!!不過黑色又薄薄地,從未見過添!!請問我應該點做先呢???

呢個問題, 我諗要請教一下 loklok 才行, 因為我都係朱頂蘭新手而已啦
loklok 發表於 2008-1-23 17:31:29 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2008-1-23 13:10 發表

呢個問題, 我諗要請教一下 loklok 才行, 因為我都係朱頂蘭新手而已啦

雖然薄,但薄得黎有野就種到架啦 ,(輕按一下,感覺中間有野突出)