在淘寶上淘到的花盆

作者: emkey 发表于 2010-6-12 14:10:53
28067 96
IMG_0337 (240x320).jpg

從左至右:
方形大盆12個
儲水三角形花盆8個
儲水掛盆12個

好開心!
一共都係400蚊~
抵到爛!
yauyau88 發表於 2010-6-12 22:08:39 |顯示全部樓層
運費要幾多錢呀?
emkey 發表於 2010-6-13 00:02:40 |顯示全部樓層
50-60蚊,送到府上!
yauyau88 發表於 2010-6-13 07:21:38 |顯示全部樓層
真係好平呀, 可吾可以介紹比我, 我都想大量入貨, thanks
emkey 發表於 2010-6-13 10:30:33 |顯示全部樓層
可以, 已pm了你。
我仲買左好多種子… 同好多包花寶~~

可否比埋條link我呀?thanks  發表於 2013-6-7 17:48
maggieklliu 發表於 2010-6-13 16:30:10 |顯示全部樓層
可否介紹個賣家比我呀 ~ THX !
emkey 發表於 2010-6-13 17:56:43 |顯示全部樓層
pm左你喇~
慳多d, 可以買多d, 種多d, 收成又多d~
個個都開心d~
maggieklliu 發表於 2010-6-13 18:15:14 |顯示全部樓層

回復 7# emkey

THX AR !!!  但係個網咁奇怪嘅?唔同我平時上嘅淘寶網站嘅????又唔可以收藏店舖......又出唔返去淘寶主頁, 好得人驚WOR ~
    你係呢度訂過幾多次野呢????係咪訂開都冇問題KA?
emkey 發表於 2010-6-13 18:30:30 |顯示全部樓層
無問題呀~
我係照佢qq個度照打俾你的, 所以係佢公司網址.
我已經上淘寶搵返個頁, 已經pm左你了!
cindyyiu 發表於 2010-6-13 18:47:07 |顯示全部樓層
可否介紹個賣家比我呀 ~ THX !
emkey 發表於 2010-6-13 18:53:38 |顯示全部樓層
cindyyiu, 已經send左~ 請查收!
emkey 發表於 2010-6-13 19:04:09 |顯示全部樓層
各位, 其實我都係買過一次,
而且我唔係用淘寶錢買的,
我係直接銀行匯款的, 間店可唔可信你地要自己衡量下…

我只係可以話我買過, 覺得佢平, 運輸又快,
最少無話唔送貨或者送左, 但係貨不對辦,
d花盆真係同佢show出來的圖片一樣, 無話薄左或者尺寸唔岩,
qq問佢種花的問題, 又要佢幫我check貨運, 有要佢送花寶, 佢都好樂意,
所以想同大家分享下… 就係咁…

淘寶係無積分儲的。
我連淘寶id都無, 我係用佢個亞里旺旺問佢拎qq id同佢deal的。

如果你地有興趣, 我可以pm賣家資料同店址俾你,
但係我無辦法擔保佢係唔係真的好商人。
請你地自己衡量一下幫唔幫襯得過~

可以PM给我吗..谢谢..  發表於 2012-7-24 16:49
maggieklliu 發表於 2010-6-13 21:28:48 |顯示全部樓層
回復 12# emkey

ANYWAY , THANK YOU SO MUCH ~ 原來係淘寶商城, 你咁講應該問題不大的, 不過我建議都係用淘寶ID買好D , 因為如果萬一運送過程有問題 , 都仲可以追, 其實我都成日係淘寶買野KA , 只要自己做足安全措施 , 其實都好少會有問題
emkey 發表於 2010-6-13 22:12:01 |顯示全部樓層
我明呀,咁我懶得開個a/c…因為我心急買囉…
其實我都怕佢呃我,所以我先唔買得多之嘛,佢呃都呃唔到我好多嘛!
下次我會再買,希望下次可以再買到d好野~

我仲係另一間商城度買左d花苗,下星期應該會收得到,到時俾相你地睇呀!

請問你買左咩野花苗呀?可以比條link我嗎?  發表於 2013-6-7 17:55
小閒 發表於 2010-6-17 09:13:59 |顯示全部樓層
我都有興趣, 可唔可以pm埋我 many thx!
giveupaguy 發表於 2010-6-17 12:11:14 |顯示全部樓層
回復 12# emkey

你好. 我都想知道淘寶網店名 及物流公司 (因真係好平)
    我好唔開心...星期2先收左貨. 都係在淘寶網店買野. 物流好離譜. 原先說rmb150, 折回hkd hkd17x...佢地送貨時又要求比茶錢...結果原先的物流唔送. 佢地判上判 (3判) 結果在很不愉快之下才收了貨......
emkey 發表於 2010-6-17 14:38:48 |顯示全部樓層
物流公司係優速物流, 送貨人員好有禮貌的…
淘寶個網店名我pm你地丫, 費事好似賣廣告咁…
giveupaguy 發表於 2010-6-17 16:25:53 |顯示全部樓層
收到pm啦..謝謝..也給了你一點資料.
emkey 發表於 2010-6-17 17:27:20 |顯示全部樓層
收到, 唔該你…
但係泥咁重, 運費我諗唔會咁平…
emkey 發表於 2010-6-17 17:31:31 |顯示全部樓層
回復  emkey
你好. 我都想知道淘寶網店名 及物流公司 (因真係好平)
    我好唔開心...星期2先收左貨. 都係在淘寶網店買野. 物流好離譜. 原先說rmb150, 折回hkd hkd17x...佢地送貨時又要求比茶錢...結果原先的物流唔送. 佢地判上判 (3判) 結果在很不愉快之下才收了貨......
giveupaguy 發表於 2010-6-17 12:11

哇, 咁衰既…宜家搬屋公司都唔收茶錢啦…呢間公司真係要BLACK LIST佢呀!
我上次用呢間優速OK的,又有個網頁可以CHECK住件貨,我村屋無電梯佢又幫我搬上天台…
真係俾錢後兩日到喎~
值得推薦呀!
最緊要係平同快!

你好呀!我住村屋天台㗎,都想搵間好嘅物流同賣家.唔該你pm畀我吖!Thx~  發表於 2011-10-19 11:46
12345下一頁