認領白花綠葉酢醬草調查(完結)

作者: 屠子步 發表于 2007-12-20 15:15:38
1658 9
想睇下有無人要,不是什麼特別品種,在花墟有幾會搵到的那種。

未出盆,相信5個鱗莖是有的。有無人有興趣?夠5個人報名我就同佢出盆。

1.
2.
3.
4.
5.

另外,有無人可以講下,出盆有咩要注意,洗唔洗消毒?

評分

查看全部評分

raccoon 發表於 2007-12-20 16:02:25 |顯示全部樓層
認領白花綠葉酢醬草調查

未出盆,相信5個鱗莖是有的。有無人有興趣?夠5個人報名我就同佢出盆。

1. raccoon (第一個舉手! 我想試下種…thanks)
2.
3.
4.
5.

另外,有無人可以講下,出盆有咩要注意,洗唔洗消毒?
回復

花貓貓 發表於 2007-12-20 16:32:25 |顯示全部樓層
認領白花綠葉酢醬草調查

1. raccoon (第一個舉手! 我想試下種…thanks)
2. 哈貓兒 (謝謝了)
3.
4.
5.
回復

soy 發表於 2007-12-20 17:48:49 |顯示全部樓層
認領白花綠葉酢醬草調查

3. soy (thanks!!!!)
4.
5.
回復

屠子步 發表於 2007-12-20 18:03:05 |顯示全部樓層
都好原來仲有market
回復

Tingting 發表於 2007-12-20 18:16:56 |顯示全部樓層
認領白花綠葉酢醬草調查

3. soy (thanks!!!!)
4. Tingting
5. Tingting's Friend
回復

屠子步 發表於 2007-12-20 18:52:50 |顯示全部樓層
請各位PM地址比我,目標是星期一寄出。
回復

Tingting 發表於 2007-12-29 14:09:38 |顯示全部樓層
剛剛收到,平安到達,已下了種
回復

raccoon 發表於 2007-12-29 21:26:58 |顯示全部樓層
我也收到了,舊葉有些扁了 …要把它清除嗎?
回復

花貓貓 發表於 2007-12-30 00:20:08 |顯示全部樓層
花球收到了 謝謝了
回復