Blue Heaven (Epicsia)

作者: jellyfishy 发表于 2007-7-2 20:14:45
3244 5
明明記得之前有花友貼過圖, 但家下又找唔番, 可能自己思覺失調, 應該係响舊版度.

佢家下開好多花, D 花仔又靚. 不過就好快謝, 一兩日就bye bye .

noel, 係你上年俾的走莖呀, 我諗呢度好多花友個heaven 阿媽都係由你個盆出來的. 謝謝你呀~
GOODluck20x 發表於 2007-7-2 23:26:38 |顯示全部樓層
這款我也有    但未開過花 .
noel 發表於 2007-7-3 18:27:19 |顯示全部樓層
原帖由 kimmy 於 2007-7-2 20:14 發表
明明記得之前有花友貼過圖, 但家下又找唔番, 可能自己思覺失調, 應該係响舊版度.

佢家下開好多花, D 花仔又靚. 不過就好快謝, 一兩日就bye bye .

noel, 係你上年俾的走莖呀, 我諗呢度好多花友個heaven 阿媽都係 ...
犀利~ 都大咗唔小    個阿媽都好好 ,因為瘦咗身 (上次阿嬸枝地拖當佢波咁"篤"咗落地 ,斷咗好多走莖,連頭都飛埋出嚟,以為真係要上 heaven ga 喇...... ),保往個肉身休養生息一排,而家肥番又靚番喇

而家疏落咗好多喇....

而家疏落咗好多喇....

有花啊~~

有花啊~~
noel 發表於 2007-7-3 18:29:09 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-7-2 23:26 發表
這款我也有    但未開過花 .
試吓增加濕度丫
tata 發表於 2007-7-3 23:54:51 |顯示全部樓層
嘩~佢把頭髮好靚呀
GOODluck20x 發表於 2007-7-4 10:50:21 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-7-3 18:29 發表
試吓增加濕度丫

近日將濕度提高到 90%
D係葉強壯左好多....  希望今年內開花LA ~