龍舟競技大賽…………惡魔甜心迷岩<完>

作者: 小雷子 發表于 2019-4-30 10:58:24
13573 310
小雷子 發表於 2019-5-9 20:55:23 來自手機 |顯示全部樓層
Dollarschan 發表於 2019-4-30 14:19
唔該晒根大大,等我試吓先~

你收到小苗未?有定冇都通知一聲!
回復

yunge0 發表於 2019-5-9 21:01:13 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2019-5-9 07:18
報告小雷子,已確認愛雷甜心全組收妥小苗了。

愛雷甜心全組成員已收妥小苗喇!
JM2018, Dollarschan, 川流不息, faye07, Fionatam, yunge0
回復

yammief 發表於 2019-5-9 21:28:05 來自手機 |顯示全部樓層
oreo225 發表於 2019-5-9 20:25
第三組隊員報到~
收到小苗喇<span class="emoji emoji1f389"></span>
我哋組駛唔駛改名叫潛水組<span class="emoji emoji1f602"></span> ...

請睇pm.  Thanks!
回復

yammief 發表於 2019-5-9 21:28:32 來自手機 |顯示全部樓層
carriez 發表於 2019-5-9 20:39
第三組都黎報,我唔係日日上黎,不過一睇到就會覆啦,今日收到苖啦!有幾塊葉運輸過程斷左,但睇到小雷子好 ...

請睇pm.  Thanks!
回復

Dollarschan 發表於 2019-5-9 21:32:18 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-9 20:55
你收到小苗未?有定冇都通知一聲!

雷大,我已經收到小苗,感謝你的用心包装~
由於這裡post多,所以愛雷甜心以整個組別報告收妥小苗,可能沒有列出組員名而引起誤會,對不起。下次會列出各組員名方便識別~
回復

小雷子 發表於 2019-5-9 22:20:07 來自手機 |顯示全部樓層
大家全部收到小苗,請移玉步到以下link,上戴小苗相片,比赛正式開始!
http://hkplants.com/forum.php?mo ... ge%3D1&mobile=2
回復

小雷子 發表於 2019-5-9 23:22:06 來自手機 |顯示全部樓層
Dollarschan 發表於 2019-5-9 21:32
雷大,我已經收到小苗,感謝你的用心包装~
由於這裡post多,所以愛雷甜心以整個組別報告收妥小苗,可能 ...

唔緊要!收到就好啦!
回復

Yoki 發表於 2019-5-9 23:29:49 來自手機 |顯示全部樓層
第三組的我昨天已經報到收妥小苗,大家好!
回復

小君 發表於 2019-12-4 13:32:37 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子啊,我來交功課了,遲了很久的功課啊。好似有花蕾出嚟了。等開花時,再來交功課。
回復

小雷子 發表於 2019-12-4 23:10:34 來自手機 |顯示全部樓層
小君 發表於 2019-12-4 13:32
小雷子啊,我來交功課了,遲了很久的功課啊。好似有花蕾出嚟了。等開花時,再來交功課。 ...

恭喜晒!小君叻過我喎,我做左逃學威龍,仍然未有功課交!你繼續努力,開花即刻來報喜,比我地睇吓,你位靚靚佳麗!
回復

chuyat10 發表於 2020-7-7 09:12:10 來自手機 |顯示全部樓層
女王陛下,宜家來攞獎得唔得啊?
回復