這樣算不算洗版??

作者: nwss54510 發表于 2010-5-30 20:55:06
3433 38
sammy 發表於 2010-5-30 21:00:17 |顯示全部樓層
要制止, 靚係靚, 但人人都咁仲得了, 有意義的回覆都被淹沒, 搞到回左都唔知
回復

oneonewe 發表於 2010-5-30 21:03:50 |顯示全部樓層

其實唔只佢一個
另外仲有一個人都係每個post回"好靚呀!"升o左級做x級花友
回復

sammy 發表於 2010-5-30 21:18:33 |顯示全部樓層
其實唔只佢一個
另外仲有一個人都係每個post回"好靚呀!"升o左級做x級花友
oneonewe 發表於 2010-5-30 21:03

咁睇嚟要畀D 初登記花友係出售版開post先解決到 XD
回復

nwss54510 發表於 2010-5-30 21:21:56 |顯示全部樓層
咁睇嚟要畀D 初登記花友係出售版開post先解決到 XD
sammy 發表於 2010-5-30 21:18

哈哈~ 哩個提議真係唔錯^^~
回復

孖吉 發表於 2010-5-30 21:33:27 |顯示全部樓層
提議每帖扣一分
回復

GMT+8 發表於 2010-5-30 23:49:17 |顯示全部樓層
不如每次回帖後要相隔一段時間才可以回帖?
回復

oneonewe 發表於 2010-5-30 23:51:19 |顯示全部樓層
不如每次回帖後要相隔一段時間才可以回帖?
GMT+8 發表於 2010-5-30 23:49

Good idea!
回復

jellyfishy 發表於 2010-5-31 00:36:35 |顯示全部樓層
我都覺得係洗版 ... 唔.... 家下好眼瞓, 明天先搞...
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 09:59:50 |顯示全部樓層
我覺得要先立法, 才適合扣分或其他處分

在立法前可對已發之灌水帖作删除處理
回復

oneonewe 發表於 2010-5-31 10:10:46 |顯示全部樓層
我覺得要先立法, 才適合扣分或其他處分

在立法前可對已發之灌水帖作删除處理 ...
比得大帝 發表於 2010-5-31 09:59

咁就要麻煩超版Peter了

我發覺大部份出帖都係在紫版
而我所講那位已升級做x級花友已出了超過二千個帖
(那些當然不會全部都是"好靚呀!")
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 10:18:48 |顯示全部樓層
可否PM我是那一個, 係唔係Y字個果個呀
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 10:20:18 |顯示全部樓層
我都唔明點解我們版主只可以查看花友14日內的帖, 長D咪可以删除多D帖囉
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 10:31:32 |顯示全部樓層
我都唔明點解我們版主只可以查看花友14日內的帖, 長D咪可以删除多D帖囉
比得大帝 發表於 2010-5-31 10:20

咁我出個獨立POST, 請各位提供意見

內容: 有關帖子一律被删除, 所得積分亦會被扣回

------------------------------------------------------
(註: 各版主可自行決定帖子是否屬灌水而作處理, 亦可與其他版主討論後才決定如何處理)
回復

kobyip 發表於 2010-5-31 12:12:33 |顯示全部樓層
add8icon坦白講, 我都有回過 "好靚呀~" , "好可愛!", "好羨慕ing" 等等帖子,
回覆時我是真心的, 同版主唔熟, 無其他野好講喇喎, 咁係咪以後都唔可以咁回帖??
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 13:38:25 |顯示全部樓層
坦白講, 我都有回過 "好靚呀~" , "好可愛!", "好羨慕ing" 等等帖子,
回覆時我是真心的, 同版主唔 ...
kobyip 發表於 2010-5-31 12:12

我們都接受簡單的回帖, 不過太多就變成"無聊灌水"了
回復

corina 發表於 2010-5-31 13:47:18 |顯示全部樓層
坦白講, 我都有回過 "好靚呀~" , "好可愛!", "好羨慕ing" 等等帖子,

我諗唔同lo,因為昨天見到佢係"洗版式"貼『好靚!! !』~
回復

nwss54510 發表於 2010-5-31 14:15:05 |顯示全部樓層

其實如果唔係一次回咁多帖都只打『好靚!!!』之類的話, 都應該唔會算係洗版既~
回復

比得大帝 發表於 2010-5-31 14:30:45 |顯示全部樓層
其實如果唔係一次回咁多帖都只打『好靚!!!』之類的話, 都應該唔會算係洗版既~ ...
nwss54510 發表於 2010-5-31 14:15

是否洗版或灌水, 要視乎情況, 不能一概而論
所以我草擬由各版主自行決定處理
回復

kobyip 發表於 2010-5-31 14:45:32 |顯示全部樓層
我諗唔同lo,因為昨天見到佢係"洗版式"貼『好靚!! !』~
corina 發表於 31-5-2010 13:47

尋晚早瞓, 錯過左 "洗版"事件, 今早返黎睇應該無晒, 搞到一知半解添add7icon
回復

12下一頁